Autor Wątek: ...Niech słowo "kocham" jeszcze raz z ust twych usłyszę - relacja Anio0lka :D  (Przeczytany 8631 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
:D no niestety.. bede nudna i nie napisze nic nowego ;)
zdjecia sa przesliczne. Gdybym byla na etapie wyboru fotografa przed slubem.. to po tych fotkach bym na bank odwiedzila to este :)
Oczywiscie 'modele' mieli mega istotny wklad w caloksztalt :D nie ze tylko fotograf sie popisal czy cos

..a a propo zachcianek obiadowych to mi sie od kilku dni marzą najlepsze na swiecie mamine pierogi ruskie :( snif snif.. a tu najszybciej do domku moze we wrzesniu  ::) ..ciezkie zycie na obczyznie  :'(

Offline emm-a

• Chuck Norris
wspaniałe zdjęcia - wyglądacie cudownie  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
już pisałam na fb,ale i tu nie omieszkam co bym nie wyszła na tą zazdrosną  :p
Piękne macie zdjęcia,ale również uważam że duża zasługa leży po waszej stronie  ;D Piękna dziewczyna,chłopak też niczego sobie  :D więc nie mogło być inaczej  :) ;D :-*

Offline wpaula
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 1.06.2013
bardzo ladne fotki z este mam nadzieje ze moje etz takie beda:) a w jakich miejsach robiliscie:)?

Offline _patka_

• Chuck Norris
bylismy w studio, pod galaxy i pozniej w trzebiezy w jakims tajemniczym miejscu :P

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Ani0łku nadrobiłam zaległości :) piękne macie zdjęcia...napatrzeć się nie mogę i już nie mogę się doczekać swojego ślubu....a tak po za tym jesteś śliczną mamusią :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
aniołku, wybacz jezeli przeoczylam, ale nie wiadomo czy to już dziewczynka czy chłopiec? bo ja się w sumie na tym nie znam a z biologii juz nie pamiętam kiedy sie mozna o tym dowiedzieć.. :)

a Wasz dzidzius bedzie piękny :) Musicie mu zrobi taką sesje jak się urodzi :) tzn nie dosłownie taka, tylko też taką ładną :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
xanth jeszcze nie znam plci, ale moze cos bedzie widac 30 lipca na usg 4D :) w poniedzialek kolezanka bedzie na takim samym wiec jesli u niej bedzie cos widac to u mnie tez :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
sliczne zdjecia, bo sliczni Wy, a Ty to już w ogóle ach ach ach, zazdroszczę pięknych zdjęć !

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
xanth jeszcze nie znam plci, ale moze cos bedzie widac 30 lipca na usg 4D :) w poniedzialek kolezanka bedzie na takim samym wiec jesli u niej bedzie cos widac to u mnie tez :D
No niekoniecznie, zależy jak się ustawi. Ale i tak to jeszcze bardzo wcześnie, zewnętrzne organy płciowe dopiero się kształtują.
Mój gin zaryzykował i powiedział mi w 12 tyg. i chyba 5 dni i się pomylił  ;) Teraz gdybym jeszcze raz była w ciąży i gdyby mi chciał lekarz się domyślać na tak wczesnym etapie to uprzedziłabym, że wolę nie wiedzieć, bo to jednak było głupie uczucie, jak juz się człowiek przyzwyczaił do myśli o synu (chociaż wcześniej marzyłam o córeczce), a tu znowu w drugą stronę. A dowiedziałam się, że będzie córeczka dopiero po 20 tygodniu.

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
Zdjęcia super  ;) i te niebieskie paznokcie  :skacza:

też myślałam, że jesteś młodsza. W ogóle jesteś podobna do mojej kuzynki, a ona ma 16 lat  :P
A mój jest starszy ode mnie o 8 lat  :P

Offline _patka_

• Chuck Norris
wszyscy mi to mowia, ze mlodo wygladam, dalej dowod ode mnie chca w sklepie jak ide kupic alkohol  :D :D wiec jak urodze, to beda mowic, ze idzie malolata z dzieckiem :D :P

zobaczymy czy cos bedzie widac na USG czy nie... za wszelka cene to nie chce, ale skoro i tak tam bede bo musze (no chce) zbadac przeziernosc karku to przy okazji niech zobaczy co tak slychac miedzy nozkami tego malego ufoludka ;P :D

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
piękna Kobieto...  :blagam: :i_love_you:
wyglądasz bajecznie!!!

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
śliczna suknia, piękne zdjęcia, no i tak, jak dziewczyny mówią zgadzam się w 100% - śliczna panna młoda :skacza: wyglądałaś cudnie :) w ogóle fajny pomysł z warkoczem, taka oryginalna fryzura ślubna, przeważnie dziewczyny mają koki, albo jakieś inne upięcia, a Ty piękny warkocz i uważam, że był on taką "wisienką na torcie" dodał Ci świeżości i lekkości :)

ps. miałaś kiedyś blond włosy? nie wiem czemu wydawało mi się, że jesteś blondynką, a na zdjęciach widzę, że szatynką ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
mam włosy koloru ciemny blond ;) :D

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
obejrzałam zdjęcia i nie modę nic nie napisać ;)
przepięknie ;D zdjęcia cudowne, no i WY ;D tacy szczęśliwi ;D i tego życzę na następne lata :)

a na Ciebie to się nie mogę napatrzeć, ten warkocz i niebieskie dodatki , ehhh...... ;D