Witam:)
Jak w temacie - do sprzedania mam kilka zabawek oraz puzzli, z których moja Ola już daawno wyrosła, lub nie wykazała zainteresowania. Zbierałam się długo, ale w końcu wszystko zostało wymyte, zdjęcia porobione, więc...
do dzieła

Do wszystkich zabawek należy doliczyć ewentualne koszta wysyłki
1. FISHER PRICE TAŃCZĄCA MAŁPKA DANCE BABY DANCE, dokładnie taka, jak w tej aukcji:
Tańcząca małpka Fisher Price Dance Baby Dance to centrum muzyczne z matą na której umieszczono stopy i małpkę, w momencie gdy dziecko nadepnie na którykolwiek obrazek zabawka zaczyna grać a małpka tańczyć. Na pulpicie umieszczono pianino z różnokolorowymi świecącymi klawiszami, gitarę, oraz trąbki. Grająca zabawka i tańcząca małpka zachęca dziecko do chodzenia lub tańczenia. Regulacja wysokości zabawki. Stan ogólny oceniam na bdb+. jednak Ola w afekcie ułamała kiedyś czerwoną trąbkę

trąbka oczywiście jest, trzeba ją przykleić na jakiś dobry klej.
Cena: 55zł, baterie zostawiam w komplecie
Tak wygląda z trąbką:http://allegro.pl/fisher-price-centrum-muzyczne-tanczaca-malpka-i2809984229.html
Moje zdjęcia:

2. Zestaw:
Garnuszek klocuszek FP, wersja angielska. Zabawkę każdy zna, opisywać nie trzeba

. Brakuje klocka nr 1. Ogólny stan oceniam jako dobry.

+ Książeczka rymowanka FP w języku polskim. Zabawka przeznaczona jest dla dziecka w wieku 6 - 36 miesięcy. Interaktywna zabawka w kształcie książeczki z serii Laugh & Learn™ uczy dziecko literek, cyferek, kolorów i pierwszych słów.
Maluszek przewraca strony słuchając piosenek-rymowanek.
Może sam wciskać guziki i wybierać, w co będzie się bawił i czego słuchał.
Migające światełka prowadzą uwagę dziecka od strony do strony, wskazując mu odpowiednią kolejność oglądania. Rymowanki i piosenki zachęcają do trenowania głosu i wyobraźni. Kolejne strony przedstawiają kolorowe obrazki i rymowanki. Poziom głośności dźwięku można regulować.
Zabawka w stanie db -. W środku w stanie db+, widoczne ślady użytkowania - głównie okładka i oczka, widoczne na zdjęciach.
Cena za komplet: 30zł

3. Kubuś Puchatek z grzechotką w rączce. Zestaw zawiera również grzechotkę dla twojego dziecka!
Kiedy dziecko potrząśnie grzechotką blisko Kubusia - zacznie się bujać, gdy przestanie grzechotać Kubuś zatrzymuje się. Kubuś podczas bujania chichocze, wypowiada proste zdania, a nawet mruczy (4 melodyjki). Maskotkę uruchamia się poprzez łaskotanie po brzuszku. Ta zabawka stanie się prawdziwym przyjacielem twojego maluszka. Stan db, przyda mu się pranie
Cena: całe 20zł

4. ZOO Little People Fisher Price
Ogród zoologiczny oferuje mnóstwo interaktywnych atrakcji i niespodzianek okraszonych zabawnymi odgłosami zwierząt. Dziecko może bawić się z każdym ze zwierząt w ich własnym środowisku naturalnym. Małpa kryje się w koronie drzewa, huśtając się i zdobywając banany, przy naciśnięciu których słychać specjalne efekty dźwiękowe. Wystarczy nacisnąć odcisk stopy siedzącej w trawie zebry, żeby posłuchać jej odgłosów. W wodzie bawią się foka i hipopotam, a w położonej nieopodal jaskini ukrywa się lew, który głośno zaryczy, kiedy poruszy się leżące tam liście. To jeszcze nie koniec zabawy, bo zestaw zawiera także fantastyczny wodospad oraz lornetkę, a wszystkimi zwierzętami opiekuje się pracownik Zoo, którego figurka również znajduje się w komplecie. Stan oceniam jako dobry, za lekkie obdrapania na wodospadzie, widoczne na zdjęciach.
Cena: 28zł

5. Laptop hipcio. nie chce mi się go całego opisywać

, wkleję link z aukcji:
http://allegro.pl/e-edu-moj-pierwszy-laptop-hipcio-12m-rektv-8069-i2812897757.htmlW środku stan idealny, na zewnątrz - sporo zadrapań widocznych na zdjęciu.
Cena: 20zł

6. Drewniana układanka, stan odbry-.
Cena: 3zł
Za chwilę dodam jeszcze puzzle