Autor Wątek: SIERPNIOWE PANNY MŁODE  (Przeczytany 194278 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aniutek83
  • maniak
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #210 dnia: 16 Marca 2007, 08:08 »
Dziewczyny udało mi sie jakos skopiować zdjecie obraczek , które nam sie bbb podobają i które chcemy sobie zrobic u złotnika! Bardzo przyzwoicie wygladają na palcach- bo na moich niestety mało co fajnie wyglada bo mam małe dłonie( ogólnie mała jestem hehe  )
Niestety jakośc tego zdjecia jest kiepska- ale może uda Wam sie cokolwiek dostrzec!

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #211 dnia: 16 Marca 2007, 08:11 »
Cytat: "Aniutek83"
może uda Wam sie cokolwiek dostrzec

cos się uda, z tego co kojarze to przez te załamania bardzo ładnie odbija się swiatło i chociaż nie mają kamieni to pięknie się mienią, tak?
Podobają mi się :ok:, ja nie lubię jak jest za dużo naciapane  :taktak:

Offline Aniutek83
  • maniak
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #212 dnia: 16 Marca 2007, 08:21 »
Ja po wielu "przymiarkach" i "ogladaniach" stwierdziłam ,ze tez nie moge miec naciapanych!
Chciałam z kamyczkiem ( brylancikiem) ale niestety komicznie w nich wygladam- jak dziecko ze srubka na ręce!
A te maja niby takie załamania - ala wklęśnięcia i to b ciekawie wyglada  Bo niby patrząc na nie są wklęśniete a jak sie załozy to tego tak b. nie widac i wygladaja dokładnie Maju jakby sie mieniły!
Ja nie nosze zbyt wiele bizuterii - na razie tylko złote kolczyki i złoty pierscionek!
Do ślubu tez zamierzam miec  złotre kolczyki i delikatny złoty łancuszek z zawieszka!
Te obraczki sa dośc subtelne- i nie spodziewałam sie ,że akurat takie nam przypasują!

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #213 dnia: 16 Marca 2007, 08:25 »
Cytat: "Aniutek83"
Ja nie nosze zbyt wiele bizuterii - na razie tylko złote kolczyki i złoty pierscionek!
Do ślubu tez zamierzam miec złotre kolczyki i delikatny złoty łancuszek z zawieszka

no patrz, jakbym siebie widziała :hahahaha: do ślubu miałam kolczyki od małża i złoty łańcuszek z maleńkim krzyżykiem z cyrkonii - poza zaręczynowym i obrączką

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
  • data ślubu: [size=
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #214 dnia: 16 Marca 2007, 12:55 »
My za foto i kamerę płacimy 1900 PLN. (PaGoMa)

Reportaż z całego dnia (do 1-2 w nocy), film z wesela i plener w tydzień po ślubie.

50 zdjęć dużego formatu lub 100 małego wywołane.
Cała reszta na płytce.

i 10 kopii filmu.

Offline a1515
  • forumowicz
  • data ślubu: 11.08.2007
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #215 dnia: 16 Marca 2007, 17:06 »
Aniutek bardzo ładne obrączki, ja też nie lubie takich zdytnio "strojnych", obrączki najepiej klasyczn, delikatne.

Offline kami
  • bywalec
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #216 dnia: 16 Marca 2007, 20:22 »
No to teraz moja kolej!
Ja ślubuję 18.08.2007 - coraz bliżej niż dalej!!!!
Aniutek83, obrączki bardzo ładne.
Ja swoje odbieram już jutro - jak mi się uda to też wkleję jakieś zdjątko
PS. Przepraszam, że tak się wcinam ale po tak długiej mojej nieobecności muszę się znów zaaklimatyzować.

Zmieniłam Twój post - z dużych liter na małe. I bardzo Cię proszę - nie pisz drukowanymi literami!!!!
....Ten Pan i ta Pani są na siebie skazani.....

Offline Aniutek83
  • maniak
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #217 dnia: 16 Marca 2007, 20:27 »
kamii ja cieee ale Cie dawno nie było!!!!!!!!
Ale super ,ze znowu jestes!

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #218 dnia: 16 Marca 2007, 20:30 »
:hello:  Kami :-)

Offline kami
  • bywalec
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #219 dnia: 16 Marca 2007, 20:39 »
Aniutek83,
Wiem, bardzo długo - jakieś 5 miesięcy
Teraz muszę nadrobić zaległości
met, HEJ!!!!

Offline syla8
  • nowicjusz
  • *
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #220 dnia: 16 Marca 2007, 22:38 »
witam!! nie mam pojecia dlaczego dopiero teraz tu trafiłam :)widze ze u Was przygotowania ida pelna para:) ja najważniejsze mam już załatwione
-sale
-kamerzyste
-orkiestre
-kosciół
-zaproszenia
-samochod
-noclegi (dla ponad 50 osób)

chcialam  zapytac jak wyglada u Was sprawa z naukami i zapowiedziami? bo mnie ksiadz kazal przyjsc dopiero na 3 misiace przed slubem,ale ja boje sie ze to bedzie troche za pozno..

