Agayuna, butki śliczniutkie, ale baaardzo wysokie jak dla mnie. Ale dobrze, że masz w razie czego butki na zmianę. Ja też planuję wziąć drugie- bez pięty- w razie jakiejś katastrofy.
Dziewczynki na forum poleciły wziąć drugie na przebranie na niższym obcasie.Wierzę, że nie będą mi potrzebne.
Bolerko urocze, ja zastanawiam się nad zwykłym- materiałowym- bo pogoda raczej taka, jak w zeszłym roku się nie zdarzy:)
Byłam tydzień temu na ślubie u znajomych i zmarzłam w żakieciku w kościele choć słońce na niebie i dobra pogoda była- ciepło.Przezorna jestem,mam też ecru szal,gdyby temp była bb wysoka.
Pisałaś coś o hurtowni z napojami- to tam tylko bezalkoholowe? Sama tam kupujesz też? Proszę o namiary:)
Zadzwonię zaraz do mojego przyszłego teścia i się dowiem.
W Świnoujsciu w hurtowni z alkoholami nie sprzedają vodki detalicznie.Tylko hurtowo.Osoba prywatna nie może jej kupić.Dlatego jesteśmy zmuszeni do zakupu w Szczecinie, albo na Przecławiu tam jest pare takowych ...17 zl za 0,5l. Napoje bezalkoholowe w Świnoujsciu ,napisze Ci namiary na te hurtownie jak się dowiem, podejrzewam ze jest gdzies w okolicach Shella.
A skąd bierzecie ciasta?a Torta?
Buum buum moje serce bije coraz szybciej.