Autor Wątek: Mam dzisiaj doła :(  (Przeczytany 20867 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Mam dzisiaj doła :(
« Odpowiedź #90 dnia: 3 Grudnia 2006, 10:34 »
Cytat: "agulkaaa"
dziubasku trzymam kciuki żeby wszystko było po twojej myśli

Dzięuję Agulkoo :przytul:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #91 dnia: 3 Grudnia 2006, 12:27 »
Aniu...   :przytul:   współczuję...wiem jak to jest pracować z wredną szefową... Miałam "okazję" też tak kiedyś pracować i doskonale rozumiem Twoje męki... Chce się odejść, zagrać jej na nosie, powiedzieć co się myśli - a z drugiej strony ucieczka może zostać odebrana jak tchórzostwo, człowiek zaciska zęby aby wyjść z sytuacji z twarzą i nie zniżać się do poziomu baby... No i dochodzi problem pieniędzy...  :?
Wierzę jednak, że sobie poradzisz, że podejmiesz właściwą decyzję  :D  Trzymam kciuki abyś znalazła wspaniałą pracę i zaczęła chodzić do niej z przyjemnością i satysfakcją!

Anitko - cieszę się, że już u Ciebie lepiej  :mrgreen:  Oby wszystkie doły odeszły w zapomnienie!

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #92 dnia: 3 Grudnia 2006, 12:56 »
Dziubasek, a ile jeszcze lat studiow Ci zostalo?

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #93 dnia: 3 Grudnia 2006, 15:26 »
rajdowka,
1,5 roku.... powiem szczerze, że nie trafiłam w kierunek- chcę skończyć to co zaczęłam (Pedagogika Rewalidacyjna i Korekcyjna- dawna specjalna)  tylko dla "mgr'a" przed nazwiskiem i zmykać do innej branży...  no ale cóż ;) życie pokaże co będę robić ;) Męczy mnie to strasznie, nie znoszę nie mieć skonkretyzowanych planów, ale niestety tak mi się to wszystko do góry nogami poprzewracało :depresja:

asia, dziękuję za miłe słowa :D Ty to potrafisz na duchu podtrzymać... Z moją szefową jestem w bardzo szczerych relacjach... nie boje się jej otwarcie mówić co myślę, bo wiem, że mnie nie zwolni (może to nieskromnie zabrzmi, ale jej na to nie stać) ale to jest typ człowieka, który i tak czy siak mnie przegada  :roll: Absolutnie nie da się z nią normalnie pogadać  :|

Nic to... wierze, ze uda mi się w przciągu 3-4 miesięcy z tego wykaraskać :D :D Jak dobrze pójdzie pożegnam się z toskyczną :Hitler: liderką już w lutym... 3majcie kciuki :ok:

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #94 dnia: 3 Grudnia 2006, 16:20 »
dziubasek jezeli nie wiazesz z tym kierunkiem studiow wiekszych planow to rzeczywiscie nie ma sensu sie meczyc z dziennymi .. :)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #95 dnia: 5 Grudnia 2006, 07:36 »
Nio Aniu cieszę się,że już lepiej...no a noc z mężem (przegadana czy nie... :oops: :oops:...zawsze jest lekarstem na wszystko.. :mrgreen: :mrgreen:)
Co do nas...Promieniałam mówisz??? Bo byłam przed zakupami.. :mrgreen: :mrgreen:
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #96 dnia: 5 Grudnia 2006, 19:04 »
Cytat: "Lea"
Co do nas...Promieniałam mówisz??? Bo byłam przed zakupami..  

przed?? no to ja już nie wiem jak wyglądałaś po ;) :przytul:

Oczywiście rozmowy z mężem zawsze łagodza stres... dodatkowo wygadałam się mamie... no i Wam oczywiście co w dużej mierze zrzuciło ze mnie odrobinkę tego doła...

