Chciałam uaktualnić, niedawno byłam na rozmowie z Panem Menadżerem i okazał się być bardzo w porządku:)
Trochę się pozmieniało i w cenie 200zł jest zawarty obiad, 3 kolacje, wiadomo zimna płyta, patery z owocami, napoje gorące bez ograniczeń, 1,5l napoi zimnych na osobę, deser...
Jeśli chodzi o ten alkohol to rzeczywiście opłata korkowa 6zł obowiązuje przy zakupie alkoholu u nich, ale okazuje się, że ceny na wódkę mają baaardzo przystępne więc z tą opłatą jakaś przyzwoita Wyborowa czy De Luxe wychodzi ok. 22zł za 0,5l. Oni przedstawiają fakturę na to i z napoi alkoholowych i bezalkoholowych rozliczamy się dzień po weselu.
Ciasta i tort można we własnym zakresie zakupić, ale należy im przedstawić paragon albo fakturę w celach sanepidowskich. Oni współpracują z Cieplakiem.
Bardzo miło mnie zaskoczyła wiadomość, że przy podpisaniu umowy w tym roku nie wzrasta cena menu w przyszłym w przypadku tzw. "inflacji". Do tego jest podpisywany aneks do umowy...
W cenie jest przystrojenie sali kwiatami z kwiaciarni do której można dostać namiary w celu ustalenia koloru pasującego młodym...
Apartament dla nowożeńców ze śniadaniem gratis.
No i już widzieliśmy jak to wygląda na zewnątrz (od strony, że tak powiem podwórka, zrobione jest takie jakby patio i będą tam stoliki i krzesła, gdyby ktoś chciał wyjść na fajkę

Zdecydowaliśmy się tam zrobić wesele. Rozpatrywaliśmy Shumę i Residence. Residence wygrała pod kątem większych oszczędności (Shuma 288zł za wesele w sobotę) no i tego, że organizujemy wesele w lipcu i baliśmy się, że w Shumie goście będą nam się rozchodzić po zielonej okolicy:) w Residence nie ma takiej opcji, bo nie ma za bardzo, gdzie wyjść. No i sala dla mnie bajka, z okrągłymi stolikami tak jak chciałam:P