Witam wszystkich !
Razem z moją połówką zdecydowliśmy się na bliższe lub dalsze ustalenie terminu ślubu:)
Dawno nikt z naszych rodzin nie organizował ślubu i wesela tak więc nie mieliśmy pojęcia jak trudne jest znalezienie lokalu, który spełniłby nasze wymagania!
Chodzi mianowicie o lokal z hotelem/pensjonatem dla ok.80 osób. Dodatkowo przeraża nas fakt, iż terminy rezerwuje się tak wcześnie. Planujemy wziąć ślub w sierpniu-wrześniu 2007 i okazuje się iż niektórzy rezerwują miejscówki nawet 2 lata wcześniej, wpadliśmy w lekki popłoch i nie wiemy jak i za co sie zabrać by były szanse na zorganizowanie naszego dnia:)
Pomóżcie proszę, chodzi nam o trójmiasto, okolice trójmiasta. Ja pochodzę z Gdańska, ale mieszkamy w Warszawie i nie mamy za bardzo opcji by pojechać tam i przez pare tygodni szukać miejsca w ciemno. Umówić się na spotkania z właścicielami takich miejsc można przez telefon, a później przyjechac na pare dni i zdecydować się można, myślę, bez problemu. Tylko gdzie jechać i z kim się umawiać, mamy raczej wątpliwe pojęcie.
Pozdrawiam Wszystkich i czekam na odpowiedzi