Autor Wątek: Lepiej póżno niż wcale...  (Przeczytany 8183 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gibea

• forumowicz
Lepiej póżno niż wcale...
« Odpowiedź #30 dnia: 20 Sierpnia 2006, 14:26 »
Sukienusia prześliczna, taka romantyczna...

Cytat: "elisabeth81"
właśnie się pokłóciłam z moim kandydatem na męża...hmm...ile to trzeba do nich cierpliwości..

No niestey tak to już z tymi facetami bywa, ja też na niektóre rzeczy przymykam oko i nawet nie dyskutuje bo wiem, że nie ma sensu :lol:
No ale chyba na tym to wszystko polega :) sprzeczki muszą być i już, czekoladki na poprawienie humoru jak najbardziej popieram :wink:

Offline Zabcia

• forumowicz
« Odpowiedź #31 dnia: 20 Sierpnia 2006, 14:59 »

Ale żeby dzień nie był za piękny to właśnie się pokłóciłam z moim kandydatem na męża...hmm...ile to trzeba do nich cierpliwośc

Elisabeth, po pierwsze suknie masz przesliczna i ty rowniez wygladasz w niej przeslicznie (chociaz zadowol nas innym zdjeciem  :lol: ) Mnie ogolnie bardzo podobaja sie suknie z kolekcji La Sposa (sama tez taka zamowilam tylko Galatea).

A co do przyszlego mezusia to chyba nie jestes pierwsza i ostatnia kobieta ktora sie kloci z mezusiem przed slubem, oni to jakos wszystko inaczej widza, no ale coz zrobic, taki juz nasz los. Glowa do gory!!!

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
« Odpowiedź #32 dnia: 20 Sierpnia 2006, 17:08 »
elisabeth81, chcemy więcej tych ładnych fotek   :Tuptup:    :Tuptup:    :Tuptup:

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #33 dnia: 20 Sierpnia 2006, 23:13 »
Dziewczyny, witajcie w moim odliczanku.

Cytat: "Zabcia"
oni to jakos wszystko inaczej widza, no ale coz zrobic

trzeba znaleźc sposób na ich wadę wzroku :)
kłotnia zażegnana a dzień spędzony przyjemnie. zwiedzaliśmy dziś okoliczne zamki i ruiny z mapą dołączoną do ostatniego numeru Polityki. Do jednego z nich mimo zakazu weszliśmy... za chwilę dokumentacja...
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 20 Sierpnia 2006, 23:25 »
Cytat: "Zabcia"
Mnie ogolnie bardzo podobaja sie suknie z kolekcji La Sposa (sama tez taka zamowilam tylko Galatea).

właśnie zajrzałam do twojego wątku, baardzo ładna i bardzo w miom stylu :)

Mam problem ze zdjęciami, jeśli się dziśnie wkleją to spróbuję jutro
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline Moongirl

• zapaleniec
« Odpowiedź #35 dnia: 21 Sierpnia 2006, 09:17 »
Suknia przepiękna!!!:))) Prezentuje się wspaniale!:)
 No i czekamy na foto-relację z wycieczki:)))

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
« Odpowiedź #36 dnia: 21 Sierpnia 2006, 10:16 »
Elu fryzurka bardzo mi się podoba, a suknia jest ślizna tak, więc na pewno olśnisz i pana młodego i gości  :)

Offline agaaaa81

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #37 dnia: 21 Sierpnia 2006, 16:04 »
No i nie było się czym martwić. Sukienka bardzo ładna. A co do kłótni to my z narzeczonym mamy przynajmniej jedną sprzeczkę w tygodniu. Ale zaraz się godzimy i jest wszystko ok. Nie ma się czym martwić. Organizowanie ślubu to jest nerwowy okres, wiadomo chcemy żeby wszystko wyszło super, stajemy na głowie i tracimy przy tym parę dni życia :wink:

Offline olkahof

• Chuck Norris
  • data ślubu: 08.04.2007
« Odpowiedź #38 dnia: 21 Sierpnia 2006, 16:20 »
Mi sie tez wszystko podoba, fryzura zdecydowanie wspolgra z suknia i prezentuje sie slicznie.

