Wercia, pięknie wyglądasz - jestes taka drobniutka, aż trudno uwierzyć, że za niecałe 2 tygodnie stuknie 40-stka
Mam nadzieję, że Wasz synek nie będzie chciał za długo siedzieć w tym zgrabnym brzuszku i pokaże się forumkowym cioteczkom lada moment.
Trzymaj się, szybkiego porodu zyczę i wracaj do nas pochwaliś się swoim szczęściem jak najszybciej
super wyglądasz a brzusio ogromniasty. Lekkiego i szybkiego porodu życzę.
tak, tak tez jesteśmy ciekawi co u Maluszka słychac
Juz sie nie mozemy doczekac nowego dziudziusia

Lekarz kazał mi teraz duuuuużo odpoczywac i mało chodzic

Następną wizytę w szpitalu mam 7 lutego czyli w dzień porodu, chyba że zacznę rodzic wcześniej

W przyszłym tygodniu idę do mojego lekarza prowadzącego ciażę, taka rutynowa kontrol.
Mam dwa pytanka:
1. nie mam kreski na brzuszku i jestem ciekawa po co ona jest

(ja już chyba nie będę miała)
2. od wczorajszego wieczora zaczęłam odczuwac ból po wewnętrznej stronie ud ( najgorzej jest jak zmieniam pozycję leżąc na łóżku)
Bardzo proszę o odpowiedz
Niestety w sobotę i w niedzielę nie będzie mnie na forum ponieważ będziemy mieli gości ( 6 osób dorosłych i 2 dzieci). Przyjeżdża do nas w odwiedziny kuzynka i kuzyn mojego męża z rodzinami. Szkoda że nie będę mogła sobie poleżec ale nadrobię to w poniedziałek