Autor Wątek: Najlepsza szkoła tańca w Szczecinie!!!! PRZYGOTOWANIE DO PIERWSZEGO TAŃCA!!  (Przeczytany 6912 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aneta P.

• użytkownik
  • **
  • Dokonuj wyboru i nie oglądaj się za siebie!
  • data ślubu: 08 czerwca 2013
Zapewne wątek o szkołach tańca gdzieś tam widnieje, ale jest tego tu tyle,że po prostu nie chce mi się szukać.. ;))

Mam 3 miesiące do ślubu i żadnego pomysły na pierwszy taniec.. dlatego chcemy się z narzeczonym wybrać na szybki kurs tańca na wesele. Możecie mi polecić, którąś ze szkół? ;) Będę wdzięczna :)
:))

Offline kluseczka_85

• forumowicz
  • data ślubu: 21.09.2013
My korzystamy ze Studia Tańca Anny Kowalskiej, jesteśmy na ogólnym kursie tańca od kilku miesięcy i atmosfera na zajęciach jest na prawdę super, dodatkowo nawet my z 4 lewymi stopami czegoś tam się nauczyliśmy, na zajęcia chodzimy co niedzielę, jest na prawdę super. Niedługo też zaczynamy naukę pierwszego tańca, jednakże nie możemy się zdecydować jaki taniec chcemy, myslę,że nie będzie to standardowy walc. Na kursie nauczyliśmy się już wielu stylów- walc angielki, wiedeński, chacha rock and roll, rumba, samka, tango, czacza i baciata - najrabrzdiej podoba mi sie baciata i r'n'r więc może coś w tym stylu poprosimy Anię, aby nam ułożyła :) 

Offline Karolina Marcin
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.04.2013
My również uczęszczaliśmy do Anny Kowalskiej na ul. Krasińskiego.  6 spotkań indywidaulanych i układ opanowany.  Nie tańczyliśmy walca, układ bardziej swobodny.  Goście zachwyceni.  Pozdrowienia dla Pani Ani

Offline truelove
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.07.2013
A ile Was wyniosła nauka tańca ? Chodzi o te 6 spotkań.. i jak długo się przygotowywaliście? Co ile spotkanie było ?

Offline Karolina Marcin
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.04.2013
układ opanowaliśmy w 6 spotkaniach (pewnie można szybciej,ale nasze umiejętności wymagały aż 6-ciu).  Cennik jest na stronie Anny Kowalskiej.  Lekcje indywidualne (1godz. ).  Poszczególne spotkania po wcześniejszym umówieniu, tylko trzeba umawiać się z wyprzedzeniem (ok. 1 tydzień).  Zajęcia mogą odbywać się nawet o 21ej więc można znaleźć dogodny termin.  Pani Anna jest bardzo sympatyczną osobą.

Offline poczytna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.08.2016
Czy te adresy i polecenia są jeszcze aktualne ?

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
Jak najbardziej :)
Myślę, że teraz może mieć więcej klientów niż wcześniej ;)

Offline poczytna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.08.2016
Super, w takim razie sprawdzę czy w ogóle Pani ma czas xD a słyszeliście coś o art dance ? Mam do tej szkoły niedaleko od domu dlatego byłoby mi dużo wygodniej ? o ile oczywiście jest dobra ?
« Ostatnia zmiana: 4 Listopada 2015, 11:15 wysłana przez zibi »

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
W temacie Art Dance niestety nie pomogę. Nie znam, słyszę od Ciebie o nich po raz pierwszy.
Mogę opcjonalnie jeszcze podpowiedizeć Szkołę Astra i Katarzynę Urbańską.
W styczniu na Gali Ślubnej będzie Ania Kowalska i z tego co kojarzę także Astra. Jeżeli nie uda Ci się do tego czas (31.01.2016) z nimi spotakć, przyjdź na targi i porozmawiasz i z p.Anią i z przedstawicielami Astry :)

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
Poczytna - skoryguj swoją datę ślubu :D No chyba, że tak ma zostać ;)

Offline dorotka_sf
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.05.2015
Ja serdecznie polecam cierpliwą  i pomyslowa Kasie z Top Step. Czyni cuda ;) Powodzenia :)

Offline MartaAdi

• forumowicz
  • data ślubu: 23.09.2016
  • Ślub w: Sianożęty
Witam
My wybieramy się na targi i właśnie mamy zamiar załatwić sprawę nauki tańca. A może uda nam się wygrać naukę tańca w konkursie ;)

Offline nataliamaciej
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 17092016
  • Ślub w: Szczecin
Cześć :)

Jakie szkoły tańca polecacie, najlepiej sprawdzone. :)