Autor Wątek: Kto zna?? GOLENIÓW  (Przeczytany 2033 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ilona
  • nowicjusz
  • *
Kto zna?? GOLENIÓW
« dnia: 26 Sierpnia 2006, 18:02 »
Kto zna w miare taniego i dobrego fotografa i kamerzyste??Najlepiej z Goleniowa lub okolic.Bede wdzieczna za wszystkie informacje.

Offline madziaraczek
  • nowicjusz
  • *
Kto zna?? GOLENIÓW
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Lutego 2007, 14:47 »
ja zabardzo nie znam ale mieszkam kolo Goleniowa a moze ktos by polecil mi dobrego fryzjera i makijażyste z Goleniowa!!

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
Kto zna?? GOLENIÓW
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Lutego 2007, 10:14 »
Nie jestem z Goleniowa, ale tu pracuję i kiedyś szwędając się po mieście zajrzałam do jednej bramy, gdzie są wywieszone właśnie zdjęcia m.in. z ślubnych sesji fotograficznych, nie jest to ESTE, ale bardzo się mi zdjęcia podobały. Fotograf ten znajduje się na ul. Konstytucji idąc od dworca lewą stroną ulicy pierwsza brama. Na pewno nie ominiesz. Cen niestety nie znam, ale może dziś tam zajrzę się spytać (jak nie zapomnę).

Pozdrawiam

Offline madziaraczek
  • nowicjusz
  • *
Kto zna?? GOLENIÓW
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Lutego 2007, 16:42 »
Dziekuje Bardzo!!byla bym wdzieczna:) Pozdrawiam i zycze Milego Dnia:) :brawo_2:

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
Kto zna?? GOLENIÓW
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Lutego 2007, 10:19 »
Sprawdziłam, wypytałam i już wiem. Sesja studyjna, jak i plenerowa kosztuje 450 PLN za 25 zdjęć w albumie, format zdjęć 15x23. Można wybrać więcej lub mniej zdjęć, ale przy mniejszej ilośći zdjęć cena się i tak sesji zwiększa, a przy większej ilości cena maleje. Ogólnie liczone jest 18 PLN za ujęcie.
Gapa ze mnie muszę się przyznać, bo zapomniałam się spytać czy dostaje się jedno ujęcie w dwóch egzemplarzach, tak jest najczęściej (jedno w albumie drugie w kopercie). Może dziś znowu podejdę.

Offline sosenka75
  • nowicjusz
  • *
nius prosto od fotografa
« Odpowiedź #5 dnia: 14 Lutego 2007, 19:27 »
ja pracuję w tym zakładzie. Pytaj o szczegóły. Od siebie mogę powiedzieć, że sesje w naszym studiu są o tyle fajne, że zawsze można negocjować ceny. Robimy ok 100 zdjęć, para sama wybiera ujęcia, które się podobają. Robimy  zdjęcia w plenerze (cena nie ulega zmianie). Pozdrawiam.
aniołek75

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Kto zna?? GOLENIÓW
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Lutego 2007, 21:58 »
sosenko.. bez reklamy prosze..  :tupot:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"