Autor Wątek: Restauracja Astra Dąbrowa Górnicza  (Przeczytany 37605 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_jas
  • nowicjusz
  • *
Odp: Restauracja Astra Dąbrowa Górnicza
« Odpowiedź #90 dnia: 22 Lutego 2013, 14:27 »
Sorry za  mały off topic ;)

Odnośnie parkietu to w czasie moje wesela nikt się nie wywrócił, a na pewno nie przez parkiet ;)

Nam zdjęcia pokazała Pani właścicielka i nie odbiegały raczej od rzeczywistości.

Przejrzę zdjęcia od fotografa i zobaczę, ale raczej nikt nie robił zdjęć jedzenia :)

Offline siuleek

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #91 dnia: 14 Marca 2013, 22:47 »
spoko ;)

pewnie znowu zadaję głupie pytanie ;) ale nam jeszcze Pani mówiła, że oni tam podają mięso do obiadu niby całe ale pokrojone na pół? jest tak? jak to wygląda?  ???

Offline patrycja_jas
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #92 dnia: 27 Marca 2013, 08:20 »
Przyznam szczerze, że nie mam pojęcia o co chodzi. Odnośnie jedzenia to pamiętam tylko tyle, że było go dość sporo i było bardzo smaczne. Być może chodzi o to, że porcje mięsa będą mniejsze, ale ilość zostaje bez zmian. Myślę, że najlepiej będzie jak poprosisz Panią o wyjaśnienie.

Offline biala_dama21
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #93 dnia: 3 Kwietnia 2013, 10:22 »
To prawda, że w Astrze porcje są na prawdę solidne, a przy tym bardzo smaczne! Myślę, że to ewenement wśród lokali  w Dąbrowie, większość lokali bardzo skąpi :/

Offline patrycja_jas
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #94 dnia: 9 Kwietnia 2013, 12:24 »
Skąpi to mało powiedziane :/, ale odbije się im to czkawkom. Ostatnio znajoma, która również chce w Astrze zorganizować wesele, opowiadała mi, że bardzo ciężko jest tam znaleźć wolny termin. Widać, ludzie przekonali się, która restauracja jest w stanie zapewnić im odpowiednie warunki do urządzenia wesela.

Offline siuleek

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #95 dnia: 12 Kwietnia 2013, 22:33 »
Ja od znajomych słyszę coraz częściej że ludzie są z Astry zadowoleni ;)

A co do terminów to nie wiem jak jest teraz, ale jak my byliśmy zaklepać nasz termin pod koniec stycznia tego roku to calutki sierpień był wolny  ;D

aczkolwiek to pewnie też jest spowodowane faktem, że ostatnio powstało tyle nowych lokali w okolicy, że jest w czym wybierać. . .

Offline biala_dama21
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.09.2013
« Odpowiedź #96 dnia: 15 Kwietnia 2013, 11:28 »
To prawda, sporo lokali ostatnio otworzyło się w naszym rejonie. Z jednej strony to bardzo dobrze, bo zdrowa konkurencja może pozytywnie wpłynąć na jakość obsługi, z drugiej zaś obawiam się, że zacznie się oszczędzenie na "jakości".  Moja sąsiadka była w weekend na weselu w Astrze i była zachwycona ;))
« Ostatnia zmiana: 17 Kwietnia 2013, 13:16 wysłana przez Maja »

Offline patrycja_jas
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #97 dnia: 17 Kwietnia 2013, 13:15 »
No ja pamiętam, że jak szukaliśmy sali na wesele, to Astra była o co najmniej klasę wyżej od pozostałych lokali w naszym mieście. Myślę, że nie wiele w tej kwestii się zmieniło, zwłaszcza że na rynku panuje kryzys i gastronomia cienko przednie. W każdym bądź razie ja bym jeszcze raz chciała odwiedzić Astrę podczas jakiegoś wesela.

Offline siuleek

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #98 dnia: 4 Lutego 2014, 23:16 »
Odstąpię termin wesela w sali Astra na 16.08.2014.

Szczegóły na priv :)

Offline siuleek

• nowicjusz
  • *
Odp: Restauracja Astra Dąbrowa G.- bardzo proszę o opinie! PILNE!
« Odpowiedź #99 dnia: 4 Lutego 2014, 23:18 »
Odstąpię termin wesela w sali Astra na 16.08.2014.

Szczegóły na priv Smiley

Offline 1qwert
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19/09/2014
« Odpowiedź #100 dnia: 30 Sierpnia 2014, 20:21 »
Ostatnio byłam na weselu w Astrze. Sala śliczna, jedzenie bardzo smaczne. Na weselu było 80 osób i nie było za ciasno, nawet jak wszyscy byli na parkiecie. Minusy - otoczenie wokół astry blokowisko, o 22 zamykany jest ogródek ze względu na ciszę nocną, ale jak jest super impreza to nikt  nie chciał wychodzić. Jedynie co mogę się przy czepić to obsługa. Nie dopuszczalne jest jak jedna osoba ze stolika dostała posiłek, zdążyła zjeść a pozostała część gości nadal czekała.