Jutro na zajęciach z psychiatrii omawiamy depresję...   :roll:

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #97 dnia: 5 Grudnia 2006, 19:05 »
Cytat: "dziubasek"
Jutro na zajęciach z psychiatrii omawiamy depresję...

:lol:  :lol:  :lol:
Fajny temacik :)
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #98 dnia: 5 Grudnia 2006, 19:14 »
Cytat: "okruszek"
Fajny temacik

świetny ;) zawsze po zajęciach z psychiatrii wychodze straaaaaaaasznie zmęcozna i totalnie "zmaskarowana" (omawialiśmy już fobie, stresy pourazowe, anoreksję, bulimię schizofrenię... a wszystko poparte przykładami z 25 letniej praktyki naszej Pani doktor...)

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #99 dnia: 5 Grudnia 2006, 20:58 »
tak, starszej pani , która łazi w długich spódnicach :)
Miłego słuchania i nie popadnięcia w depresję :)
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #100 dnia: 7 Grudnia 2006, 17:33 »
Wiem, że to może nie na ptemat...ale WYPOWIEDZIAŁAM dzisiaj swoją umowę o pracę i za dwa tygodnie żegnam się z tą straszną pracą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jupi:  :jupi: Mąż mnie na to namówił  :serce:  :serce: i jestem mu strasznie za to wdzięczna!! Robię sobie miesięczny odpoczynek i od 1 stycznia szukam nowej pracy... którą mam nadzieję zacząć w połowie lutego, albo na początku marca :mrgreen:  Może jestem niepoprawną optymistką ale wierzę, że mi się uda!  :luzak:

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #101 dnia: 7 Grudnia 2006, 18:27 »
Dziubasku - i o to chodzi! :) Życie jest jedno i nie ma co go marnować na siedzenie w pracy, której się nie lubi (z różnych względów). A optymizm jest jak najbardziej przydatny - na pewno Ci się uda coś znaleźć :)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #102 dnia: 7 Grudnia 2006, 19:28 »
No Aniusiu............ GRATYLACJE!!
Tak trzymaj :ok: :ok: :ok:

A ten wątek to chyba stworzony jest dla mnie... :(:(:(:( Znowu kłótnia....i ta bezsilność.......

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #103 dnia: 7 Grudnia 2006, 19:34 »
Cytat: "Lea"
Znowu kłótnia....i ta bezsilność.......

Mam nadzieje ze to tylko chwilowe kłopoty , pogodzcie sie bo nie warto sie kłocic. Ja jak mam nerwy na mojego Rafała to ... ( moze to glupie ) ale zawsze sobie mysle ze jakby mu sie nie daj Boze cos stało to nie umiałabym zyc z mysla ze sie  znim poklociłam i rozstalismy sie w niezgodzie - makabryczne ale daje mi kopa. Nie potrafimy sie złoscic dłuzej niz godzine :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #104 dnia: 8 Grudnia 2006, 13:21 »
A ten wątek to chyba stworzony jest dla mnie...  Znowu kłótnia....i ta bezsilność.......

Anitko kochana przetrzymaj tylko do czasu jak już na dobre zamieszkacie razem... teraz macie po prostu bardzo nerwowy okres, stresik dodatkowo działa na Waszą niekorzyść. Przecież się kochacie, prawda??  :serce:  :serce: Dlatego właśnie wszystko będzie dobrze!! :przytul:

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #105 dnia: 8 Grudnia 2006, 13:41 »
dziubasek,    :jupi:  Cieszę się, że odpoczniesz :mrgreen: Myślę, że ze znalezieniem nowej pracy nie będziesz miała problemu...A jesli szukasz pacy w sektorze bankowym to, mogę podpytać :mrgreen:

Ja mam doła, ale wstydzę sie przyznać co się stało. Że Mariusz...
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
« Odpowiedź #106 dnia: 8 Grudnia 2006, 13:51 »
Cytat: "lady_yes"
Ja mam doła, ale wstydzę sie przyznać co się stało. Że Mariusz...

