Jeśli chodzi o wypożyczalnie sukien w szczecinie,
to byłam w salonach na lutnianej i janusza.
Musze przyznać, że w obu salonach mają to, czego szukam!
Mierzyłam wiele fasonów, by przekonać się ostatecznie, że najlepiej wyglądam w zestawie 2-częściowym: klasyczny gorset (najlepiej sznurowany i bez ramiączek)+spódnica w kształcie litery A zakładana na lekką halkę. Przekonałam się nawet do trenu-spódnica jest z miękkiego materiału (organtyna?), więc gdy się tren podepnie, to układa się on w ładną fałdę (w przeciwieństwie do trenów u spódnic z tafty).
Fason zatem mam już wybrany, teraz tylko pora zdecydować się na konkretny zestaw!
Chyba wygra jednak salon na lutnianej, bo tam mają większy wybór gorsetów.
Byłam tam narazie tylko raz i pani była bardzo miła! Zobaczymy jak będzie przy kolejnej wizycie.
Na lutnianej mają też buty Growikar w przystępnej cenie (wpadły mi w oko buciki z ładnego żakardu ecru), natoamist na Janusza mierzyłam rewelecyjne pantofle firmy Viviane-szalanie wygodne, tylko cena nieco mniej wygodna
W każdym razie uważam, że oba salony są godne polecenia, zwłaszcza jeśli szukamy czegoś w przystępnej cenie!
ja za mój zestaw zapłacę max. 900 zł! Do tego buty, welon, bielizna i dodatki i budżet nie przekroczy 1500. A w planie miałam nawet 2500

Oszczędności przekazuję na konto podróży poślubnej