Autor Wątek: sale weselne Tychy i najbliższe okolice  (Przeczytany 4526 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline magdusia2805
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014
sale weselne Tychy i najbliższe okolice
« dnia: 16 Kwietnia 2012, 10:50 »
Witam,
Szukam sali weselnej w Tychach (lub najbliższych okolicach) dla 80-110 osób.  Termin dość odległy bo 2014 rok  ;) Chciałabym byście mi polecili sale naprawde warte uwagi (jedzenie, obsługa, koszt)  :D będę bardzo wdzięczna. 

Offline wioliix

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.07.2014
Odp: sale weselne Tychy i najbliższe okolice
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Kwietnia 2012, 20:43 »
witam ;D

ja mogę polecić Pinocy Lędziny niedaleko Tychow hxxp: www. pinocy. com. pl/restauracja. php byłąm na weselu i na 100dniówce cena 220zł obiad lody ciasto tort zimna płyta 3 ciepłe kolacje napoje gorace bez ograniczeń a zimne 1. 5Litra na osobę owoce  też w cenie;)możliwość  zmiany menu i modyfikacji .  pokoje dla gości 130 zł za pokój obojętnie ilu osobowy.  Sala pomieści 150osob i klimatyzowana;)

hxxp: www. mirabelle. com. pl/  piękna w tychach na paprocanach

hxxp: www. restauracjamagnolia. pl/  na Urbanowicach

hxxp: www. stylowa. pl/  Restauracja Stylowa w Bieruniu Starym chodzi mi o ten nowy budynek

Pozdrawiam;)

Offline Dagmara91
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Kwietnia 2012, 14:39 »
Ja również szukam sali na wesele w Tychach.  Będę wdzięczna za jakiekolwiek opinie :) 
magdusia2805 Oglądałaś już może jakieś sale? :)

Offline agunia89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.08.2012
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Kwietnia 2012, 23:08 »
W Wyrach koło Mikołowa Hotel - Zajazd "Pod Kasztanami" 2 sale jedna na około 150 - 160 osób i ta większa sala jest ładniejsza, przestronniejsza i ustawniejsza, znów ta mała jest na bodajże 60 osób i jest mniej ustawna po prostu taka sobie.  Jedzenie bardzo dobre z szefem można się dogadać w wielu sprawach, przy organizacji wesela daje pokoje gratis, uważam że nawet nie jest aż tak drogo w porównaniu z innymi salami w Tychach lub okolicach gdzie za dwa dni wesela życzą sobie 300 zł . . .  a tam właśnie można się dogadać, samemu menu ułożyć i kucharka chętnie doradzi co warto podać na weselu, a czego nie.  Serdecznie polecam. 

Offline Sayno91

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21 czerwca 2014
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Maja 2012, 09:49 »
Podpisuje się pod pierwszym spisem :) Polecam sale u PInocego - Lędziny. Miałam okazje tam gościć i naprawdę jedna z piękniejszych sal na śląsku. Sama organizuje tam wesele no i tez na rok 2014 ;)
"Więc, gdy któregoś ranka znowu obudziłam się sama, zrozumiałam, że z różnych powodów wszyscy w końcu odejdą, a muzyka zostanie.  Do końca życia. " E. G

Offline magdusia2805
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2014
« Odpowiedź #5 dnia: 7 Maja 2012, 18:57 »
dziękuję za odp  :D