Witam wszystkich!

Jak w tytule = mam do sprzedania troszeczkę ubrań, butów, z czasem może pojawi się też sporo ubrań dziecięcych 0-14 miesięcy (nowe i używane). Pozycje w miarę wolnego czasu będę uzupełniać dzień po dniu. Zapraszam do zakupu. Koszty przesyłki ustalamy wg cennika poczty polskiej + ew. opakowanie. Proszę o rezerwacje - kto pierwszy ten lepszy, wyślę do akceptacji koszt wysyłki.
1. SUPER ZESTAW DLA RODZICÓW - PRZYSZŁYCH I TYCH OBECNYCH. PONAD 30 EGZEMPLARZY NAJPOPULARNIEJSZYCH CZASOPISM O WYCHOWANIU I ODŻYWANIU DZIECKA + GRATISY (9 KSIĄŻECZEK REKLAMOWO-INFORMACYJNYCH + KSIĄŻECZKA SZCZEPIEŃ TWOJEGO MALUCHA). CZASOPISMA SĄ W STANIE BDB (o ew. wadach piszę przy konkretnych tytułach).
Twój Maluszek
2011 styczeń
1 numer bez okładki
Mamo to Ja
2 numery bez okładki
2010 styczeń
2009 grudzień
2009 lipiec
2009 sierpień
Dziecko
2008 sierpień
2008 wrzesień
2008 październik
2008 grudzień
2009 maj
2009 grudzień
2009 listopad
2009 październik
2009 wrzesień
2009 sierpień
2009 lipiec
2009 czerwiec
2009 maj
2009 marzec
2009 styczeń
Rodzice
2010 styczeń bez okładki
2010 luty
2010 marzec
2010 kwiecień
2009 styczeń
Twoje dziecko
Luty 2009
Styczeń 2010
Wrzesień 2008
Kto zna te gazety - wie, że część wiadomości może się zdezaktualizowała, ale zaręczam, że większość artykułów nadal jest bardzo wartościowa i przyda się każdej mamie, babci, cioci czy niani.
Cena: 17zł
2. NOWY NASZYJNIK Z KAMIENIAMI SWAROVSKI.
Naszyjnik otrzymałam w prezencie, niestety nie jest w moim guście - więc go sprzedaje. Zgodnie z informacjami producenta pokryty jest 18 karatowym białym złotem (electroplated).
Długość łańcuszka: 50 cm
Wymiary zawieszki: 1,9x1,6 cm
Zestaw zapakowany w tekturowe ozdobne pudełeczko.
STAN NOWY
idealny
Cena: 15zł
3. NOWA sukienka w kolorze butelkowej zieleni. Rozmiar 42. Super wygląda noszona tak jak na zdjęciu lub przewiązana paskiem w talii. W podobny sposób można też zebrać rękaw na ramieniu i ozdobić np. broszką odmieniając natychmiast look sukienki - 2w1. Sukienka kupiona tydzień temu na allegro. Niestety jest za duża. Cena 26zł.
4. RIMMEL Glam'Eyes Trio Potrójne CIENIE do Powiek 624 Lynx
Kolor: 624 Lynx
Waga: 4,2 g
Paleta cieni do powiek Rimmel Glam’Eyes zawiera trzy dobrze współgrające ze sobą odcienie, dobrane, w sposób pozwalający wykonać pełen, cieniowany makijaż powieki. Naturalne, lekko połyskujące, świetnie się rozcierają i łączą z innymi kolorami. Formuła cieni jest jedwabista i miękka, lekko się rozprowadza i utrzymuje na powiekach wiele godzin.
Cienie można stosować na sucho bądź mokro, aby zintensyfikować kolor.
Opakowanie:
Cienie znajdują się w eleganckim, solidnym pudełku, zawierającym dwustronną pacynkę.
Produkt nowy, oryginalny.
UWAGA!
Pudełeczko otwarte i wypróbowane - cienie nie pasują mi kolorystycznie.
"Maźnięte" 1-2 razy (niemal niewidoczne zużycie).
Paleta trudno dostępna w sieci - warto się skusić. Cena 5zł.
5. cudowne szpilki na wysokim obcasie (ok. 8-10cm) i platformie (1cm).
BUCIKI ZAŁOŻONE TYLKO 1 raz na 2 godz. (Komunia)
Widoczne na zdjęciu ślady użytkowania celowo zostały przejaskrawione.
Buty posiadają minimalnie starte fleki.
Na obcasach niewielkie przebarwienia (od trawy lub błota) - myślę, że spokojnie do usunięcia. Praktycznie niewidoczne podczas noszenia.
Podeszwy nie starte. Róża i zamsz nieuszkodzone.
Buciki idealnie wysmuklają łydkę.
Kolor: beż/szary/brąz
r. 38
Cena: 30zł
6. NOWE cudowne śnieżniobiałe sandałki r. 37
Ozdobione biżuteryjnymi kamieniami.
NIENOSZONE!
Oryginalne opakowanie.
Zasuwane z tyłu na suwak.
Całe z cienkich paseczków.
Rzymianki - Gladiatorki.
Cena: 25zł
7. założone 2 razy czółenka z zamszowymi ćwiekami.
Kolor czarny.
r. 38
BEZ NAJMNIEJSZYCH ŚLADÓW UŻYTKOWANIA
POLECAM
Cena: 22zł