suprynka BOSKO! Świetnie się sprawdziły Twoje wizje, bo efekt jest *cenzura*, że się tak wyrażę 

Wazon genialny. Masz rację co do jego praktyczności. Czekamy jeszcze na lacobel w kuchni, ma być w przyszłym tygodniu. Jest w kolorze górnych szafek wiec powinno też wyglądać fajnie.
Najwięcej czasu teraz spędzam na dodatkach. Upolowałam już zegar, wkleję jak powieszę i czekam na drugą ramkę, która zawiśnie obok Adele.
Lila super, że macie motyw przewodni. I fajnie jak jest on pasją. Fotografię też można fajnie wpleść w mieszkanie.
elisabeth tak zwykle mam w mieszkaniu. Już był ten temat na poprzednich stronach

. Ja uwielbiam porządek, a dobrze rozplanowane mieszkanie sprawia, ze naprawdę niewielkim kosztem zawsze może być czysto. Wszystko mam właściwie pochowane, jak widac, a stoją tylko dodatki. Żadnych książek, chyba że miałabym na nie pomieszczenie w postaci gabinetu, to wtedy nie ma problemu. W przedpokoju na książki wykombinowałam super szafę i wszystko jest fajnie pochowane. No i co co mnie nauczyło poprzednie mieszkanie (meble wenge), nigdy więcej ciemnych blatów, bo kurz widać po kilku godzinach od sprzątania.