Olciu Kochana nam możesz wszystko napisać, jesteśmy po to by Cie wysłuchac i poprzytulać wirtualnie.  :serce:
Jestem z Tobą ......

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #107 dnia: 8 Grudnia 2006, 14:04 »
Lady_Yes To jest wątek dla zdołowanych... miejsce jak znalazł...

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #108 dnia: 8 Grudnia 2006, 14:46 »
Lea - u nas też przez ostatnie tygodnie był kryzys. Nawet nie wiem czy już się skończył, ale przedwczoraj naprawdę rzeczowo i konkretnie porozmawialiśmy. I staramy się nadal. Oboje. Moja recepta na sukces: jak chcesz wybuchnąć - licz do 10 i pomyśl czy kłótnia o daną rzecz jest warta samego kłócenia się. Zastanów się czy jesteś wobec partnera w porządku, czy nie wymagasz czegoś, czego sama nie robisz w stosunku do niego? Rozmawiajcie. Dużo się przytulajcie (wiadomo jak :oops: ). Trzymam kciuki, żeby się poukladało!

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #109 dnia: 8 Grudnia 2006, 15:11 »
Hm...sama nie wiem jaki to stan troszke mnie dzisiaj ta informacja zdołowała.
Chodzi o moją siostre.Ma 18 lat. Mieszka w szczecinie w internacie i przyjezdza tu tylko na weekendy -- ma nauke do nocy, terningi i czasem nie ma czasu na jedzenie do tego piła sobie jakies herbatki na przeczyszczenie.
I wszytsko wychodzi -- w tym tygodniu zemdlała pare razy w szkole -- pogotowie ją odwiozło -- wyniki ma dobre -- i stwierdzili przemęczenie i wycięczenie organizmu do tego jeszcze migrene oczną.
Wszytskim powiedziala ze miała robiony tomograf głowy w szpitalu i jest ok.
Dzisiaj poszla do kardiologa i okazało sie ze jednak nie miala tego tomogafu robionego -- nie chciala martwic innych -- jak to okresliła.
Lekarz dał skierowanie na tomograf a ona go nie chce bo nie chce sie dowiedziec ze ma guza czy cos w głowie.
Przyszła dzisiaj do mnie i sie rozpłakała.
 :(

No to tyle.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #110 dnia: 8 Grudnia 2006, 15:14 »
A my od wczoraj przechodzimy swoj pierwszy , mały, małżenski kryzys ...  :(

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #111 dnia: 8 Grudnia 2006, 15:19 »
Cytat: "ewelinkaaa7"
ona go nie chce bo nie chce sie dowiedziec ze ma guza czy cos w głowie.

strasznie przykre, ale wydaje mi się, że nie powinna zwlekać z badaniami. ja jestem zdania, że lespiej zrobić wyniki i wiedzieć jak jest dobrze czy źle. oczywiście nie życzę nikomu źle.

życzę odwagi Twojej siostrze, może to tylko strach ma wielkie oczy i wszystko jest ok i jak lekerze powiedzieli
Cytat: "ewelinkaaa7"
przemęczenie i wycięczenie organizmu do tego jeszcze migrene oczną.

temu da się zaradzić   :ok:  trzymam kciuki

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #112 dnia: 8 Grudnia 2006, 15:20 »
Cytat: "Antalis"
przechodzimy swoj pierwszy , mały, małżenski kryzys

czasem i tak bywa - głowa do góry
  :glaszcze:

a.katarzyna
  • Gość
« Odpowiedź #113 dnia: 8 Grudnia 2006, 15:23 »
Cytat: "dziubasek"
WYPOWIEDZIAŁAM dzisiaj swoją umowę o pracę

gratuluje odwagi, mam nadzieję, że to przemyslana decyzja i jeśli ma być tak lepiej to popieram    :ok:

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #114 dnia: 8 Grudnia 2006, 15:25 »
Cytat: "a.katarzyna"
strasznie przykre, ale wydaje mi się, że nie powinna zwlekać z badaniami. ja jestem zdania, że lespiej zrobić wyniki i wiedzieć jak jest dobrze czy źle.

ja tez bym wolała wiedziec.
A i tak bedzie miala robiiony tomograf -- Tata ją do tego zmusi i nie bedzie musiala czekac w kolejce. Ja mysle ze to migrena oczna i to ze zle sie odzywia .

