ricardo - byłabym baaardzo wdzięczna za foty. Myślałam o żaluzji takiej aluminiowej (mam taką w meblach kuchennych żeby kamuflowała mi mikrofalę) ale metr kosztuje ponad 100 zł.... materiałowa jakaś taka na krótko mi się wydaję.... Ale drewnianych nie widziałam więc chętnie zobaczę. I faktycznie można pofarbować pod kolor drzwi

A gdzie się takie cuda kupuje?? Bo jako drzwiczki takie żakardowe widziałam w marketach budowlanych ale w formie żaluzji to nie mam pojęcia gdzie szukać..
I jak tu nie liczyć na forumki....
Mój synek pytany co bym bez niego zrobiła mówi “nic mamo” - to samo można przełożyć na forum
Jak posprzątam chatę to cyknę foty wypoczynku i mebli kuchennych. Jeszcze nie mamy kupionego stołu do kuchnio-jadalni więc jest brak. Chciałam wenge (pod meble) prostokątny ale ze względów praktycznych (Seba) kupimy zaokrąglony.. No i o krzesłach też myślałam z kremowym siedziskiem i oparciem tylko miałam obawy jeśli chodzi o tą ekoskórę. Żeby to nie pękało i np. łatwo było zmyć pisaka (mam twórcze dziecko).. Macie jakieś doświadczenia z tym materiałem??
I co ja bym bez Was zrobiła…