Autor Wątek: Najwyższy czas na relację Gosiaczka  (Przeczytany 5658 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ecia

• uzależniony
Najwyższy czas na relację Gosiaczka
« Odpowiedź #30 dnia: 3 Lipca 2006, 17:39 »
Gosiaczku wyglądaliście pięknie. Świetnie dobrane fryzura i bukiet :)

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
« Odpowiedź #31 dnia: 3 Lipca 2006, 17:39 »
Gosiaczku przepięknie wyglądaliście. Śliczna z was para.

Offline Olaa
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 3 Lipca 2006, 17:54 »
:shock: Prześliczna z Was para !
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #33 dnia: 3 Lipca 2006, 20:26 »
Jejciu gosiaczku to już trzecia strona Twojego wątku.....a ja dopiero na niego dzisiaj wpadłam...co za niedopatrzenie.
Wyglądałaś przeslicznie - istna księżniczka. Bajki dla dzieci powinni Twoimi fotami ilustrować!!!!!
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #34 dnia: 3 Lipca 2006, 20:45 »
lila.. trzecia strona, bo dzisiaj założony ;).. do jutra bedzie 5 stron  :mrgreen:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #35 dnia: 3 Lipca 2006, 20:55 »
Cytat: "monia"
do jutra bedzie 5 stron

się wie...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #36 dnia: 4 Lipca 2006, 07:26 »
Gosiu wyglądałas czarująco!!! Kolor bukieciku rewelacyjny! Bardzo mi się podoba!

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #37 dnia: 4 Lipca 2006, 07:50 »
jaka trzecia strona? ja widze 2 :)
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 4 Lipca 2006, 08:45 »
nie widziasz, bo masz ustawiona inaczej opcję ilości postó na stronie.. wg mojego ustawienia właśnie kończymy 3cią stronę i wchodzimy na 4tą..

na 1 stronie mam 15 postów..

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 4 Lipca 2006, 09:29 »
Cytat: "rybkawiedenka"
Moja babcia twierdzi ze deszcz podczas slubu to Blogoslawienstwo z nieba!

Też mi to ktoś mówil, tylko ja w tych internetowych przesądach nie mogę tego znaleść...ale to nie wważna.

Maju masz rację nasz ślub był inny i to nie tylko ze zwględu na brak ryzu czy monet po ślubie ale też dlatego, że na naszej mszy waliły pioruny (na złość tego dnia musiało być burzowo) - nigdy nie byłam na takim ślubie.

Amelani, ja z tych wszystkich emocji zapomniałam o tłuczeniu kieliszków  oboje zapomnieliśmy o że trzeba pocałować chlebek powitalny i Darek zapomniał o przenoszeniu przez próg panny młodej ;) Dobrze, że w takich momentach teściowie mieli jasne umysł i nam o tych zwyczajach przypomnieli i wszystko odbyło się zgodnie z tradycją  :lol: (nie wiem jak to się stało, że straciłam głowe  :shock:  :shock: ).

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 4 Lipca 2006, 09:33 »
Martini, Amelani, Maja, Madziulek, Agutka, Amnielka, oosta, monia, Julia, Rybkawiedenka, marta, Asia, Ecia, Doroa 77, lady_yes, Liliann, dziubasek i pewnie jeszcze ktoś kogo niechcący pominełam  dziękuję za komlementy  :oops:  :oops:   bardzo się cieszę, że moja osoba się wam podobała (jak również mój mężulek) - nic na to nie poradzę, że kobiety są takie łasee na komplementy  :oops:  :oops:

w podziękowaniu mam dla was zdjęcie naszego ślubnego autka :

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 4 Lipca 2006, 09:36 »
Polecam auta kombi, może nie są aż tak eleganckie jak wersje sedan (tak się chyba nazywają) ale z tyłu bardzo dużo miejsca, wygodnie i do tego wszystkie kwiaty i inne klamoty się zmieściły.

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #42 dnia: 4 Lipca 2006, 09:41 »
twój zapomniał ciebie przenieśc a mój maż powiedział,że mnei nie przeniesie, bo ma problemy z kręgosłupem ;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #43 dnia: 4 Lipca 2006, 13:00 »
Gosiaczku!!!!!!!!!!!!!!
W szoku jestem,. ale chyba pominęłam Cię w gratulacjach, a więc od razu naprawiam swój karygodny błąd iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii................
Zyczę Wam
 :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:
  :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:  
dużooooooooooooo miłości, zdrówka, uśmiech, radości i szcęścia w całym Waszym wspólnym życiu :)
 :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:  :serce:
  :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:    :Daje_kwiatka:

