Autor Wątek: Sprzedam suknię ślubną rozm.42/44, z kolekcji Antra 2011 jak nowa!!  (Przeczytany 2391 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Emie

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.08.2011

Mam do sprzedania suknie ślubną z kolekcji firmy Antra 2011.

Stan idealny.

Suknia jest w rozmiarze 42/46, na ok.  176cm + obcas 5cm.

Suknia jest w kolorze śnieżno - białym.

Jednoczęściowa, posiada wewnętrzny gorset wiązany z tyłu, który znakomicie podtrzymuje biust i modeluje sylwetkę.  Dodatkowym atutem jest wszyta wewnątrz gorsetu szeroka guma stabilizująca sukienkę i utrzymująca ja idealnie przy ciele, dzięki temu nie ma obawy,że sukienka choćby odrobinę się zsunie.  Sama szukając sukni  nie byłam przekonana do  sukni ślubnej bez ramiączek i nic mylniejszego, w tej suknie czułam sie naprawdę świetnie!

Z przodu, do połowy suknia jest efektownie marszczona i ozdobiona delikatnymi aplikacjami kwiatowymi z cyrkoniami na wysokości biustu oraz po lewej stronie na wysokości bioder.  Marszczenia i delikatne zdobienia dodają sukni lekkości, tuszując również ewentualne niedoskonałości figury.

Jest po profesjonalnym czyszczeniu, wygląda jak w dniu zakupu.
Suknia jest lekka, nie krępuje ruchów, jest wyjątkowa.
Pięknie prezentowała się podczas uroczystości, przyjęcia i na zdjęciach.
Do sukni dołączona halka z kołem.
Suknia była szyta na miarę w związku z problemem znalezienia  tego rozmiaru w wielu salonach.  Uszyto ja wiosną ubiegłego roku i zamówiono przez salon sukni ślubnych w Świdwinie u producenta.  Niestety nie posiadam oryginalnej metki.

Cena: 1600 zł

Kontakt poprzez forum.  Możliwość obejrzenia i przymierzenia sukni!!! Jeśli ktoś sobie życzy podeślę także kilka zdjęć.
[/size]
Emie