Witam Serdecznie dziewczyny 
Jestem z Sosnowca wspólnie mieszkamy już z narzeczonym.
Nasz staż jest bardzooooooooooo długi poznaliśmy się 10.11.2005roku

Jesteśmy ze sobą od 27.11.2005roku zaręczyny 15.08.2008rok ;)hmm z zaręczynami zrobił mi niespodziankę w moim ukochanym miejscu Drawsku Pomorskim ;)późną porą na pomoście przy jeziorze gdzie padał delikatny deszczyk

W tamtym roku wybraliśmy sale i datę

W Naszym związku chyba to ja jestem gorszą tą połówką

Razem od paru lat mieszkaliśmy z moimi rodzicami a prawie od roku mieszkamy sami

Z ciężkim bólem serca u rodziców zostawiłam 2 psiaki i kota (po za tym ciężko opuścić dom rodzinny)ale przygarnęliśmy biednego psiaka po wypadku któremu się poświęciliśmy więc jako tako się dogadujemy i wspieramy

Ja jestem nerwusem z gromem pomysłów ale jednocześnie leniuchem On jest spokojny i rozważny

CZYLI 100 % przeciwieństwo.
Jak się poznaliśmy ja jako ja i moje marzenie od dziecka mówiłam o pięknym ślubie ON za to był przeciwny ponieważ koszty lepiej przeznaczyć na podróże

Ale 8 lat robi swoje ;)i mój cudny charakter dotrwał do celu

Teraz obydwoje jesteśmy za weselem i pięknym ślubem.
Razem zaplanowaliśmy wesele i oto skutki:-Sale Weselną "Zaciszę" Dąbrowa Górnicza Ząbkowice Pani Marlenka jest bardzo miła i "ugodowa" jeśli chodzi o moje wszystkie pytania
-Zespół Weselny "Four Band" są bardzo sympatyczni

i z tego co widziałam na Video są bardzo fajni mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze.
Po za tym mój D. jest zachwycony perkusja i wszystkimi instrumentami na żywo
-Kościół a właściwie Sanktuarium Świętego Antoniego na górce w Dąbrowie Górniczej kościół na zewnątrz jest ładny ale jest fajna lokalizacja iw wnętrze chodź małe jest prześliczne wyjątkowe i nie powtarzalne ;)Kościół podoba się nam obydwóm
-Samochód tu mój narzeczony miał inwencje

Będziemy mieli złotego bick

z 1950 roku
http://www.slubneautko.com/buick-1950-super-galeria-1.html-I teraz Video
i Foto 
Tutaj wybieramy Joker z Siewierza.
Pan Marcin jest rewelacyjny i ma ogromną cierpliwość na moje wymyślane rzeczy

Umówiliśmy się z narzeczonym iż on bardziej leci w foto a oprawa filmu zostaje w mojej inwencji a pomysłów jest mnóstwo

Pan z Jokera widać że traktuje to profesjonalnie ale z podejściem zabawnym nawet powiedział że możemy z 2-3 dni spędzić w plenerze i jeździć możemy gdzie chcemy nawet na Wyspy kanaryjskie

W niedziele jedziemy podpisać umowę. A od niego ciężko wyjść
-Dekoratorkę wstępnie też mamy już rezerwację.
Najważniejsze że wszystko podoba się i mnie i narzeczonemu 
Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce ale mam nadzieję że dobrze.
Zależy mi aby również podziękowania dla rodziców wyszły cudnie.
Szukam jedynie Romów zna ktoś może na Śląsku marzy mi się pokaz romski z taką muzyką
Wychodzę z założenia że taki dzień jest jeden jedyny w życiu wyjątkowy.
Jest to film w którym gramy główne role jako Państwo młodzi , film jest nagrany według Naszego scenariusza a bliscy są aktorami których wybieramy.I to było by na tyle

A teraz Wasza kolej

Jak wygląda Wasze życie i przygotowania do ślubu?
Może macie ochotę w kilka dziewczyn się spotkać

Ale się rozpisałam

Mam nadzieję że są dziewczyny zainteresowane tym wątkiem ponieważ PM 2014 znalazłam tylko w Bydgoszczy tutaj

[/glow]