Autor Wątek: Sprzedam śliczną suknię ślubną z kolekcji Wings model Marika kolor Ivory roz. 40  (Przeczytany 2114 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline spokencja
  • nowicjusz
  • *
Sprzedam śliczną suknię ślubną z kolekcji Wings model Marika, kolor Ivory, czyli delikatny kremowy.  Cena 1800 zł oczywiście do negocjacji;))
Suknia naprawdę wygodna i piękna.  Używana jedynie raz podczas mojego ślubu we wrześniu 2012 r.  Została uszyta w rozmiarze 12 na wzrost 166 cm, ale można ją poszerzyć albo zwęzić ponieważ na plecach jest sznurowana.  Z tylu od dołu do wysokości pleców suknia wykończona okrągłymi guzikami obszytymi materiałem.  Suknia zwiewna, idealna do tańczenia.  Pod wierzchnią partią materiału znajdują się jedynie dwie cienkie halki.  Suknia prosta w kroju ale za to bardzo elegancka ze względu na bogate zdobienia w pasie.  Polecam sukienkę bo super się w niej bawiłam na swoim weselu i życzę tego samego kolejnej Pannie Młodej, która ją ode mnie zakupi;)
Link do strony ze zdjęciem:
hxxp: tablica. pl/oferta/naprawde-piekna-suknia-slubna-w-kolorze-ivory-rozmiar-12-ID1GlqZ. html