Offline syla8
  • nowicjusz
  • *
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #221 dnia: 16 Marca 2007, 22:52 »
a oto moja suknia.. na razie na modelce,bo sie szyje :)

Offline sandrunia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.08.2007
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #222 dnia: 16 Marca 2007, 22:54 »
Cytat: "syla8"
chcialam zapytac jak wyglada u Was sprawa z naukami i zapowiedziami? bo mnie ksiadz kazal przyjsc dopiero na 3 misiace przed slubem,ale ja boje sie ze to bedzie troche za pozno..

U mnie w parafii też nam proboszcz tak kazał ale również się obawiałam o to że może być za późno. Jednak już z Anglii zadzwoniliśmy i poprosiliśmy o to że nam narazie zależy na zarezerwowaniu godziny na dany dzień a z wszystkim papierami przyjdziemy w odpowiednim czasie. Zgodził się i zapisał nas a teraz przy odwiedzinach w Polsce zaglądniemy do niego i konkretnie się dowiemy.

Offline syla8
  • nowicjusz
  • *
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #223 dnia: 16 Marca 2007, 22:54 »
i zaproszenia. zamawiane na allegro.

Offline met

• Młoda Żonka
  • Chuck Norris
  • Amor Vincit Omnia
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #224 dnia: 17 Marca 2007, 07:14 »
:hello: syla
Bardzo ładna ta sukieneczka!

Offline a1515
  • forumowicz
  • data ślubu: 11.08.2007
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #225 dnia: 17 Marca 2007, 14:16 »
:hello: Syla, sukienka napraqwdę śliczna  :brawo_2:
co do nauk, my mamy je już za sobą :), nikt nie robił problemu że tak szybko, przecież to nie traci ważności. teraz musimy się tylko zmobilizowac i pójśc do proboszcza o tzw licencje czy zgodę na ślub w innej parafii.

Offline dorka_9

• uzależniony
  • data ślubu: 30 sierpnia 2008
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #226 dnia: 17 Marca 2007, 14:38 »
Aniutek gdzie robicie sobie zdjęcia?Ja zastanawiam się nad fotografem FOTOMAX w Dąbrowie Górniczej na Kasprzaka ale jeszcze nie wiem.

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #227 dnia: 18 Marca 2007, 01:14 »
Mi sie też podoba sukieneczka :D
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Ania P.

• Dopóki miłość nas dwoje łączy, świat się zaczyna, świat się nie kończy...
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.08.2007 :*
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #228 dnia: 18 Marca 2007, 21:59 »
Syla super sukienka.
Jeśli chodzi o nauki, to ja odbyłam już 5 spotkań i zostało mi jeszcze jedno,  :tupot:
A papierzyska, które trzeba dostarczyc księdzu są ważne tylko 3 miesiące od daty ich wybrania z urzędu, dlatego ksiądz podaje taki termin i to wcale nie jest za późno.
Jeszcze tak sobie marzę o sesji fotograficznej nad morzem. Nawet Mój Mężczyzna stwierdził, że to dobry pomysł. Może nam się to uda? Zobaczymy

Offline Aniutek83
  • maniak
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #229 dnia: 19 Marca 2007, 17:49 »
Dorka ja Ci nie polecam Mariusza Pałki czyli FOTOMAXA - to jest fotograf , który ma zakład obok mojego bloku a sam mieszka 2 bloki dalej!
On krecił moja studniówke- no cóż ja nie jestem zachwycona jego twórczoscią!
Ale to rzecz gustu- dla mnie on ma zdjęcia na 1 kopyto i takie jakies niektóre obleśne( np pani lezy na panu na boisku sportowym itp)
On krecił tez moją studniówkę- mi sie niezbyt podobało!
Ja mam fotografa z Będzina- firma FotokOntrast- tam tez jest sklep fotograficzny!

Offline Aniutek83
  • maniak
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #230 dnia: 19 Marca 2007, 18:26 »
aa syla b fajna sukieneczka- baardzo w moim stylu!
a my w końcu jednak wybralismy takie obrączki- tamtych poprzednich nie chcieli nam zrobić -tzn. bardziej sie obawiali ,ze z tego zdjecia nie wyjdą dokładnie takie jak chcemy i podobno jest kłopot potem, ze zmianą rozmiaru!
w końcu wybraliśmy takie ale nasze będą całe z ŻÓŁTEGO ZŁOTA

Offline agi_82
  • bywalec
  • data ślubu: 11.08.2007r.     godz. 15:00
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #231 dnia: 19 Marca 2007, 18:30 »
Aniutek83, bardzo ładne te obrączki a powiedz czy będziesz mieć je matowe jak na zdjęciu czy błyszczące. Bo wiesz co się dzieje z tymi obrączkami matowymi. Mój brat ma prawie rok a już ma ją błyszczącą.

