Autor Wątek: Pensjonat Wiktoria Dolice  (Przeczytany 21848 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jola i Piotrek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.04.2014
Odp: Pensjonat Wiktoria Dolice
« Odpowiedź #30 dnia: 29 Kwietnia 2014, 12:12 »
Nasze wesele odbyło się 26. 04. 2014.  Czytając na forum wypowiedzi, miałam mieszane uczucia i trochę sie obawiałam.  Ale strach minął jak dzień przed weselem pojechaliśmy zobaczyć wystrój.  Pani Agato dziękujemy z całego serca!!!!!Zrobiła Pani wszystko żeby ten dzień był najpiekniejszy.  Wystrój sali dobrany do naszych dodatków, Pani Agata uważnie wysłuchała jakie kwiaty będą w bukiecie.  Najbardziej bałam się o jedzenie, bez potrzeby.  Było przepyszne, ryba po japońsku, dewolaje, jajkapo tatarsku, zupa gulaszowa długo by wymieniać wszustko pyszne i dobrze przyprawione.  A sernik złota rosa mistrzostwo świata, orzechowiec również.  Goście byli zachwyceni, najedzeni :) Pani Agata w czasie wesele interesowała sie czy wszystko w porządku.  obsługa kulturalna, bardzo ładnie ubrana.  A ile jedzenia zostało :0 zrobilismy jeszcze jedne poprawimy :) Jestem zdziwiona niektórymi opiniami, domyslam się , że to konkurencja.  Myslę, że jeszcze sie spotkamy na niejednej imprezie.  Było nam bardzo miło i zyczymy sukcesów dla Państwa.    :-*

Offline mic2014
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 14 Maja 2014, 14:30 »
Niedługo wybieram się na wesele jako gość do dworku Wiktoria i coraz bardziej jestem ciekawy co tam zastanę.  Jak wrócę dam znać, i od razu zaznaczam nie jestem znajomym właścieli (jeśli będe zadwolony ) ani nie jestem z konkurencji ( jak mi się nie spodoba), co na pewno zaraz zostanie napisane ;)

Offline Niezniszczalni
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.05.2014
« Odpowiedź #32 dnia: 23 Maja 2014, 21:08 »
Witamy serdecznie!
Nasze wesele odbyło się 17. 05. 2014 r.  Pani Agata (właścicielka) jest osobą rzetelną, sumienną, na której guście można polegać; zawsze służy dobrą radą.   Sala była pięknie przystrojona, zgodnie z naszymi kolorystycznymi upodobaniami.

Jedzenie - pyszne, domowe, olbrzymie ilości (nie mieliśmy dodatków w postaci np.  stołu wiejskiego), a zostało dużo jedzenia, którego potem nie mogliśmy przejeść.  Po weselu i poprawinach pozostałe jedzenie zostało nam spakowane.   Obsługa sprawna, uprzejma.  Pani Agata w czasie wesela pojawiła się kilka razy, by dowiedzieć się, czy wszystko jest w porządku.

Tort polecany przez panią Agatę jest pyszny (mieliśmy smak śmietankowy z wiśniami)- goście brali dokładkę i po poprawinach nie zostało z niego dosłownie nic.

Mała rada  - pamiętajcie, że dobra orkiestra to więcej niż połowa sukcesu.  Mieliśmy zespół 6osobowy z Łobza i dawali tak czadu, że o 4 rano gości trzeba było wyganiać z parkietu

Podsumowując - szczerze polecamy Pensjonat Wiktoria i radzimy się nie stresować niepochlebnymi komentarzami, gdyż nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Sylwia i Adam

Offline justynamacioszek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.05.2014
« Odpowiedź #33 dnia: 15 Lipca 2014, 09:33 »
Witamy :),
nasze wesele odbyło się 24. 05. 2014. 
Pani Agato chcieliśmy podziękować jeszcze raz za wspaniale przygotowane wesele ;D ;D.
Nasi goście byli zachwyceni obiektem, wystrojem sali, miłą atmosferą, obsługą oraz smacznymi posiłkami.
Wszystko było dopięte na ostatni guzik :D.  Menu faktycznie wyglądało tak jak ustaliliśmy na spotkaniu przed weselem.   Jedzenia jeszcze zostało i zabraliśmy do domu.  Chcielibyśmy dodać, że przygotowane było mnóstwo smacznych i pięknie wyglądających deserów, ciast (pycha).  Tort weselny  z bitą śmietaną i frużeliną truskawkową  był bardzo dobry, a przede wszystkim świeży.  Pani Agata zadbała o wszystkie szczegóły.  Kawa, herbata była dostępna w nieograniczonej ilości podczas wesela jak również i poprawin.
Stół wiejski był przygotowany bardzo starannie w nowoczesnym wydaniu, wyroby były przepyszne.
Jeżeli chodzi o miejsca noclegowe wszytko było przygotowane na wysoki standard nie jeden hotel **** mógłby brać przykład jak powinno zadowolić się klienta :-).
POLECAMY SZCZERZE
W razie pytań i opinii służymy pomocą Justyna i Daniel

Offline Dzili
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.09.2014
« Odpowiedź #34 dnia: 17 Września 2014, 21:01 »
Byłam gościem na weselu w dniu 13. 09. 2014.  Wszystko na 5+, wystrój sali, dekoracje, klimat, czysto i schludnie.  Dworek Wiktoria godny polecenia.  Jedzenia pod dostatkiem, ciast i deserów również.  Jedynie co bym poprawiła w smaku to rosołek.  Pozdrawiam właścicieli i życzę powodzenia :)
Ps.  Chleb weselny to wyjątkowa przystawka na poprawiny.

Offline Przemek777
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014-10-11
« Odpowiedź #35 dnia: 5 Listopada 2014, 19:55 »
Nasze wesele odbyło się 11-go października 2014.  Jesteśmy bardzo zadowoleni z organizacji uroczystości.  Potrawy były pyszne i w dużej ilości.  Obsługa bardzo miła i przyjazna gościom, nienagannie wywiązywała się ze swoich obowiązków.  Wystrój sali i standard całego obiektu na wysokim poziomie.  Życzymy Wszystkim tak cudownego wesela.  Pozdrawiamy właścicieli oraz całą obsługę.  Marta i Przemek. 

Offline agata2799
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.06.2015
« Odpowiedź #36 dnia: 8 Czerwca 2015, 20:23 »
Nasze wesele odbyło się 06 czerwca 2015 i z czystym sumieniem będziemy polecać to miejsce każdemu.  Obiekt przepiękny, jedzenie pyszne i w ogromnych ilościach, ładnie przystrojone i podane.  Stół wiejski udekorowany z klasą a wyroby znajdujące się na nim były naprawdę  bardzo dobre.  Tort polecany przez Panią Agatę wygląda pięknie i równie dobrze smakuje.  Panie z obsługi uśmiechnięte i przemiłe, sumiennie wykonywały swoją pracę.  Talerzyki zmieniane były co chwilę.  Pokoje hotelowe ładne i przede wszystkim czyste.  Sala udekorowana według naszych życzeń i pod kolor dodatków.  A Pani Agata właścicielka obiektu jest osobą sumienna i konkretną, która profesjonalnie podchodzi do każdego szczegółu.  Nasza opinie w 100% pokrywa się z opinią naszych gości.  Wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jeszcze raz dziękujemy Pani Agacie i całej ekipie za dopilnowanie aby ten dzień był najpiękniejszy w naszym życiu. 
Agata i Marcin