Autor Wątek: Sala Laguna Dąbrowa Górnicza  (Przeczytany 3656 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justa_11
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.07.2012
Sala Laguna Dąbrowa Górnicza
« dnia: 19 Kwietnia 2012, 11:15 »
Proszę o informację na temat tej sali np.  jak jedzenie, ile pomieści osób, jak kwestia klimatyzacji i ogólna opinia na temat tej sali :)

Sprawa PILNA proszę o komentarze :)

Offline TomaszKatowice

• użytkownik
  • **
Odp: Sala Laguna Dąbrowa Górnicza
« Odpowiedź #1 dnia: 1 Maja 2012, 12:06 »
Był kiedyś wątek o Lagunie :-) tak szybko....ja jestem na tak. Dobre jedzenie, miła obsługa, ciekawe miejsce itp.

Offline justa_11
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 6 Maja 2012, 21:01 »
no przeczytałam kilka opinii ze starszych postów :)  no nic sala zamówiona nic tylko czekać do wesela a potem własne opinie upublicznię :P

Offline magda_lena
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Lipca 2012, 17:58 »
Miałam ślub w Lagunie 7 lipca tego roku:) z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni.  Było fantastycznie, właścicielka Pani Jadzia to przemiła osoba ( bardzo serdecznie dziekujemy), cały czas pilnowała, żeby niczego nie brakowało, pomagała we wszystkim czego my nie dopilnowaliśmy.  Z naszych gości nie było ani jednej osoby która byłaby niezadowolona.  Jedzenie wszystkim bardzo smakowało, było go bardzo dużo i bardzo smaczne, najbardziej wszyscy chwalili kluski do obiadu, goście mówili, że takich nigdy nie jedli, obsługa bardzo sympatyczna czegokolwiek ktoś nie potrzebował zaraz kelnerzy przynosili, sala przestronna, łazienki czyste, pokoje gościom się podobały.  Super jest to, że np.  tak jak u nas starsze osoby mogą wyjść pod parasolki na świeże powietrze.  Ja gości miałam 102 osoby i spokojnie wszyscy tańczyli bez żadnego ścisku, swobodnie.  Miejsca przy stołach tez było dość dużo, nie siedzieli goście jeden na drugim jak to gdzieniegdzie bywa, było swobodnie.  Na sali klimatyzacji nie ma, ale spokojnie wszyscy dali rade, było gorąco na dworze ale nie czuło się tego tak bardzo na sali przez przewiew z okien i wiatraki.  Moj mąż całą noc przetańczył w marynarce;) atmosfera cudowna:) lokal godny polecenia.  Gdybym mogła zrobiłabym tam drugi raz wesele bez wahania:) Polecam wsszystkim, pozdrawiam

Offline katarzynka1333
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Sierpnia 2012, 20:40 »
Mam do odstąpienia salę w Lagunie, termin na czerwiec 2013r.  Proszę zainteresowanych o wiadomość priv.

Offline Zuzzia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014-04-12
« Odpowiedź #5 dnia: 3 Października 2012, 21:50 »
Witam,

Byłam, widziałam, polecam. 

Offline justa_11
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 24 Października 2012, 15:23 »
No ja już jestem po weselu i muszę stwierdzić, że sala sprawdziła się. Dobrze, że pogoda dopisała i upałów nie było. Na sali wiadomo jak się trochę potańczyło było gorąco a jak można się domyśleć pod wiatrakiem chłodno. Jedzenie podobnież smakowało, piszę  w tym kontekście ponieważ ze stresu prawie nic nie zjadałam:)

Fajne miejsce, pociąg nie przeszkadzał i naprawdę duży atut , że można sobie wyjść wśród zieleni :)

Polecam . Pani Jadzia fajna kobitki, poprowadzi za rękę co i jak :)

Offline hacia

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 02.08.2014
« Odpowiedź #7 dnia: 24 Października 2012, 19:29 »
a na ile osob jest ta sala ? Bo pisza ile pomieszcza na noclegi tylko. . . .

Offline justa_11
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 25 Października 2012, 10:13 »
U nas na weselu było jakoś 105 i myślę, że to było maksymalnie. Sala niby na 140 osób ale jak dla mnie max 110 :)