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
« Odpowiedź #44 dnia: 4 Lipca 2006, 13:02 »
wyglądałaś prześlicznie, fryzurka rewelacja, bukiecik również, choć ja nie przepadam za dużymi, ale Tobie pasował bardzo i mimo swoich gabarytów nie był przytłaczający,a subtelny. No, a suuuuuuuuknia!!!!!!!!!!! Tren marzenie, po prostu królewski :) !!!!!!!!!!
czekam na resztę zdjęć :)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Tajusia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.09.2005
« Odpowiedź #45 dnia: 4 Lipca 2006, 13:42 »
Ja także dołączam się do szczerych gratulacji - pięknie wyglądaliście - oby miłość towarzyszyła Wam przez całe życie  :serce:

Bardzo gustownie udekorowany samochodzik
 :mrgreen:

P.S. Forum powinno być z siebie dumne - coraz piękniejsze i bardziej dopracowane ślubiki (kreacje panien młodych i panów także, bukieciki, fryzurki, oprawa ślubu, wszystko na najwyższym poziomie) :twisted:
"...Jest na ziemi jedno moje małe miejsce, gdzie poza biciem serca nie liczy się NIC więcej..."

Offline AGULA

• entuzjasta
  • data ślubu: 25.06.2005 r.
« Odpowiedź #46 dnia: 4 Lipca 2006, 15:29 »
ciemne chmury zebrały się na niebie i do koscioła wyszliśmy dużo wcześniej - aby uciec przed deszczem.

Moja Droga! My uciekaliśmy po Mszy Ślubnej (która odbyła się na placu kościelnym,) bo w trakcie  ceremonii zaczęły nadchodzić ciemne chmurki i ... jak wsiedliśmy do samochodu to się troszkę rozpadało!hihi ...
ale prawdopodobnie to... na szczęście! :wink: Więc głowa do góry!!! :lol:

Wyglądałaś przepięknie!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!

Offline Julia
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #47 dnia: 4 Lipca 2006, 17:54 »
Gosiaczku, mieliście bardzo ładną dekorację auta :D

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #48 dnia: 5 Lipca 2006, 07:34 »
Cytat: "monia"
twój zapomniał ciebie przenieśc

Monia zapomniał ale w porę rzypomnieli nam o tym teściowie. swoją drogą ja zapomniałam o tłuczeniu kieliszków  :?  na szczęście przed lokalem teściowie wykazali się mocniejszymi nerwami niż my  :oops:  mam wrażenie, że te wszystkie nasze wpadki przed lokalem były spowodowane emocjami i nerwami ślubnymi. Ja w trakcie przysięgi mało co się nie rozpłakałam, łzy wzruszenia i napięcia emosjonalnego czułam do końca  życzeń po-ślubnych. Najgorzej było jak zobaczyłam moją babcię. Kobieta nie była wstanie wypowiedzieć ani jednego słowa, tak plakała.

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #49 dnia: 5 Lipca 2006, 07:40 »
Cytat: "AGULA"
Wyglądałaś przepięknie!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!

Cytat: "Tajusia"
Ja także dołączam się do szczerych gratulacji - pięknie wyglądaliście - oby miłość towarzyszyła Wam przez całe życie  

Bardzo gustownie udekorowany samochodzik

Cytat: "gosia_kwiecień"
wyglądałaś prześlicznie,

Dziękuję   za życzenia i komplementy  :oops:

Cytat: "Tajusia"
P.S. Forum powinno być z siebie dumne - coraz piękniejsze i bardziej dopracowane ślubiki (kreacje panien młodych i panów także, bukieciki, fryzurki, oprawa ślubu, wszystko na najwyższym poziomie)

Oj tak, forum jest chyba z siebie dumne, cały czas pojawiają się tu przepiękne panny młode i kawalerowie. I wszystkie choć po troszku swój wygląd zawdzęczamy forum, bo gdzie można zobaczyć taką ilość bukietów ślubnych, diademów, fryzur itp.
Przyznam się, że ja wielu rzeczy aż tak nie "ściągnełam' z forum- po prostu one wyszły same, tak jak np. welon , suknia, czy garnitur pana młodego. Ale w wielu sprawach dzięki oglądaniu i rozeznaniu wyrobiłam sobie zdanie: co mi się nie podoba a co mi się podoba. Dziękuję Ci za to Drogie Forum. :serce:  :serce:  :serce:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 5 Lipca 2006, 08:24 »
a "forum" się pewnie się cieszy ,ze mogło pomóc  :mrgreen:

pomysł z combi bardzo super... my mieliśmy mercedesa-krowę więc wszystko weszło do niego.. do kombiaka wszystko w;lezie, młodzi, świadkowie, prezenty, kwiaty i jeszcze kilku gości ;)

Offline Gosiaczek80

• Chuck Norris
« Odpowiedź #51 dnia: 5 Lipca 2006, 12:31 »
kombiaka wszystko w;lezie, młodzi, świadkowie, prezenty, kwiaty i jeszcze kilku gości

:brawo:       :p  hmm z goścmi byłby problem, chyba żeby zechcieli leżeć pod kwiatami, albo siedzieć na dachu (biedne kombi  :cry: )