Autor Wątek: SZKOŁA RODZENIA  (Przeczytany 27980 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline stokrota86

• uzależniony
Odp: SZKOŁA RODZENIA
« Odpowiedź #90 dnia: 25 Stycznia 2012, 10:31 »
ja o tej szkole rozmawiałam z dziewczyną, z którą chodzę na spotkania do położnej. jest bardzo zadowolona :)

Offline Madinex

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #91 dnia: 29 Kwietnia 2013, 12:11 »
Cytat: irminka. p link=topic=4247. msg1637997#msg1637997 date=1325626429
dziewczyny na kadłubka jest bezpłatna i nie trzeba być tam zapisanym do lekarza rodzinnego wystarczy zapisać się tam do położnej ja chodziłam i polecam do tego jest gimnastyka nie ma co przepłacać przed wami dużo wydatków więc na tym można zaoszczędzić prowadzi położna ze szpitala  w Zdrojach
Ja również polecam szkołę rodzenia w Przychodni na ul.  Kadłubka w Szczecinie, jest darmowa, trzeba się tylko zapisać do położnej, ale zaraz po porodzie położną można zmienić na tą ze swojej przychodni.  Właśnie skończyłam zajęcia w tej szkole i jestem bardzo zadowolona rzeczywiście większość zajęć prowadzi sympatyczna Pani położna ze szpitala w Zdrojach, ale są też zajęcia z lekarzami m. in.  ginekologiem, pediatrą, ortopedą i gimnastyka z fizjoterapeutką.  Zajęcia są ciekawe i wiele się można dowiedzieć praktycznych rzeczy nie tylko o porodzie ale i o opiece na dzidziusiem.  Z tego co się orientuję następny cykl zajęć zaczyna się 7 maja, jeśli ktoś jest zainteresowany to podaję numer kontaktowy pod którym można dowiedzieć się więcej 914235970

Offline asashia

• entuzjasta
  • ~so be it~
« Odpowiedź #92 dnia: 14 Lutego 2014, 23:32 »
Up up:) dziewczyny, co nowego w tematyce szkoły rodzenia dla par? Którą placówkę polecacie i dlaczego?
Niezmiennie rozczula mnie etykietka-którą zabrałam z porodówki z łóżeczka córeczki: "Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba." Algernon Charles Swinburne... Zostałam Mamą! Mam w końcu swoje upragnione niebo!

Offline Ania69

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #93 dnia: 22 Czerwca 2020, 13:17 »
Ja nie chodziłam do szkoły rodzenia. Polegałam na informacjach od mamy i babci jako młoda ciężarówka :)
Gdy miałam więcej pytań na które odpowiedzi jednoznacznej odpowiedzi nie uzyskałam... to starałam się przeglądać internet i .
« Ostatnia zmiana: 22 Czerwca 2020, 14:07 wysłana przez zibi »