Dzień dobry, paczka mnie zaszczyciła więc lecimy:
tshirty - świetne, dłuższe, z bawełny - rewelka, oprócz tego w paski - wielki jak namiot i rozszerzający się ku dołowi - efekt kopy siana gwarantowany
spódnica - gniot i zawód totalny, zero kształtu, z tyłu odstaje, szyta jak kwadrat, źle leży, niewarta nawet 48 zł, które zapłaciłam, a co dopiero ceny regularnej. Materiał cieniutki. Odsyłam.
koszula dżinsowa - to moja 3cia, mam ciemnodżinsową, dekatyzowaną i teraz tę. Rewelacyjna, dopasowana w talii, dłuższa, rękawy dopasowane, śliczny kolor i moje ukochane guziki - napy z oczkiem:) Cena 27,90 świetna, w sklepach trzeba dać koło stówki.
biustonosz - będzie jednym z moich ulubionych. Miseczki dobrze profilowane, zapięcie na 3 z tyłu, dobrze podtrzymuje. Zamówiony w rozmiarze 80D ale według mnie to małe D.
jegginsy - to tak naprawdę takie dżinsowe rybaczki. Świetne, kolor wymarzony, chabrowy, mam 42K, są do pół łydki, ale sobie robię mankiet żeby były pod kolano. Wygodne, mięciutkie - za 27,90 bomba.
koszulki dla małej za 12,90 - fajne, profilowane, z króciutkim rękawkiem, jak zwykle mila bawełenka.
I to tyle. Mimo tego, że będę musiała zrobić zwrot - jestem zadowolona!
Tylko jak chciałam odszukać ciuchy po numerze - niestety pokazuje się komunikat o błędzie - nie wiem z czego to wynika.
@krycha
Nie pokazują mi się spodnie.