Offline Aniutek83
  • maniak
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #232 dnia: 19 Marca 2007, 19:09 »
agi no matowe- bo wtedy to nieciekawie wygladało! ja wiem co sie robi z matem- bo siostra W. miała i sie starło!
My bedziemy je miec inaczej matowane- podobno dłużej wytrzymuje- ale będziemy je odnawiac co jakies pare miesiecy! Zreszta zobaczymy jak to sie wytrze- jakos to przezyjemy!!!

Offline agi_82
  • bywalec
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #233 dnia: 19 Marca 2007, 19:18 »
Aniutek83, nie ważne czy błyszczące czy matowe ważne że są bardzo ładne :skacza:  :przytul:

Offline Aniutek83
  • maniak
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #234 dnia: 19 Marca 2007, 20:12 »
agi ciesze sie ,że Ci sie podobaja!
A powiedz mi Ty masz tą sama sale na działkach co miała nasza marta z forum? te ogródki Zagłębie?
Bo moja znajoma tam też zarezerwowała na 1 września  bodajże!
A powiedz mi nie boisz sie tej całej organizacji i wozenia tego wszystkiego?
Ja bym sie bała , zreszta u nas by to spadło wszystko na mnie i moja rodzine- bo rodzice narzeczionego i on sam mieszkaja 80 km stąd!
Ja pamietam jak mój kuzyn miał tak wesele- to moja ciocia w fartuszku podawała do stołu  bo sie nie wyrabiali! i pojradli jedzenie- tzn kucharki!
Moja kolezanka bywała kelnerką na takich imprezach i opowiadała ,ze trzeba miec naprawde sprawdzone kucharki i kelnerki!
A ja pamietam jak moja kolezanka tak brała slub- to im ziemniaków zabrakło i jadąc do zdjecia zahaczyli o domi piwnicą wynoszac z niej worek kartofli!
Ja cie podziwiam za to ,ze bierzesz sie za organizacje tego wesela ja bym sobie nie dała rady!!!

Offline syla8
  • nowicjusz
  • *
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #235 dnia: 19 Marca 2007, 20:20 »
Aniutek83 obrączki są śliczne. słyszałam że mat piaskowy wytrzymuje dłużej niż taki zwykły. tylko ma troche grubszą fakturę i wygląda nieco inaczej.
a co do nauk przedmałżeńskich -dostałam namiary od znajomej na nauki weekendowe. dla mnie to nalepsze rozwiazanie, bo moj Bartek jest z Opola i ciezko byloby nam chodzic razem na nauki, a odbywanie ich osobno raczej mija się z celem.

Offline Aniutek83
  • maniak
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #236 dnia: 19 Marca 2007, 20:24 »
syla my mielismy ten sam problem bo mój W. jest z Wodzisławia!
i tez nam w tygodniu nie pasowały i załatwilismy te nauyki u niego- bo były w weekend! Tzn. właściwie ich nie było! I poradni tez!

Offline agi_82
  • bywalec
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #237 dnia: 19 Marca 2007, 20:27 »
Tak Aniutek83, ta sama sala.
Jeżeli chodzi o organizacje wesela to nie boję się bo brałam już parę razy udział w takich przygotowaniach. Niestety wiem, że nawet jak masz sprawdzone kucharki to i tak jedzenie mogą ci pokraść. Jeżeli chodzi o lokale to się trochę zraziłam bo ile razy byliśmy w lokalach zawsze było coś nie tak, a to rosół był zimny, a to mało miesa, a to na kawę czekało się godzinami i niby super ekstra lokale a zawsze było coś nie tak. Mam liczną rodzinkę i chodziłam i do restauracji i do domów działkowca więc wiem co nas czeka i jestem przygotowana. U mnie też jest o tyle komfortowa sytuacja, że mój K. też jest z Czeladzi i nie będzie to tylko na mojej głowie.

Offline kami
  • bywalec
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #238 dnia: 20 Marca 2007, 20:53 »
agi_82, widze za nasze wesela beda nieco podobne, na sali , z kucharkami. Ja tez sie tego kiedys obawialam ale teraz twierdze ze tak jest dobrze tym bardziej ze moje kochanie wlasnie takie wesele chcialo

Offline rajdowka

• Chuck Norris
SIERPNIOWE PANNY MŁODE
« Odpowiedź #239 dnia: 20 Marca 2007, 21:09 »
kami, przyznam szczerze, że podziwiam.. takiego wesela nie potrafiłabym zorganizować..  to jest dopiero załatwiania.. żeby wszystkie składniki były, przechowywanie itp.. już dawno nie byłam na takim weselu.. :)