Offline rajdowka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #115 dnia: 8 Grudnia 2006, 17:57 »
najlepiej zrobic badania.. siostra nie uderzyla sie gdzies? Piszesz ze wyniki ma dobre.. co dokladnie jej robili? ona jest w takim wieku, poza domem, herbatki przeczyszczajace.. ile wazy?

Offline *Ewelina*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #116 dnia: 8 Grudnia 2006, 18:46 »
Cytat: "rajdowka"
siostra nie uderzyla sie gdzies

nie uderzyla sie, trenuje siatkówke.
co dokladnie jej robili

robili jej ogólne wyniki,mocz, krew, i stwierdzili migrene oczną.A i Pani doktor kazała jej stac z wyciagnietymi rękoma do przodu i odchylic głowe i zamknąć oczka no i siostra leciała do tylu ponoc to objaw jakiejs nerwicy
a dzisiaj byla u kardiologa i skierował ją na tomograf.
na jest w takim wieku

ma 18 lat konczy juz liceum w szczecinie
herbatki przeczyszczajace

niom ale jakie to nie wiem, wiem ze codziennie
ile wazy

oj nie wiem, ma ponad 180 cm wzrostu i jest nabita bo trenuje siatke.Ale wiem ze zle sie odzywia bo to jej w internacie jedzenie na stołówce nie pasuje, tu nie zje bo nie miala czasu, do 1 w nocy sie uczy no i organizm powiedzial dosc.

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #117 dnia: 10 Grudnia 2006, 16:11 »
To,że człowiek leci...gdy ma zamknięte oczy to problemy z błędnikiem-chodzi tu o zmysł równowagi- a to się leczy ...

Mam nadzieje,że siostra zdecyduje sie na ten tomograf..i że wszystko sie wyjaśni...bo lepiej wcześniej zacząć leczenia...niż czekać,aż będzie za późno!!

Trzymam kciuki!!![/b]

A co u nas??
Od początku tego cyklu mierzę tempki i żywo zainteresowałam się NPR...ale z tych moich temperaturek...jakieś takie niedobre rzeczy wychodzą (oczywiście sądząc po samych wykresach...)
Dołuje się i tyle.... :cry: :cry: :cry:
Brak mi słów..i R.nie ma w pobliżu... :cry: :cry: :cry:

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
« Odpowiedź #118 dnia: 11 Grudnia 2006, 21:24 »
kochane moje słoneczka....my w pracy te wszystkie dołki zrzucamy na taki okres ...i pogada jakaś taka dziwna...ni to słońce i to deszcz...wychodzę do pracy szaro, wracam do domu już ciemno.... niech słoneczko całym swym blaskiem rozbłyśnie i się do was uśmeichnie...niech wszystkie troski ikłopoty pójdą w zapomnienie......  :mrgreen: choć okreponie zmęczona to resztę fluidków szczęścia do was przesyłam.... :D
czekam aż szczęście powróci...

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #119 dnia: 12 Grudnia 2006, 03:24 »
AndziaK, dzięki że wtedy ze mną porozmawiałaś...Bardzo mi pomogłaś.

Już jest lepiej. Dzisiaj znowu nie mogę zasnąć, to już jest chore...Zasypiać nad ranem, wszystko przez tę cholerną pracę..I się przestawiłam na tryb nocny..Ehhh.
Lubię tę pracę,ale zarywam nocki...Schudłam 4 kg :roll: Jak coś jem, to fast foody bo nawet nie mam czasu głupiego obiadu zrobic w domu..
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...