Autor Wątek: <<..Moje odliczanko.. do dnia O ..>>  (Przeczytany 7778 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Marcysia
  • bywalec
<<..Moje odliczanko.. do dnia O ..>>
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Października 2006, 09:23 »
Skarbie, moj tata miał mnie prowadzic do ołtarza .... nie odmówił mi, jednak nie jest pewne to, czy bedzie tak jak chce ... Z resztą dużo by gadac o tym. Co do kłótni, to ja swojego narzeczonego mam pod jednym dachem 24h na dobe i kłóce sie z nim równo :| Wiec nie ma reguły chyba czy to odległość czy tez nie ... Nerwy robią swoje. Ale bedzie dobrze!Wierze w to  :serce:

Zapraszam do mojego odliczanka :)

Offline Monique
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #61 dnia: 15 Października 2006, 19:54 »
mam paznokcie.. i juz prawie wszystko zalatwione.. w srode do ksiedza i organisty.. a pozniej juz wszystko gotowe.. juz niedlugo juz za pare chwil bede zona.. kurde jak ja sie doczekac nie moge jutro przyjezdza moj tomasz.. i bedzie pieknie..  na mszy slubnej czytania beda czytac nasi bliscy.. wydaje mi sie ze bedzie piknie.. tort zamowiony.. i autokar tez.. teraz tylko ogolne przygotowanie sie psychiczne.. moja mama zaczela miewac koszmary.. ale dalam jej tabletki uspakajajace takie ziolowe.. i jej pomoglo.. wszyscy sie ogolnie denerwuja.. ale tez ciesza..

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
« Odpowiedź #62 dnia: 16 Października 2006, 13:59 »
Cytat: "Marcysia"
Skarbie, moj tata miał mnie prowadzic do ołtarza .... nie odmówił mi, jednak nie jest pewne to, czy bedzie tak jak chce

Skąd ja to znam - moj tato w zeszłym roku an slubie siostry tez sie tego wyzwania nei podjał...

Muismy zrouzmiec, dla nich to tez dzien pełen wrażen...czasem ich nerwy sąwieksze od naszych!! musimy to uszanować:)

Skonczyło sie tka, ze to ksiadz wychdoził po nicj i prowadził do oltarza;)