Dziewczynki
termin ustalony ehhh 19 lipca 2013 piątek
Z racji przesunięcia terminu i przyspieszenia ślubu wybraliśmy ofertę piątkową i okazało się że bardzo Nam się to opłaciło
Pozostaje Nam menu za 230 zł ale w tym otrzymaliśmy od Restauracji tort i stół wiejski
Spędziliśmy tam z Panią Magdą dobre 2 godziny. Stwierdzam , że konkretna i przesympatyczna babka:)
Zaczęliśmy już omawiać szczegóły
Wstępnie ustaliliśmy kolor wystroju Sali : będzie to błękit
Pani Magda pokazała Nam zdjęcia z jednego wesela właśnie w tym odcieniu i wyglądało bajecznie
z błękitnymi wazonami
Widziałam je na żywo są przepiękne
Dowiedzieliśmy się również że będziemy robić cały harmonogram przyjęcia , mamy przyjechać razem z fotografem i Dj'em żeby wszyscy wiedzieli w jakich godzinach wydawane będą posiłki , tort i jaki będzie cały grafik wesela:)
Dostaliśmy już namiary na cukiernie gdzie będziemy mieli degustację tortu i ciast
ciasta biorą z cukierni "Cieplak" pojedziemy i sprawdzimy.
Dziewczyny jak do tej pory nie byłam chętna za załatwianiem wszystkiego tak teraz po tej " naradzie weselnej " odbiło mi na punkcie przygotowań
Myślałam że to za wcześnie żeby ustalać już pewne rzeczy ale faktycznie Pani Magda mnie przekonała
z tego co mówiła w tym roku mają sporo wesel,więc im wcześniej ustalimy wszelkie szczegóły tym będzie miała więcej czasu na przemyślenie dekoracji
a przyznacie że są świetne
Delma a ty kiedy wyruszasz do Origami ? Masz już wybrany kolor dekoracji ?
Buziole