Autor Wątek: Dzisiejsze Wiadomości  (Przeczytany 3737 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23 kwietnia 2005 r.
Dzisiejsze Wiadomości
« dnia: 21 Września 2006, 21:10 »
Zszokowana jestem tym,co usłyszałam dzisiaj w "Wiadomościach" na Polsacie.CBŚ zatrzymało grupę, która wywoziła zagranicę kobiety.silą lub obiecując ciekawe oferty pracy.potem się okazywało,że były tam gwałcone i zmuszane do prostytucji bez antykoncepcji.Zachodziły w ciążę.Rodziły w prywatnych klinikach.Zaraz po porodzie zabierano im noworodki, które były :
sprzedawane rodzinom bezdzietnym do nielegalnej adopcji,
oddawane do organizacji pedofilskich,
do pozyskiwania organów.

Czy Wy jesteście w stanie sobie to wyobrazić?Takie malutkie niemowlę do pedofilów??? :shock:  :shock:  :shock: Albo zabić dla organów???One były rodzone gdzieś"cichaczem" i nigdzie nie zgłoszone ani nie zarejetrowane.Więc nikt ich nie szuka i one nie istnieją!!! coś potwornego!!!Do czego ten świat dąży???Jeszcze jestem w głębokim szoku.I tak mi strasznie żal tych maleństw
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Dzisiejsze Wiadomości
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Września 2006, 21:26 »
Niestety tez to słyszałam , było to chyba po teleexpresie w jakims programie .
Ciezko mi sie nawet wypowiedziec bo nie rozumiem takiego zachowania i dlatego brakuje mi słow !
Nawet nie chce o tym myslec !
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
Dzisiejsze Wiadomości
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Września 2006, 21:28 »
nadal nie mogę sięotrząsnąć.jestem wrażliwa na ludzką krzywdę.Tymbardziej malutkich bezbronnych zupełnie dzieciaczków
"Dwie rzeczy są nieskończone:Wszechświat i głupota ludzka, chociaż przy tym pierwszym nie upierałbym się" A.Einstein

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Dzisiejsze Wiadomości
« Odpowiedź #3 dnia: 21 Września 2006, 21:44 »
:shock:  :shock:  :shock: pierwsze słyszę, ale takich co to organizowali dałabym nie do więzienia, ale "organizacjom", które zajmuja się znęcaniem nad ludźmi, albo sama przerobiłabym takich na organa na sprzedarz... Jak tak można postepować...brak słów :(
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Majeczka
  • Gość
Dzisiejsze Wiadomości
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Września 2006, 21:51 »
Cos okropnego. Wiecie co, jak o czyms takim czytam to sie we mnie gotuje. Nie mialabym zadnych skrupulow odplacic sie takim opracom. Mordercom. Az nie chce sie dalej nakrecac  :x

Offline groszek
  • maniak
Dzisiejsze Wiadomości
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Września 2006, 21:59 »
Cytat: "demka"
albo sama przerobiłabym takich na organa na sprzedarz.

albo na sprzedaż ;)
albo na nawóz albo na paszę
a słyszałam, że tym potworom grozi "aż" do 10 lat więzienia  :evil:

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Dzisiejsze Wiadomości
« Odpowiedź #6 dnia: 21 Września 2006, 22:14 »
Cytat: "groszek"
albo na sprzedaż

tak być miało... :wink:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
Dzisiejsze Wiadomości
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Września 2006, 09:02 »
Jezu......brak mi słów....

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
Dzisiejsze Wiadomości
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Września 2006, 09:58 »
a słyszałam, że tym potworom grozi "aż" do 10 lat więzienia

każda kara bedzie za lekka.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Dzisiejsze Wiadomości
« Odpowiedź #9 dnia: 22 Września 2006, 13:45 »
:shock:  :shock:  :shock:  :shock: brak słów....  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
Dzisiejsze Wiadomości
« Odpowiedź #10 dnia: 23 Września 2006, 14:51 »
też to słyszałam i byłam w szoku....
żadna kara nie będzie dla nich odpowiednia
Wiecie tak ostatnio się właśnie zastanawialiśmy ze znajomymi do czego to wszystko prowadzi....i tak stwierdziliśmy że jak takie patalogie dojdą do rozmiarów XXL to wszystko się przewraca do góry nogami. W naszym dzisiejszym świecie znów powoli zostaje zaburzony porządek, ginie powoli (lub niektórzy próbują powoli zniszczyć w nas) poczucie moralności, jakiś wyznaczników które były by zgodne z naszym sumieniem....pedofilia....już zaczynają mówić, kto wie czy za kilkanaście lat nie znajdą swego miejsca legalnie w społeczeństwie...tak przecież było i z homoseksualistami, na początku mało kto to tolerował a teraz..."normalka".... to jest przerażające, i wiecie jak to się kończy....wystarczy przeczytać o Rzymianach...Gomorze...
Pozatym rodzina to podstawa zdrowego funkcjonowania społeczeństwa, a o się dzieje na zachodzie....powoli zanika to pojęcie, nawet u nas mówi się o polityce prorodzinnej a same wiecie jak to wygląda w rzeczywistości, no przecież najwięcej kasy można zarobić na przewrotach, wojnach, narkotykach, używkach, kmu potrzebne spokonjne zdrowe ci co zarabiają na niestabilności. Może to duża generalizacja, ale mneij wiącej tak to się chyba kręci, jak już społeczeństwo powie dość znajdzie się ktoś kto będzie ich przywódcą...a kto potrafi porwać ludzi? tylko fanatyk....
czekam aż szczęście powróci...

Offline Mariolka
  • Chuck Norris
Dzisiejsze Wiadomości
« Odpowiedź #11 dnia: 23 Września 2006, 15:00 »
a wszystko ma swój początek gdzieś w domu rodzinnym.Bo takie potwory gdzieś się rodzą,gdzieś chowają.Bo jak ktoś o zdrowych zmysłach, kto ma coć troszkę zasad moralności może sprzedawać niemowlęta pedofilom?Tylko ktoś, dla kogo życie ludzkie nie ma żadnej wartości. :twisted:

Offline Olaa
  • Chuck Norris
Dzisiejsze Wiadomości
« Odpowiedź #12 dnia: 23 Września 2006, 18:33 »
Wiecie co, jestem niehumanitarna, ale ja jestem w tym momencie za KŚ :evil:
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Dzisiejsze Wiadomości
« Odpowiedź #13 dnia: 25 Września 2006, 16:36 »
Też o tym słyszałam! Po prostu brak słów!!!! :evil:  :evil:  :evil:

lady_yes, wierz mi - nie jesteś niehumanitarna! Zresztą KŚ to za mało! NAjgorsze tortury - to jest to.