Zaczynam
Odliczania do tego najważniejszego dnia w moim życiu!!
Data ustalona... 15 września 2007 r. Miejsce również... Sala w Kuźni Raciborskiej. Ale pokolei
Znamy się już ponad 7 lat
Mamy fantastyczną trzyletnią córeczke Gosie. Nie mieliśmy zamiaru brać ślubu z kuli zajścia w ciąże, poprostu wszystko na spokojnie. Odchowaliśmy córeczke i mamy nareszcie czas na zaplanowanie tego wymarzonego dnia. W sierpniu odbyły się zaręczyny
Mój TŻ zaskoczył mnie przesympatycznie. No i się zaczęło... sala, orkiestra, foto, video. Wszystko mam już zaliczkowane
Wszystko mamy już sprawdzone. Nawet suknie już prawie mam... tylko potrzebuje pomocy właśnie w tej sprawie. Otóż. Mam okazje kupić suknie za 800 zł i ją przerobić w salonie. Prosze pomóżcie. To zdjęcie moje w tej sukni, przepraszam za jakość.
Sukienka jest na mnie za duża. Kolor ecru. W górnej część jest naszyta ręcznie koronka ( taki sam wzór jak na rękawach ), chcę tą koronke przyozdobić jeszcze świecącymi koralikami, koronkowe rękawy obciąć a koronke z nich wykorzystać do ozdoby dołu spódnicy, dekolt chce zrobić tak jak w tej sukience.
Buciki... ach zakochałam sie
Będą to kozaczki koronkowe ecru na obcasiku 2,5 cm. Dokładnie takie jakie miała
ooppoonnkkaa. Fryzure też już mam.
Nie wiem tylko czy welon założe... moja mama dzisiaj mnie pytała czy nie bede się wstydzić, w sukni? z welonem? z dzieckiem? Troche mi sie przykro zrobiło, ale ona ma takie podejście
Ale zrobie tak jak będe chcieć. Co dalej to nie wiem. Jaki bukiet? Jakie dodatki? Aha suknia jest z trenem, którego tu nie widać. Będe bardzo wdzięczna za Waszą pomoc.