Dziewczyny dzięki za życzliwość. Jako ze pytałam o kilka spraw to podzielę się opiniami na temat moich zakupów. Myślę ze się przydadzą bo ostatnio często te rzeczy się pojawiają:
Szpilki
hxxp: www. c-and-a. com/pl/pl/shop/product. html#!/Wyprzeda%C5%BC/Kobiety/Obuwie/Cz%C3%B3%C5%82enka/92893/1
Świetne buty, ładnie wykonane, stabilne, wygodne, noszę rozmiar 39/40 - upolowałam 39 i są na styk, myślę, że 40 byłaby zbyt luźna;
Botki
hxxp: www. c-and-a. com/pl/pl/shop/product. html#!/Wyprzeda%C5%BC/Kobiety/Obuwie/Botki%20i%20kozaki/88198/1
Także bardzo fajne, na zdjęciu jakoś tak pod dziwnym kątem są, wygodne, stabilne, bardzo ładny kolor takie bordo w kierunku buraczkowym, ma 40, są ok. , miejsce na skarpetkę jest, 39 też by były dobre - tak sądzę, i są bardzo dobrze dopasowane w kostce, także nic nie odstaje a mam raczej wąskie kostki;
Platformy
hxxp: www. c-and-a. com/pl/pl/shop/product. html#!/Wyprzeda%C5%BC/Kobiety/Obuwie/Cz%C3%B3%C5%82enka/93538/1
Kupiłam dla koleżanki, również bardzo ładnie się prezentują na nodze, wygodne, z przodu bardzo zgrabne czego nie widać na zdjęciu, stabilne choć platforma ma 3 cm w najszerszym miejscu
Sweterek
hxxp: www. c-and-a. com/pl/pl/shop/product. html#!/Wyprzeda%C5%BC/Kobiety/Kolekcja/Swetry/118711/2
Bardzo ładny, przyjemna dzianina lekko ażurowa ale nieprześwitująca, fason dopasowany, mam szary melanż, rozmiar 36/38 - leży idealnie
Sweterek
hxxp: www. c-and-a. com/pl/pl/shop/product. html#!/Wyprzeda%C5%BC/Kobiety/Kolekcja/Swetry/110555/1
Również fajny, ładnie leży, dopasowany, rozmiar jw. , mam czarny ze srebrną nitką
Koszule
Porządny grubszy materiał ale przez to troszkę sztywniejszy, rozmiar idealnie pasuje, mam 36
hxxp: www. c-and-a. com/pl/pl/shop/product. html#!/Wyprzeda%C5%BC/Kobiety/Kolekcja/Bluzki%20i%20tuniki/106551/1
Ta jest troszkę cieńsza. ale także bardzo ładna, rozmiar pasuje, mam 36
Marynarka
hxxp: www. c-and-a. com/pl/pl/shop/product. html#!/Wyprzeda%C5%BC/Kobiety/Kolekcja/%C5%BBakiety%20i%20kostiumy/108559/1
Świetna, talkowana, materiał miękki taki garniturowy nie „dresowy”, imitacja skóry porządna, idealnie pasuje, mam 36,
Spódnica
niestety nie ma jej w tej chwili, ale to jest taka za 18 zł czarna ołówkowa na gumce do kolan
Ołówkowy fason, mocno dopasowana, przyjemny śliski, gładki materiał, mam 36 ale oddałam koleżance, bo na niej lepiej się opina (nosi 38)
Sukienka
też jej nie ma ale to taka czarna koronka na podszewce niebieskiej lub czerwonej za 35zł
Sukienka ok. , jak któraś pisała, szału nie ma, rozmiar 36 na mnie za duży w pasie i biodrach, koleżanka chciała ale niestety trafiła się z wadą, więc odsyłam
Płaszcz
hxxp: www. c-and-a. com/pl/pl/shop/product. html#!/Wyprzeda%C5%BC/Kobiety/Kolekcja/P%C5%82aszcze/92698/1
Tyle razy się wahałam czy zamówić i zamówiłam, niestety nie spodobał mi się na mnie, o ile pas -biodra ok. , to góra jest ogromna, pyzatym jakość ok. , miałam 36, odesłałam
Płaszcz
hxxp: www. c-and-a. com/pl/pl/shop/product. html#%21/Wyprzeda%C5%BC//Kolekcja/P%C5%82aszcze/83612/1
Bardzo ładny, jakość dobra, nie trafiłam z rozmiarem, 36 zbyt luźny w biuście, odesłałam
Spodnie męskie
hxxp: www. c-and-a. com/pl/pl/shop/product. html#%21/Wyprzeda%C5%BC//Kolekcja/Spodnie/112257/1
hxxp: www. c-and-a. com/pl/pl/shop/product. html#%21/Wyprzeda%C5%BC//Kolekcja/Spodnie/112256/1
Świetne, fajnie leżą, rozm. 32/34 (taki rozm. zazwyczaj nosi mąż z innych sieciówek) tutaj małe - w rezultacie koleżanka wzięła dla syna, upolowałam potem większe 33/34 i te są ok. , choć myślę ze idealne byłby 34/34.
Spodnie męskie
hxxp: www. c-and-a. com/pl/pl/shop/product. html#!/Wyprzeda%C5%BC/M%C4%99%C5%BCczy%C5%BAni/Kolekcja/Spodnie/107311/1
Również ok. , z tych rozmiar 34/34
Swetry
nie ma linka, były za 18 zł, z wełną ciemnozielone i szare, takie z łatami na łokciach i na karku jakby z ortalionu

Świetna jakość i fason, za taką cenę to już w ogóle, rozmiar M pasuje idealnie
T Shirt
taki w paski z długim zawijanym rękawem, z przodu na guziki, były brązowe, kaki i czerwone
Dobrej jakości bawełna, rozm. M ok. , wypadają większe jak swetry powyżej
Sweter
hxxp: www. c-and-a. com/pl/pl/shop/product. html#%21/Wyprzeda%C5%BC//Kolekcja/Sweter/114203/1
Świetny fason jak również jakość, rozmiar M pasuje idealnie
i jeszcze trafiłam na spodnie dla siebie za 9 zł i 12 zł, z rozmiarem trafiłam, brałam 36: jedne to były takie garniturowe bawełniane z detalami ala skóra przy atrapach kieszeni, a drugie granatowe jeansy z czarnym wytłaczanym aksamitnym wzorem
i jeszcze parę rzeczy ale nie mam niestety linków, bo nie wiedziałam ze należy je zapisywać