0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
trzecia Dlatego mam nadzieję,że korzystałaś na maxa!!! już się nie mogę doczekać ciągu dalszego i jak się czujesz jako młoda żonka?
Jeejku, zupełnie inaczej wyglądasz na awatarze niż w rzeczywistosci! Na początku Cię nie poznałam!
Czuje się cudownie nie potrafię opisać tego stanu ale mam nadzieje, że będzie tak zawsze
Właśnie skończyłam nas pakować, i jutro o 9 jedziemy do Poznania, a z Poznania na FUERTAVENTURĘ !!!!
ja akurat byłam w niemieckim hotelu - Robinson Club -Esquinzo Playa ten oferuje all inclusive, a drugi też Robinson już nie, sami Niemcy, obsługa też niemiecka - ale po angielsku i hiszpańsku też się dogada. jakość na najwyższym poziomie, jedzenie wspaniałe, alkohole znanych dobrych marek, baseny, dostęp do plaży przy oceanie - naprawdę byłam zachwycona, tylko, że my sami organizowaliśmy, a nie z biura podróży. ale daję głowę, że kto tam jedzie nie zawiedzie się na niczym. są tam wiewiórki, które można sobie pogłaskać dosłownie, rzeczywiście bujnej roślinności nie ma - jest to inny krajobraz. bardzo dużo pięknych miejsc jest za to na Majorce i piękniejsza wyspa - też mają tam Robinsona, ale gorąco i wilgotno. jednym słowem uwielbiam wyspy każda ma w sobie coś