Offline Zabcia

• forumowicz
« Odpowiedź #39 dnia: 21 Sierpnia 2006, 21:16 »

właśnie zajrzałam do twojego wątku, baardzo ładna i bardzo w miom stylu :)

Dziekuje slicznie! Mam nadzieje, ze do przymiarki mi sie nie odwidzi tak jak tobie na poczatku  :)

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 21 Sierpnia 2006, 22:36 »
Ela suknia prezentuje sie wspaniale do tego ten koczek , no i jak do tego dojdzie jeszcze"romantyczny"kwiatek to już mnie zjada ciekawośc jak bedziesz wygladać w Dniu Waszego święta.
oczywiscie czekamy na dalsze foty waszych ślubnych zmagań
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 22 Sierpnia 2006, 00:33 »
Dziewczyny, dziękuję! :)
a teraz krótka relacja zdjęciowa z wczorajszej wycieczki (czyli będzie nie do końca w temacie ślubnym)

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 22 Sierpnia 2006, 00:41 »
Gdyby kogoś interesowały regionalne ruiny to jest Swobnica, bardzo blisko miejscowości Banie. Można dojechac od Gryfina lub od Pyrzyc.
A teraz krótki rys historyczny:
"Zamek w Swobnicy był jedną z najpotężniejszych warowni zakonu joannitów. Jego budowa rozpoczęła się po 1377 r. na półwyspie Jeziora Grodziskiego, a już 5 lat później wprowadził się do zamku pierwszy komendant - Henryk von Güntersberg. Wznoszenie zamku trwało do XV w., a według niektórych historyków nawet do końca XVI w. W 1648 r. usunięto joannitów ze Swobnicy, a w 1690 zamek przeszedł w ręce von Hohenzollernów. Oni to w 1730 r. rozebrali połowę warowni, a resztę przekształcili w barokowy pałac. Kolejne prace budowlane z XIX w. całkowicie zatarły wygląd średniowieczny. Jedynie wieża zamkowa przypomina o obronnym pochodzeniu budowli.
W 1945 r. pałac został zniszczony i pozostawiony własnemu losowi. Ponoć zamieszkiwano go jeszcze w latach 50-tych XX w. Obecnie zamek znajduje się w rękach prywatnych i na szczęście nie jest odbudowywany (czyt. przekształcany w hotel)."

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #43 dnia: 22 Sierpnia 2006, 00:48 »
Piękny zamek, szkoda, że taki zaniedbany.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #44 dnia: 22 Sierpnia 2006, 00:50 »
No no .....
Jakbym pokazała Misiowi to w najbliższym wolnym czasie wycieczkę mam zagwarantowaną...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 22 Sierpnia 2006, 00:53 »
Cytat: "liliann"
Jakbym pokazała Misiowi to w najbliższym wolnym czasie wycieczkę mam zagwarantowaną...

to może pokaż bo warto tam się webrac :)

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
« Odpowiedź #46 dnia: 22 Sierpnia 2006, 11:13 »
Elu super wycieczka ja uwielbiam ziwedzać różne zabytki, choć mój Sebastian już nie bardzo :( ale naprawdę ślicznie to wygląda pomimo braku renowacji... Najbardziej rozbawiła mnie część nazwiska tego jakiegoś tam opata, bo ja tak naprawdę powinnam takie mieć: Günter, ale w czasie II wojny światowej mój pradziadek nie podpisał tej dziwnej listy trafił na przymusową pracę w fabryce butów w Austrii, a nazwisko spolszczyli do Gittler  :mrgreen: przepraszam za taką wstawkę w Twoim wątku ślubnym, ale zaciekawiło mnie to  :wink: szkoda, że mieszkam tak daleko, bo wycieczka na pewno byłaby fajowa :(

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #47 dnia: 22 Sierpnia 2006, 22:34 »
Cytat: "sylwanika"
bo ja tak naprawdę powinnam takie mieć: Günte

ooo to moje nazwisko będzie doś podobne...też takie z niemiecka... :)
a co do wycieczki...jak się ma Narzeczonego historyka i w dodatku antykwariusza to tak wyglądają weekendy :) :) :)

