0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
wercia, wozek wózkiem,...a jak sie czujesz
no właśnie, co u ciebie ? jak Ci się pracuje, chodzi i czuje? Nie wiem jak w Irlandi ale w Polsce nastała prawdziwie przeziębienna pogoda. Trzymaj sie cieplutko i pogłszcz brzuszek.
A może wkleisz fotkę Twojego brzuszka
wyglądałam kosmicznie
ale fajowo ze maleństwo daje o sobie znać musi to być cudowne uczucie pozdrawiam Was serdecznie
Wercia pogłaszcz brzuszek ode mnie. A może wkleisz fotkę Twojego brzuszka
A co z fotka łóżeczka Buziaczki dla brzuszka I niech rośnie zdrowo
kiedy beda jakies zdjecia ??
Dzisiaj wybieramy się na poszukiwanie wózka dla naszego synka
owocnych poszukiwań życzę
Cytat: "demka"owocnych poszukiwań życzę Niestety nie byliśmy na zakupach ponieważ mieliśmy nie zapowiedzianych gości Przyjechała do nas kuzynka męża z dziecmi. Może w następną sobotę nam się uda.
macie sporo czasu, zdążycie...a goście są fajni
Cytat: "merkunek"macie sporo czasu, zdążycie...a goście są fajni Napewno zdążymy, a gości mamy do jutra Ale jest wesoło
wercia, bardzo mi sie podoba bo jest "proste" a ja lubie takie
Ale śliczne łóżeczko Bardzo mi się podoba i kolor i fason (jeśli można tak o łóżeczkach powiedzieć )
czy podoba sie Wam imię dla chłopca KASJUSZ? Prosze o szczere odpowiedzi
Cytat: "wercia"czy podoba sie Wam imię dla chłopca KASJUSZ? Prosze o szczere odpowiedzihihihi wymówic nie mogłam yyy raczej nie
czy podoba sie Wam imię dla chłopca KASJUSZ?
- czy podoba sie Wam imię dla chłopca KASJUSZ?
Zapytaj szwagra czy sam chciałby miec tak na imię
Cytat: "demka"Zapytaj szwagra czy sam chciałby miec tak na imię Mój szwagier powiedział że jemu się to imię podoba i chciałby tak miec na imię U nas Kasjusz od razu odpadł ponieważ nam się nie podoba. Jeszcze się zastanawiamy nad imieniem
to jak już podejmiecie decyzję, to podzielcie się z nami
tak tak ... a może macie już jakieś typy ?