hej!
Kochane forumki, sprzedam tanio wszystkie ubranka po moich smykach, najchętniej razem z zabawkami grzechotkami i karuzela nad łóżeczko oraz fotelikiem Mutsy Safe2Go i paroma innymi rzeczami

Ubranka w rozmiarach od 56 do 74 dobrych firm H&M, Coccodrillo, 5-10-15, Smyk, Zara. Część ubranek jest dla jesienno-zimowego malca (Max ur.we wrześniu), a część dla letniego (Leoś ur w maju). Szczerze mówiąc jest tego tyle (3 kartony) że nie dam rado obfotografować wszystkiego i potem wycenić każdej rzeczy z osobna. Szczerze mówiąc sama nie wiem co mam. Są śpiochy, body z krótkim i długim rękawem, półśpiochy, spodnie,skarpetki,czapeczki różnych maści, kombinezony zimowe, koszule, bluzki z krótkim i długim rękawem. Chętnie sprzedam to wszystko NA RAZ za 500 zł-cena dosłownie symboliczna za taką ilość .
Do tego sprzedam karuzelę z pozytywką (4 melodie) z Fisher Price Rain Forest oraz wszelkie grzechotki i zabawki którymi moi chłopcy się nie bawią za 50 zł.
Mam też gondolę do wózka na stelaż Mutsy 4 Rider, wraz ze śpiworkiem ( który pasuje też do fotelika samochodowego, który też chętnie sprzedam,ale o tym potem), przykrywką, materacykiem i kompletem oryginalnej pościeli.
Jeśli ktoś chce to sprzedam tanio przystawkę na kółku dla starszego dziecka do stelaża Mutsy 4Rider (nie jestem pewna czy na inne wózki Mutsy też nie pasuje). Użyta była dosłownie 3 razy, więc wygląda jak nowa- 80 zł
Mam też fotelik dla 0-13 kg Mutsy Safe2Go, z wkładką redukcyjną, daszkiem przeciwsłonecznym. Mogę go oddać za 50 zł. Fotelik jest bezwypadkowy (!!), jednak posiada ślady użytkowania: jest od spodu trochę porysowany, brakuje jednej naklejki oznaczającej miejsce przeciągnięcia pasa, a osłonka zasłaniająca mechanizm zaciągania szelek dziecka wypada (można ją włożyć z powrotem, ja jednak nie miałam do tego cierpliwości bo Leoś mi z tego fotelika już wyrósł. Osoba z wrodzonymi zdolnościami manualno- technicznymi z pewnością tą osłonkę przyczepi z powrotem).
Wszystkie rzeczy mi tylko się marnują w piwnicy, gdzie jest wilgotno i ciemno. Na pewno nie doczekają w dobrym stanie czasu, gdy ktokolwiek z mojej rodziny zdecyduje się na bobaska, a nie lubię jak cokolwiek się marnuje- stąd moja oferta sprzedaży wszystkiego po niskich cenach. Aby nie kupować kota w worku, proponuję spotkanko u mnie w domu i osobisty przegląd wszystkiego co mam do zaoferowania. Weźmiecie, co chcecie- na pewno nie będę zmuszać do zakupu

Zaznaczam, że nie zamierzam tachać tego całego majdanu na pocztę i wysyłać, jest to dla mnie samej z dwójka dzieci po prostu niewykonalne:kartony z ciuchami są za ciężkie i zbyt nieporęczne, a wysłanie tego gdzieś na drugi koniec Polski będzie chyba droższe niż sama zawartość.

Osoby zainteresowane proszę o priva, podam wtedy swój telefon i adres, abyśmy mogły/mogli się umówić na spotkanie

BŁAGAM, WYBAWCIE MNIE OD TYCH ZBĘDNYCH JUŻ DLA MNIE (i moich synów) RZECZY, BO TYLKO SPRAWIAJĄ, ŻE MYŚLĘ O 3 DZIECKU!