Ledwo stoję na nogach, ale skrobnę opinię (czekam aż tortellini mi przestygnie do sałatki)
Wklejam zamówienie i będę opisywać rzeczy, bo na stronce wciąż pokazuje się bad request.
Hm, zaczynamy:
Kurtki damskie:
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wyprzedaz/kobiety/kurtki-i-plaszcze/wszystkie-kurtki-i-plaszcze/parka-124927-1.htmlRewelacja! Kurtka się nie świeci, owszem jest z lekko śliskiego materiału, ale po zdjęciach zalatywała tandetnym błyskiem, a jest świetna, dłuższa, z kontrastową podszewka, z miłym misiem w obszernym kapturze. I nie jest za gruba. Polecam!
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wyprzedaz/kobiety/kurtki-i-plaszcze/wszystkie-kurtki-i-plaszcze/page-2/pikowana-parka-145372-2.htmlKurtka jest świetnie odszyta, wykonanie najwyższej jakości! Kolor ciemniejszy niż na foto (ładniejszy!)
Dla siebie wzięłam czarną.
Kurtki są bardzo ciepłe, a pikowanie delikatne, przez co nie pogrubia.
Kaptur jest z tym dziubkiem u góry, jest duży, wypełniony pluszowym misiem.
Bardzo zgrabnie wygląda.
Okrycia wierzchnie męskie:
Kurtka i kamizelka - bomba! Kurtkę dwustronną mierzyliśmy stacjonarnie (za 179 zł była). Jest ocieplana, ale stosunkowo cienka. Na takie pogody w sam raz. Kamizelka ma fajne kontrastowe przeszycia, krój klasyczny, ciekawe wykończenia przy dekolcie.
Plecak
cienki, ale ramiona ma usztywniane. Mamy we wzorki. Zostawiam, przyda się.
Tshirt ciążowy za 9 zł jest całkiem całkiem. Wzięłam rozmiar M i wygląda fajnie - nie widać, że jest ciążowy. ładnie się układa.
Z tshirtów jestem b. zadowolona - skład materiału to bawełna i model i od razu się wyczuwa różnice z tym po 5 zł.
Wyjątkiem jest ten szary z motywem kwiatowym na przedzie, bo przód ma ze śliskiego, nieprzezroczystego materiału (świetny!)
Koszula za 19,90 - pozytywne zaskoczenie. Myślałam, że przyjdzie półprzezroczysta szmatka, a tymczasem bluzka jest jakby dwustronna - pod spodem jest podszewka kolorowa. BArdzo fajnie wygląda, gdy sie podwinie rękawy.
Spódnica - świetnie się ukłąda, grubsza, wygoda, na gumkę, ale z wysokim stanem (dla mnie pasuje). Zostawiam, bo jest idealnie ołówkowa i kolor ma bardzo ładny.
Spodnie dresowe ze wstawka skórzaną - super, takich szukałam! Fajnie się układają, cienkie, wygodne.
tregginsy - świetne, z woskowanego dżinsu, wysoki stan, dla mnie rewelacja.
Rzeczy dla małej - wszystko jest fajne, polecam, legginsy są grube. Może polar jest sztucznawy, ale jako narzutka będzie ok.
Odnośnie spodni:
tregginsy woskowane - dobre na długość na 168 cm
skórzane - lekko za długie
dresowe ze skórką - lekko za długie
spódnica - idealnie w środek kolana
Myslałam, że będzie sporo rzeczy odesłanych, a tymczasem nie wiem, czy w ogóle coś odsyłać..
Mam jeszcze zapotrzebowanie na piżamy (krotki rękaw, krotkie spodnie), ale nie widzę na stronce.