Cześć. Zaglądałam dziś do szafy i postanowiłam sprzedać kilka rzeczy, które są na mnie za duże. Bez sensu żeby wisiały w szafie przez lata. Może na kogoś innego będą dobre. Były założone kilka razy zaledwie a niektóre raz. Są w idealnym stanie. Ale są na mnie za wielkie. Z chęcią sama bym w nich chodziła, gdyby były na mnie dobre :/
A więc najpierw
1. Sukienka, którą dostałam w prezencie. To rozmiar L i rzeczywiście taka jest choć ma taki fason, że ja miałam S i też w niej byłam tu na zdjęciu. Wisiała trochę ale nie było widać przez jej fason. Najlepiej leży moim zdaniem na M/L lub L. Jest przepiękna, bardzo ładnie uszyta, ma cudnie błyszczące kamienie i straszliwie mi szkoda, że jest za duża. Ja mam rozmiar XS więc już teraz za nic w świecie jej nie założę. Założona 2 razy w idealnym stanie.

Trochę tu wygnieciona bo leżała złożona:

Wymiary mierzone na wisząco. Sukienka jest mocno rozciągliwa a dół jest luźny całkowicie.
długość od ramion 99cm
szerokość w biuście 35cm
szerokość w pasie 37cm
Cena to 59zł + przesyłka
2. Sukienka lub tunika jak kto woli. Kupiona jako sukienka ale niestety na kogoś niższego ode mnie. Jest za krótka a szkoda, bo piękna. Bardzo nietypowa i modna. Rozmiar S/M. Materiał rozciągliwy. Po prostu wisi w szafie. Założona TYLKO raz. Idealny stan.

Cena 29zł + przesyłka
Wymiary na leżąco: +/-2cm
dł. 78cm
szer biodra 39cm
szer pas 45cm
3. Śliczna letnia kolorowa sukienka. Z cienkiego rozciągliwego materiału. W stylu nowej kolekcji z h&m. Bardzo kolorowa. Rozmiar S/M. Założona kilka razy w IDEALNYM stanie.

Cena: 30zł + przesyłka
dł. 92cm
szer. biust 40cm
szer. pas 38cm
szer. biodra 42-45
4. Spódniczka ogrodniczka dżinsowa z wysokim stanem. Rozmiar XS,S. Jest na kogoś niższego ode mnie. Ja już się źle w takiej krótkiej czuje albo bardziej nie mam gdzie w niej chodzić bo biegać za dzieckiem w takiej to ciężko raczej. W idealnym stanie.

Cena 20zł + przesyłka
dł. 48cm ze stanem (35cm bez stanu)
szer. biodra ok. 44cm
szer w stanie ok. 31cm
5. Spodnie Stradivarius beżowe rozmiar 38. Założone dwa razy. W bardzo dobrym stanie. Nie wiem czy nawet godzine łącznie miałam je na sobie. Są na mnie za duże. Kupiłam takie bo się pomyliłam w sklepie a w domu stwierdziłam, że nie są złe jak na te moje uda ale niestety w pasie są tak wielkie, że żaden pasek ich nie utrzymuje

Cena 40zł + przesyłka
Wymiary na leżąco
dł. 76 cm od kroku wewnątrz
szer. pas 38-39cm
szer. biodra ok 42cm
Pierwszy raz coś mierzyłam więc pewnie wymiary mogą być plus/minus 2cm :/ Wszystko oprócz dzinsowej spódniczki jest bardzo rozciągliwe.