[shadow=brown]
Witajcie nie mogłam sie oprzeć i zaglądam tu podczas pracy a po powrocie nie mam dosłownie ani chwili wolnego czasu - ale czego się nie robi dla forumek moich
PS może się spotkamy w Egipcie my lecimy jutro w nocy wracamy 13
kiedy Ci odpowiadam Agulkaaa już się smażycie w słoneczku na piaszczystej plaży - ja muszę jeszcze troszkę poczekać na moje wymarzone wakcje - ale także będziemy Was wypatrywać hehe
jeszcze raz gratulacje
Anusia ślicznie wyglądałaś
aniu wspaniałe fotki ślicznie wyglądaliście
Aniu,moje gratulacje,ladna z was para
Bardzo ładnie wyglądaliście
Aniu wygladałaś bardzo ładnie i nawet jak napisałaś,że byłaś przeziębiona to nie zauważam tego na zdjęciach no dodam, że Twój Mąż jest niezłym przystojniakiem, więc ogólnie para młoda super
dzięki moje kochane bardzo za ciepłe słowa - jak tylko dotrę do domu planuję usiąść i walnąć porządną relację dla Was, abyście mogły poczuć jak było cudownie na moim ślubie
śliczna suknia gratuluje widać że super sie bawiliście i widac ogromna radość w waszych oczach - no i tak powinno byc
Madziulek stokrotne dzięki za komplementy sukienne - to pierwsza jaką przymierzyłam kiedy zaczęłam wybierać sukienki i przy pierwszej zostałam już - jednak pierwszy wybór także bywa trafny jak sie okazuje

a szczęśliwi jesteśmy bardzo fest i cieszę się, ze widać to jako szczere uczucie bo
bardzo się kochamy

relacja jak najszybcej mi sie uda

[/color][/shadow]