Witam:)Jesteśmy już dwa miesiące po Ślubie i muszę przyznać,ze coraz bardziej doceniamy wybór fotografa

My również wybraliśmy
FotoNiedzielę. Pamiętam te rozterki...obawialiśmy się,czy trafi w nasz gust, oczekiwania,czy będzie potrafił spojrzeć "naszym okiem". Po pierwszym spotkaniu byłam spokojna:) Obejrzeliśmy zdjęcia zrobione innym parom ( są m.in. na stronie www...........), opowiedzieliśmy jak to widzimy. Uwierzcie,że nie mogę napatrzeć się na owoc jego pracy z nami:) Na Ślubie uchwycił właśnie te momenty,na których najbardziej nam zależało. Był bardzo dyskretny,co też ważne. No i zdjęcia panoramiczne...same widzicie,ze dech zapiera:) Cudowna pamiątka.Zupełnie niepowtarzalna i każdej z Was tego życze:) Jeszcze słowo o zdjęciach w plenerze. Fotograf stworzył taką atmosferę i tak nas poprowadził w tym wszystkim,że właściwie dla nas to była jedna wielka zabawa. Nie było żadnego sztucznego "ustawiania". Miał pełną głowę pomysłów- świeżych, spontanicznych. Naprawde bardzo polecam!!! Warto mieć pamiątkę takiej jakości. Jeśli macie jakies pytania,ja chętnie odpowiem
Pozdrawiam:)
Młoda Żona,
Magda