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 22 Sierpnia 2006, 22:56 »
dzisiaj sobie uświadomiłam że w pracy cały czas myślę o przygotowaniach do ślubu, o sprawach do załatwienia itp.
gdybym jeszcze miała jakąś inna posadę niż praca w firmie ojca to jakoś bym przeżyla...ale na swoim jest tak:czego nie zarobisz tego nie masz...wychodzę z pracy i dopadają mnie wyrzuty, ze wszytkiego co zaplanowałam nie zrobiłam...
w dodatku muszę przeprowadzic rekrutację. w życiu nie byłam po TEJ drugiej stronie w czasie rozmowy kwalifikacyjnej (tzw.interview..:) )...

Offline agaaaa81

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #49 dnia: 23 Sierpnia 2006, 08:09 »
Ja też bez przerwy w pracy myślę o tym dniu. Co załatwiłam, co pozostało jeszcze do załatwienia, jak to ułożyć żeby starczyło czasu na wszystko, jak TEN dzień będzie wyglądał. Najlepiej jak bym już teraz poszła na urlop i niczym innym się nie zajmowała

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #50 dnia: 23 Sierpnia 2006, 12:02 »
Wiesz elisabeth masz przepiękną suknię. La sposa powinna mieć wyłączność na suknie ślubne. A fryzura - lepszej nie mogłaś wybrać do tego modelu sukienki. Gratuluję Ci serdecznie. :D
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #51 dnia: 23 Sierpnia 2006, 17:35 »
Fryzurka śliczna, taka eleganca :) Suknia piękna... Chciałabym Cię zobaczyć w dniu ślubu, na pewno będziesz zjawiskowo wyglądać  :D

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #52 dnia: 23 Sierpnia 2006, 23:35 »
Cytat: "agaaaa81"
. Najlepiej jak bym już teraz poszła na urlop i niczym innym się nie zajmowała

ja też... :(
ale co zrobic, jeszcze będziemy tęskni za tymi przygotowaniami i tą całą nerwówką!
Został mi 1 miesiąc! to już ostatnia prosta...
Póki co praiwe wszyscy moi goście potwierdzili! odmówiła mi tylko jedna moja koleżanka z powodu zaplanowanego wcześniej urlopu.to trochę moja wina bo dośc póżno wysłałam jej zaproszenie...
czekamy jescze na niezdyscyplinowaną częśc Rafała :)

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 23 Sierpnia 2006, 23:41 »
Cytat: "anulka33"
Fryzurka śliczna, taka eleganca  Suknia piękna... Chciałabym Cię zobaczyć w dniu ślubu, na pewno będziesz zjawiskowo wyglądać

anulka33, Bardzo dziękuję. i z pewnością zobaczysz bo zamierzam zdac relację :)

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 23 Sierpnia 2006, 23:47 »
Jeszcze raz moja suknia:

Offline Olita

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 23.06.2007
« Odpowiedź #55 dnia: 24 Sierpnia 2006, 11:09 »
Śliczna sukienka, śliczna dziewczyna- na pewno wszyscy goście będą zachwyceni Twoim ślubnym imagem :mrgreen:

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #56 dnia: 24 Sierpnia 2006, 12:18 »
Cytat: "Olita"
Śliczna sukienka, śliczna dziewczyna

Olita, nie zawstydzaj mnie...:)
Swoją drogą pokazałaś na forum swoją suknię? nie mogłam nigdzie znaleźć...

Offline Olita

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #57 dnia: 24 Sierpnia 2006, 12:22 »
nie pokazałam, jeszcze przyjdzie na mnie czas, w końcu mam jeszcze 10 m-cy do ślubu :wink:
moja sukienka jest prawie identyczna jak sukienka Nadziejki (moja to la sposa paradiso- taka jak w moim avatarku)

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 24 Sierpnia 2006, 12:34 »
Cytat: "Olita"
(moja to la sposa paradiso- taka jak w moim avatarku

czyli baaaardzo ładna!

Offline Olita

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #59 dnia: 24 Sierpnia 2006, 12:37 »
dziękuję :)