58. M&Co świetna bluza dresowa, kaptur, łaty na rękawach, stan -bdb, rozm. 0-3msc
Cena:8zł

59. Bluzeczka z długim rękawem, rozm. 0-3msc, MOTHERCARE, stan +db
Cena: 7zł

60. Rewelacyjna koszula w kratkę, F&F, stan idealny, rozm. 6-9msc (chłopcy chodzili mniej więcej do 13msc)
Cena: 9zł

61. Disney for GEORGE, bluzeczka z dł. rękawem, rozm. 3-6msc, minimalnie sprana, stan db
Cena: 5zł

62. Przesłodka bluzeczka z dł. rękawem z dzierganym pieskiem, NEXT, up to 3msc, wg mnie 2-5msc, stan -bdb
Cena: 8zł

63. Bluzeczka z dł. rękawem, stan IDEALNY lub NOWA, MOTHERCARE, 0-3msc (wg mnie 'wystarczy na dłużej')
Cena: 9zł

64. AIPI, rozm. 74, bluzeczka z dł. rękawem, przewygodna, świetny materiał, stan db z małym +

65. Śpioszki z kaczuchą, jedne z nielicznych w naszej szafie, NOWE bez metki, rozm. na oko 0-4msc, bez stópek
Cena: 6zł

66. Mega praktyczna kamizelka na zamek do biegania po domu, używaliśmy jej bardzo dużo, więc ma ślady użytkowania, ale materiał jest super i zdecydowanie może komuś jeszcze posłużyć, MOTHERCARE, wg metki rozm. 3-6msc, my używaliśmy od ok. 5 do 16msc, stan db
Cena: 4zł

67. Reserved Kids, rozm. 62, długi rękaw, świetny matieriał, stan -bdb, kolor ciemny fiolet (śliwka)
Cena: 7zł

68. Słodki zestaw CARTERS'a rozm. wg metki 6msc (wg mnie od 0 do ok. 5/6msc), stan IDEALNY
Cena: 10zł

69. Super kaftanik, dł. rękaw, rozm. 62, gruby, z podszewką, stan +db
Cena: 5zł