Autor Wątek: wesele u Salezjanow?  (Przeczytany 7210 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ewa
  • nowicjusz
  • *
wesele u Salezjanow?
« dnia: 20 Grudnia 2004, 13:19 »
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Mam pytanko: czy może ktoś słyszał jakieś opinie o weselach organiozowanych na stołówce w szkole salezjańskiej?
Mają bardzo konkurencyjną oferte i sala tez niezła, ale dotąd nie znalazłam żadnych opini na ich temat.

Offline aniac

• entuzjasta
wesele u Salezjanow?
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Grudnia 2004, 16:56 »
witaj Ewo,
ja slyszlam od kolezanki, byli tam jej rodzice i nawet chca zeby jej wesele sie tam tez odbylo.
wiec musial byc sympatycznie.

jednka nie sa to informacje z pierwszej reki, bo osobiscie tam nie bylam na weselu.

powodzenia
02.07.2005

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
wesele u Salezjanow?
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Grudnia 2004, 17:06 »
a ja byłem tam na weselu,
nie wiem co prawda czy zawsze jest ta sama obsługa czy nie,
ale wtedy była bardzo sprawna, jedzonko jak nalezy, sala jest przestronna i ładna, fakt trochę dekoracji sie zawsze przyda, wtedy młodzi dekorowali ją sami i wyglądao to średnio, ale zawsze mozesz do tego wziąć firmę profesjonalną - polecam te z naszej bazy danych.
to wesele było dość dawno więc nie pamiętam wiele szczegółów....
ale musiało być ok, bo gdyby coś mi się nie podobało pewenie bym pamiętał.
zaletą jest na pewno parking dla samochodów.
i pewnie cena....

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
wesele u Salezjanow?
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Lutego 2005, 12:56 »
Właśnie, naprwdę nikt nie wie nic więcej?
 Czy organizują wesela na ok 50 osób? Tzn, czy sala nie będzie zbyt  duża? :)
  Moze ktoś wie, jakie są koszta, noclegi itp?
 w ogóle jak to załatwiac? i co z obsługą... tzn. przygotowanie, nakrycie kelnerzy, wszystko jest? :wink:

Offline piotrobi
  • nowicjusz
  • *
Po prostu zadzwoń tam albo przejdź się :)
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Lutego 2005, 18:50 »
Najlepszym sposobem dowiedzenia się tak podstawowych informacji jest kontakt z samymi salezjanami.

Offline PIOTRG0707
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2011
Odp: wesele u Salezjanow?
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Lutego 2010, 10:56 »
Minęło kilka lat czy są nowe opinie na temat wesela u Selezjanów podobno mają przestępne ceny i fajnie. Co wy na to?

Offline PIOTRG0707
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2011
« Odpowiedź #6 dnia: 10 Marca 2010, 10:57 »
nikt tam nie miał wesela ??pomóżcie czekam na opinie??/

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #7 dnia: 14 Marca 2010, 14:21 »
ja byłam tam na weselu u koleżanki , sama dekorowała sale obsługa była ok jedzenie też było dobre jeśli chodzi o poprawiny np to już nie koniecznie ,obsługi nie było w zasadzie jedzenie też nie podgrzewane wiec nie wiem jak tamjest jeśli chodzi o załatwienie i dogadanie mówię z perspektywy gościa

Offline 7aniulka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22.10.2011
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Kwietnia 2010, 12:19 »
Witam.  Byłam gościem na weselu u salezjanów rok temu.  Obsługa super jedzenie też sala w zasadzie akurat.  można wyjść na zewnątrz się przewietrzyć.  Byłam na tyle zachwycona, że zastanawiam się nad organizacją tam własnego wesela.  też brakuje mi informacji, jakiejś strony www lub czegokolwiek by wszystkiego się dowiedzieć.  Trzeba jednak samemu tam zadzwonić.  z tego co wiem to w zeszłym roku koszt był 140zł od osoby alkohol ciasta i napoje we własnym zakresie.  Wiem to od panny młodej.  Ale może da się załatwić wszystko w cenie :) Pozdrawiam i czekam na jakieś świeże wiadomości na ten temat :)

Offline klasz

• nowicjusz
  • *
  • muzyka rozjaśnia umysł
« Odpowiedź #9 dnia: 23 Maja 2010, 20:32 »
Mieliśmy tam grać, ale młodzi zamienili salę na inną ze względu na cenę oraz niezbyt korzystne warunki jeśli chodzi o własne dostarczone jedzenie.  Na ostatnim natomiast weselu na jakim tam graliśmy również były różne problemy, np.  nie zgodzili się na zmianę godziny wystawienia tortu.
Zespół na wesele KLASZ ze Szczecina

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Maja 2010, 12:56 »
Ja miałam tam swoje wesele i byłam na dwóch innych weselach w tym miejscu.

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Przeciwnie - same pozytywy.

Szef kuchni super człowiek. Jedzienie wyśmienite. Dziewczyny z obsługi bardzo miłe. Niestety nie mają strony www. Trzeba poprostu dzwonić na sekretariat i pytać, a jeszcze lepiej umówić się na spotkanie z szefem kuchni. Jakby co to pod postemjest link do relacji z mojego wesela. Może to trochę pomoże.

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #11 dnia: 28 Maja 2010, 00:44 »
Kolezanka moja miala tam wesele i byla bardzo zadowolona,mowila ze i jedzenie dobre i ogolnie klimat bardzo dobry,ja ogladalam ostatnio film z wesela znajomych z zeszlego roku,i powiem wam ze moim zdaniem jak wesele robi sie tak na minimum 60osob to sala jest idealna,natomiast na mniej to bardzo duze pustki widac nawet gdy wszyscy goscie bawia sie na weselu,ta sala jest dosc spora i trzeba tam po prostu odpowiednia ilosc osob zaprosic,bo dziwnie wyglada jak pomiedzy goscmi jest spora luka:)
:*:*:*

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #12 dnia: 1 Czerwca 2010, 11:23 »
Tak to prawda. Ta sala jest na większe wesele - tak min. 60 osób. U mnie było 75 i może nie było luk, ale było luźno. Z jednej strony to wygodne jest bardzo.

Offline sara99

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #13 dnia: 2 Czerwca 2010, 11:39 »
Byłam tam na weselu 2 lata temu i jedzenie było wyśmienite i ładnie podane.

Offline jolus8
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: niedługo
« Odpowiedź #14 dnia: 20 Sierpnia 2010, 22:38 »
Witam, ja bylam na weselu u salezjan w tym roku i ogolnie wrazenia pozytywne tyle ze trzeba ladnie sale przystroic to wtedy robi wrazenie.  Minusem jest napewno brak klimatyzacji bo w sezonie letnim to ogolnie ciezko jest tam dluzej wytrzymac ale zawsze mozna wyjsc na zewnatrz sie przewietrzyc tak poza tym to ok.  Jesli chodzi o ceny to panstwa mlodych wynioslo okolo 130 zl + alkohol, tort, ciasta i napoje we wlasnym zakresie.  Noi kapliczka jest tuz obok wiec jesli uda sie tam zalatwic ceremonie slubna to okolo 200m jest tylko na przejscie na sale weselna.