Autor Wątek: Videoservice - filmowanie  (Przeczytany 2884 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lewar
  • użytkownik
  • **
Videoservice - filmowanie
« dnia: 27 Września 2006, 12:05 »
Witam

Szukam obecnie filmowania na wesele, co chwilę jak ktoś gdzieś założy topic o filmowaniu to grono osób odpisuje "temat był już poruszany" zgodzę się może i był, ale topiców tutaj konkrentych jest jak na lekarstwo, a o powyższej firmie nic nie znalazłem, ceny mają dość normalne 1100 - 1600zł

Chodzi mi o opinie, czy ktoś korzystał z ich usług, lub ktoś ma namiary na inną ciekawą firmę bez żadnych afer i prokuratury na karku ;)

Proszę pisać tutaj i bardzo chętnie na priv

Offline luke
  • nowicjusz
  • *
Re: Videoservice - filmowanie
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Października 2006, 18:05 »
Nie zdazylem niestety skorzystac z uslug tego pana... Stronka i demo wygladaja przyzwoicie.. Umowilem sie z nim, aby pokazal mi cos ponadto, co jest w sieci.. W umowionym dniu 45 min. po czasie zadzwonilem do niego i wysluchalem pokretnych tlumaczen, ze cos tam mu sie przedluzylo i byl zdziwiony na moja uwage, ze nie raczyl uprzedzic o spoznieniu (mial moj numer).. Obiecal przyjechac w przeciagu godziny - oczywiscie nie przyjechal. Prawie 2 godz. czekania to dla mnie troche nadto, wiec podziekowalem mu za jego uslugi... Tyle ode mnie..
A tak na marginesie.. Zalatwiajac orkiestre i kamerzyste - dzwoniac po firmach czasami czuje sie nie jak klient, ale jak petent. Jestem lekcewazony w 80% przypadkow.. Czy w branzy weselnej tak dobrze sie wiedzie, ze olewa sie potencjalnych klientow? Też macie takie odczucia?.. Tylko, że to juz temat na osobny watek..
pozdrawiam

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Października 2006, 18:07 »
Cytat: "luke"
Prawie 2 godz. czekania to dla mnie troche nadto, wiec podziekowalem mu za jego uslugi...

...i wcale mnie to nie dziwi...też bym podziękowała.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Października 2006, 18:49 »
Nazwa nie bardzo mi coś mówi...Powiedz jak ten Facet się nazywa????
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Października 2006, 18:52 »
mnie też TO niewiele mówi
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Października 2006, 19:02 »
Cytat: "monia"
mnie też TO niewiele mówi

Nio to my dwie jesteśmy...
a raczej 3 :D:D:D
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Października 2006, 19:07 »
Pan sie nazywa Michał Borowiecki. Przedstawia sie jako zawodowy operator telwizyjny.
Przyznam się, że wcześniej się z tą firmą nie zetknełam
.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline luke
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Października 2006, 22:55 »
Cytat: "liliann"
Pan sie nazywa Michał Borowiecki. Przedstawia sie jako zawodowy operator telwizyjny..

Dokladnie.. tak sie nazywa i z nim sie umawialem.

Offline Lewar
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 23 Października 2006, 14:16 »
Tak to Pan Michał Borowiecki, pracuje dla TVN24 sprzęt odkupiony ma bo byłej TV GRYF, wesela które obejrzałem z jego oferty były całkiem całkiem, niby nie było do czego sie przyczepić, ale nie powaliły ani mnie, ani mojej narzeczonej na kolana, w konsekwencji Studio Wyli wybraliśmy, filmowcy bardzo konkretni i rozmowni, produkcje bardzo ładne i fachowo zmontowane, aż się chciało oglądać, cena można by powiedzieć normalna jak za taki poziom usługi.

Offline luke
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 23 Października 2006, 23:32 »
Cytat: "Lewar"
Studio Wyli wybraliśmy, filmowcy bardzo konkretni i rozmowni, produkcje bardzo ładne i fachowo zmontowane, aż się chciało oglądać, cena można by powiedzieć normalna jak za taki poziom usługi.

Jakbyś zgadł.. Właśnie dzisiaj byliśmy na Niedziałkowskiego i najprawdopodobniej się na nich zdecydujemy..

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #10 dnia: 3 Grudnia 2006, 23:25 »
Kurcze, a mnie sie wydawal rzeczowy i konkretny i dlatego go wybralam ...  :? hmmm mam tylko nadzieje ze bedzie ok  :?

Offline MichaliAnusia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 4 Grudnia 2006, 14:23 »
Znajomi w tym (2006) roku mieli wesele i wlasnie korzystali z usług tej firmy (kamerzysta przyjechal samochodem z naklejka tvgryf - co do sprzetu nie wiem). Film ogladalismy i bardo nam sie podobal - wiec juz tez umowe podpisalismy.  :D

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
« Odpowiedź #12 dnia: 4 Grudnia 2006, 15:23 »
Film ogladalismy i bardo nam sie podobal - wiec juz tez umowe podpisalismy.

To mnie pocieszyliscie - mi sie spodobalo podejscie. Sluchal co bysmy chcieli, czego nie, jak widzimy czesc z kosciola a jak z wesela, robil uwagi ewentualnie ale nic nie narzucal  :wink:
Filmy, ktore widzialam byly ladne ale bez udziwnien (ja nie lubie w nadmiarze efektow) ale za to bardzo dobry dzwiek. :wink: