Autor Wątek: FAJNY ZESPÓŁ????  (Przeczytany 6227 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline stokrotka99
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec
FAJNY ZESPÓŁ????
« dnia: 7 Września 2012, 21:34 »
Witam Wszystkich!!

Czy ktoś może mi polecić jakiś fajny zespół grający na żywo, min 3 osobowy ????
Polecano mi Intro-Band z Wojkowic, King-Size z Jaworzna i Wagner, ale nie pamiętam skąd są??
Jeżeli ktoś słyszał o innej kapeli, proszę o kontakt, plizzzzz ;D

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Odp: FAJNY ZESPÓŁ????
« Odpowiedź #1 dnia: 7 Września 2012, 21:57 »
Ja ostatnio poznałam zespół Muzyk Nocy - w pełni profesjonalni muzycy! :)

Offline monikas7
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01-09-2012
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Września 2012, 21:31 »
Ja polecam zespol menage z sosnowca, 4 osoby.  Kontakt znajdziesz na ich profilu w serwiesie wesele z klasa.  Tam rowniez dodana jest nasz opinia, ktora wystawilismy po naszym weselu.  Zespol gra i dla mlodych i dla starszych, wszyscy goscie bardzo chwalili zespol i swietnie sie bawili na weselu.  Szukalismy zespolu z perkusja, ale takich wcale nie jest duzo, a jak sa to koszt siega blisko 4 tys.  Tutaj w skladzie poza klawiszami jest gitara, saksofon, akordeon i inne mniejsze instrumnety, wokal damski i meski.  Zadne wycie do kotleta tylko fajna muzyka na zywo.  Zespol chcial nawet zagrac nam whitney houston, bo to wybralismy na pierwszy utwor, ale szczerze - balismy sie, ze nam schrzania piewszy taniec.  Po weselu juz wiem, ze spokojnie daliby sobie rade, bo sa na prawde dobrzy:)

Offline the_cors

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.08.2013 :)
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Września 2012, 12:19 »
z czystym sumieniem mogę polecić zespół stavanger, są świetni i graja na żywo. To jest 5 osobowy zespół, byliśmy ostatnio na weselu na którym grali żeby ich posłuchać - są super:) wejdź na ich stronkę - wszystko mniej więcej napisane, kilka nagrań, poza tym bardzo sympatyczny kontakt. My się chyba na nich zdecydujemy, choć mam na oku jeszcze jeden zespół :)

Offline agunia89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.08.2012
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Września 2012, 16:22 »
Polecam zespół OSCAR z Siemianowic Śląskich zespół 4 osobowy grają na żywo i są świetni. 

Offline martha87

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.09.2012
« Odpowiedź #5 dnia: 13 Września 2012, 16:44 »
Ja jestem z całym sercem mogę polecić Trio Vega, są wspaniali. Goście bawili się, wszyscy chwalili i pytali się jak ich znalazłam. Więc polecam bardzo serdecznie.

Offline kamillarafal
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: -
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Września 2012, 11:09 »
Polecam Zespół Kwartet z Kęt - fajny skład, 4 osoby, w tym 3 wokale - robią fajne zabawy, muzyka jest super, goście bawią się świetnie!

Offline K07
  • nowicjusz
  • *
Odp: FAJNY ZESPÓŁ????nie polecam Trio Vega
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Września 2012, 09:42 »
Witam ja nie polecam zespołu TRIO VEGA NIKOMU!!!zostalismy wystawieni przez ten właśnie zespół na Własnym ślubie nie życzę nikomu takiej sytuacji ;( Panowie nie raczyli nawet nas poinformować,że nie wywiążą się z umowy (z przyczyn do dziś nam nie znanych) nie usłyszeliśmy też słowa przepraszam niestety zespół nie należy do osób profesjonalnych a przecież takimi powinny być zepsuli nam najpiękniejszy dzień naszego życia dlatego nie polecam nikomu TRIO VEGA!!!Natomiast byliśmy na weselu gdzie był zespół Endlers i grali bardzo fajnie co do ceny to nie mam pojęcia ale warto zapytać pozdrawiam ;)

Offline poziomka19714
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 6 Października 2012, 16:47 »
Hejka :) Znam takowy zespół.  Nazywa się AdamsBand.  Grał u mojej siostry na weselichu :) Szczerze i z  czystym sumieniem polecam!!! :)  Wokalistka świetnie śpiewa a szef zespołu ma ogromne poczucie humoru.  Gitarka i saksofon dopełniają całości.  Wszystko z taktem i profesjonalnie.  Prowadzą super zabawy. . dla każdego. . . nawet dzieciaki się nie nudzą :) My byliśmy zachwyceni.

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #9 dnia: 7 Października 2012, 21:47 »
Ja polecam PROMUZ :)

Offline Składzik
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 8 Października 2012, 00:26 »
Mogę Ci polecic fajny zespoł tzw. "drogą pantoflową"gdyz mój  brat byl wczoraj z kolezanką na weselu w tychach jako os.  towarzyszca i bardzo sobie chwalił zespół ,a jako ze jest troche wymagającym sluchaczem a tym bardziej tancerzem to mówił ze dobrze sie bawił przy zespole który grał.  Niestety mam do nich tylko kontakt telefoniczny i mailowy bo jeszcze nie mają stronki i grają głównie z polecenia gdyz są od niedawna na rynku muzycznym.  Zespol jest 4 os.   i są dwie kobiety w skałdzie z czego jedna gra na saksofonie/Wyprowadzenia też robili i wyszło bardzo fajnie.  Zaintersowanym mogę przeslac info na priv.   Z tego co wiem nie są drodzy i mają jeszcze kilka terminów wolnych na 2013  i napewno na 2014 rok. Mają w ofercie równiez gre w pełnym składzie. 6-8 os.  (w tym skrzypce+ akordeon będź drugi sax), ale z tego co wiem nieźle to kosztuje. wiem ze min. sklad to 3 os.  bo na mniejszy to sami proponują dJ-a:)))

Offline Składzik
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 8 Października 2012, 00:27 »
info na priv:)

Offline moni4ka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.09.2012
« Odpowiedź #12 dnia: 18 Października 2012, 15:09 »
Polecam zespół Singers Band.  Grają rewelacyjnie, goście byli zachwyceni.  Przerwy krótkie, repertuar różnorodny.  Brak ograniczeń czasowych, grają do białego rana :)

Offline natalia8701
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.10.2012
« Odpowiedź #13 dnia: 2 Listopada 2012, 12:12 »
do listy godnych polecenia zespołów dorzucam grupę NIEbanalni z Katowic.  Zajmowali się oprawą mojego wesele i zarówno ja jak i goście byli zachwyceni wykonaniem, aranżacją, doborem repertuaru.   Świetni muzycy, świetni ludzie.  Dobra zabawa gwarantowana 

Offline milenaS.89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.09.2012
« Odpowiedź #14 dnia: 9 Listopada 2012, 17:09 »
Zajrzyj sobie na stronkę zespołu Kwartet z Kęt: www. zespol-kwartet. pl
Grali na moim weselu w listopadzie 2012, wszystko ok, bylismy zachwyceni! zabawa na wesolo, bez zenady, fajne wokale, fajne instrumenty, nie mam sie do czego przyczepic jednym slowem  ;D

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #15 dnia: 12 Listopada 2012, 09:55 »
a ja polecam zespół Telex z okolic Krakowa. ( to nie ci co mają stronę internetową- jeśli ktoś zainteresowany to mogę podesłać namiar na prv. Oni przez samą pocztę pantoflową mają dużo klintów, więc na internecie sie nie ogłaszali)
Muzyka oczywiście na żywo i taka, która porywa ludzi do  tańca, a nie poprostu tylko technicznie ładnie brzmi. U mnie goście i my byliśmy bardzo zadowoleni. Już kilka osób z grona znajomych po naszym weselu właśnie ich zarezerwowało na swoje wesele.
Są od samego rana. Rozkładają się na sali i jadą (jeśli jest wyprowadzenie) najpierw do młodego, a potem do młodej całą piątką. Grają głośno, żywiołowo , aż chce się od razu tańczyć :D

Offline smyk
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #16 dnia: 12 Listopada 2012, 16:56 »
Grają głośno, żywiołowo , aż chce się od razu tańczyć :D

Świetny argument.... ;D

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
« Odpowiedź #17 dnia: 12 Listopada 2012, 18:01 »
Świetny argument....

dla mnie to jest najważniejsze :)
 często są zespoły niby idealnie wyszkolone..., wokalista, albo wokalistka pięknie śpiewa. A przyjdzie co do czego, to grają tak, że nie idzie do tego tańczyć.
Nie raz byłam na takim weselu, że najlepiej było sobie usiąść i słuchać. Wtedy faktycznie wrażenia były super. Ale jak tylko poszło się tańczyć, to nie szło znaleźć rytmu . Wszystko grane było "na jedno kopyto"

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #18 dnia: 13 Listopada 2012, 14:25 »
Grając na "jedno kopyto' nie znaczy, że bez rytmu.  :)

Offline tamara
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 23 Listopada 2012, 16:38 »
Cytat: obserwator link=topic=40489. msg1797438#msg1797438 date=1352813123
Grając na "jedno kopyto' nie znaczy, że bez rytmu.   :)

Nie, to znaczy, że w kółko ten sam rytm.  Dwie kolejki idzie wytrzymać, na następnej już rzygasz  :koncert:

Offline tamara
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #20 dnia: 23 Listopada 2012, 16:40 »
Cytat: kamillarafal link=topic=40489. msg1771466#msg1771466 date=1348045778
Polecam Zespół Kwartet z Kęt - fajny skład, 4 osoby, w tym 3 wokale - robią fajne zabawy, muzyka jest super, goście bawią się świetnie!

O nich slyszalam - są w porządku (słyszałam z kilku niezaleznych źródeł)  :D