Autor Wątek: Targi ślubne Katowice 2013  (Przeczytany 3256 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline klaudynka1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: zaręczona
Targi ślubne Katowice 2013
« dnia: 11 Lutego 2013, 17:19 »
Byłam w niedziele na targach w Spodku. 
Słuchajcie to jest rewelacja , polecam bo wszystko w jednym miejscu nareszccie znalazłam. 

Rozmawiałam z fotografami, sukniami ślubnymi.  bukietami ślubnymi.

Jezu a jakie torty były to głowa boli.  Ceny różne. . . . 
Zespoły śpiewały. . mam trochę porozjaśniane w głowie więcej chociaż złaziliśmy się straaaasznie.  W okazyjnej cenie kupiliśmy obrączki/ heh nawet bardzo bo brakło nam 70 zł i Pan nam jeszcze i to podarował :-)

Korzystałyście dziewczyny z tego?

Offline novatorka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: lipiec 2014
Odp: Targi ślubne Katowice 2013
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Lutego 2013, 22:20 »
Potwierdzam też byłam , ja pozbierałam ciekawe namiary na foto :)  ale ilość ludzi przytłaczająca. . . .
I te wieczne wciskane ulotki w dłoń :(
Ale rzeczywiście warto tam pojechać mnie ujęły bukiety ślubne a najbardziej drażniły zespoły . . . 
A i jak nie wiecie czym jechać do ślubu to inspiracji jest tam sporo :)

Offline klaudynka1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: zaręczona
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Lutego 2013, 20:26 »
A i jak nie wiecie czym jechać do ślubu to inspiracji jest tam sporo :)

ooooojjj jest  :Zakochany: jakie bryki tam stały pod Spodkiem.  Ale ceny  :glupek: masakryczne. 

My jednak po obejrzeniu tych gablot stwierdziliśmy, że skromnie pojedziemy do kościoła autem wujka.   Trudno :'(

Offline biala_dama21
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Lutego 2013, 13:31 »
Hej, ja też tam byłam, a jakże... To chyba obowiązkowy przystanek każdej przyszłej panny młodej  :) wiadomo, dużo fajnych ludzi i ciekawych propozycji, ale chyba nie ma to jak doświadczenie własne rady dobrych znajomych...
byłam już na kliku jeśli nie kilkunastu weselach w okolicy i dzięki temu wiem, że moim fotografem będzie ten sam, który był u mojej kuzynki, do ślubu zawiezie mnie ta sama firma, która wiozła moją koleżankę ze szkoły (samochód będzie oczywiście inny!!), a udaną imprezę i wyśmienite jedzenie zagwarantuje Hotel Rycerski w Czeladzi. jednym słowem - nauczyłam się wszystkiego na błędach innych ;) niemniej, fajnie było poczuć tę niesamowitą atmosferę wszechobecnej ekscytacji na targach i upewnić się, że podjęłam słuszne decyzje.

Offline TomaszKatowice

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Lutego 2013, 10:40 »
Osobiście polecam. Ot choćby dla samej informacji.