Autor Wątek: SALA "RÓŻANA DOLINA" W BĘDZINIE  (Przeczytany 100470 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lea.k

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 01.10.2011
Odp: SALA "RÓŻANA DOLINA" W BĘDZINIE
« Odpowiedź #330 dnia: 11 Września 2011, 14:22 »
Tak tak, flaczki z myszoskoczków są powalające. Właśnie wczoraj byliśmy wybierać menu na nasze wesele w różanej w Katowicach i pytaliśmy Panią Anetę o te flaczki. Wyjaśniła, że to po prostu błąd. Szefowa miała przeczytać i zatwierdzić przed wprowadzeniem informacji na stronę, no zatwierdziła z błędem (niedoczytała widocznie) i stąd myszoskoczki, a miały być flaczki po staropolsku. Podobno na nowej stronie (nie wiem czy wiecie, że już jest) już tego błędu nie ma :)

Offline aledra7
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.07.2012
« Odpowiedź #331 dnia: 9 Lutego 2012, 15:26 »
dziewczyny może któraś z Was pamięta z jakiej cukierni różana bierze tort który jest jako gratis?

Offline pralinka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #332 dnia: 26 Czerwca 2012, 16:45 »

flaczki z myszoskoczków??? hahaha, ale ktoś dowciapny pisał to menu :D:D:D

do rzeczy - czy Różana Dolina w Będzinie sprawdzi się jako sala 'dogodna dla osób niepełnosprawnych'? Są tam schody, wysokie progi? Sala jest na parterze czy na piętrze?

Piszcie proszę, kto tam miał wesele i pamięta albo widział te salę.

dzięki za pomoc

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #333 dnia: 28 Czerwca 2012, 09:52 »
nie ma żadnych progów, schodów itd wszystko jest na parterze  ;)

Offline salsoholik
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #334 dnia: 30 Października 2012, 22:30 »
Witam wszystkich.  Czy mógłby się ktoś podzielić jakimiś aktualnymi spostrzeżeniami dotyczącymi wesela organizowanego w Różanej Dolinie (w Będzinie)? Ostatnie bardziej szczegółowe opisy/uwagi mają średnio po 2 lata a w tym czasie wiele mogło się zmienić. . .  Interesuje nas przede wszystkim jakość i ilość jedzonka oraz sprawność obsługi.  Salę jako taką wraz z otoczeniem już widzieliśmy i bardzo nam się podoba.

Dziękujemy za wszelkie uwagi i spostrzeżenia.

Offline natalia8701
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.10.2012
« Odpowiedź #335 dnia: 1 Listopada 2012, 23:17 »
witam, z czystym sumieniem mogę polecić różaną w będzinie.  miałam tam swoje wesele 20 października i wiem , że to miejsce było najlepszym wyborem.  na moim weselu bawiło się 75 osób i na taką bądź troche większą liczbę gości ta sala jest idealna.  Każdy ma miejsce do tańca i przy stołach nie ma problemu z "łokciami w zupie sąsiada".  Jedzonko na prawde pyszne i pięknie podane.  Menu bardzo rozbudowane i każdy znajdzie coś dla siebie.  Obsługi jest na tyle dużo, że każdy gość dostaje jedzenie w podobnym czasie, do tego cała obsługa jest bardzo miła, pomocna i profesjonalna.  zalety samej sali to elegancja ale bez kiczu, ogródeczek dla palaczy i spacerowiczów, który jednak nie jest na tyle duży, żeby goście znikali na całe wesele.  Nasi gości byli zachwyceni pięknymi żywymi kwiatami na stołach i na całej sali.  Dodatkowo ogromną zaletą jest osoba Pani Ani Menagerki - pomocna, szczera  i cały czas na posterunku (łącznie z wypraniem mi sukienki, którą oznaczył biały gołąbek podobno na szczęście ;D)

Offline siuleek

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #336 dnia: 13 Listopada 2012, 21:10 »
Witam wszystkich!

Z moim narzeczonym jesteśmy na etapie szukania/oglądania sali na nasze wesele, i jak na razie najbardziej podoba nam się właśnie ta.

Chętnie poczytałabym wypowiedzi osób które miały tu wesele, bądź bawili się tu jako goście w 2011 oraz 2012, oraz jeśli to możliwe, o przesłanie czy zamieszczenie zdjęć - tu szczególnie interesuje mnie zastawa stołów :) na stronie jest mało zdjęć i nie są dużej wielkości.

Pozdrawiam  :)

Offline dorotat
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.08.2013
« Odpowiedź #337 dnia: 21 Grudnia 2012, 20:50 »
WITAM!! mam do odsprzedania termin w Różanej Dolinie na 31. 08. 2013.  Z przyczyn osobistych musimy zrezygnować. . .  zależy nam na odzyskaniu wpłaconej zaliczki 2500 tys. . .  Sala przepiękna polecam gorąco :)

Offline TAaricia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2015
« Odpowiedź #338 dnia: 28 Maja 2014, 22:14 »
Witam,

Jestem nowa na forum, ale liczę na waszą pomoc ;) W 2015 roku planuję swoje wesele (maj lub czerwiec).  Byłam ostatnio oglądać salę w RD i bardzo mi się podobała.  Niestety menu wychodzi trochę drogo w porównaniu do innych lokali, ale mimo tego nadal się nad nią zastanawiam.  Czy ma ktoś świrze opinie na temat tej sali? Jeśli to możliwe proszę o przesłanie zdjęć.  A jak wygląda sprawa z tortem? Pani zachwalała, że na 100% dobry, ale co innego miała powiedzieć ;)

Offline klaudiahl
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.07.2017
« Odpowiedź #339 dnia: 12 Listopada 2015, 21:22 »
Hej dziewczynki, wydaje mi sie ze moglo tam tak byc przed 2010 troche lat minelo i mysle ze p. menedżer tez sie zminila ;) widzialam sale gdy byla ustrojona i z wrazenia mnie zatkalo, przesliczna! (mowie o sali w będzinie) troszke mam obawy ze parkiet maly ale moge sie mylic. powoli chcemy podpisywac umowe i mysle ze 195zl za osobe to naprawdę super cena skoro duzo sal jest za ok 230-250zl.

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #340 dnia: 12 Listopada 2015, 21:27 »
A co w tej cenie masz?

Offline klaudiahl
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.07.2017
« Odpowiedź #341 dnia: 12 Listopada 2015, 23:01 »
obiad, zimna plyta, tort weselny, 3 kolacje, wystroj sali i napoje bez ograniczen - przywoze tylko % :) a każda sale jaka ogladalam miala za doplata wystroj i napoje bez ograniczen.
nie wiem jaki to tort a slyszalam ze wypozyczali tez auto :)