Cytat: baska98 w 28 Listopada 2014, 12:23dziewczyny potrzebuję pomocy!! wzoruję swoją sypialnię na tej ze zdjęcia, z tym, że moje palety są jaśniejsze (takie jak wrzuciłam w kolarzu po prawej u góry). Poduszki mam lniane jak na zdjęciu poniżej. Chciałam zakupić reflektory z Ikea ale nie są na chwilę obecną nigdzie w PL dostępne może macie propozycję czym mogłabym je zastąpić? może ktoś gdzieś widział coś w przystępnej cenie?mam tę samą sypialnię w inspiracjach zapisaną gdzieś widziałam takie lampki..poszukam i dam znaćSuper sprawa z tą paletą na wiosnę planujemy mały remont, może uda mi się namówić mojego na coś takiego Jak ta moda się rozwinie to może Ikea wprowadzi do sklepów nową serię mebli Fajnym pomysłem byłby też stolik z palet.
dziewczyny potrzebuję pomocy!! wzoruję swoją sypialnię na tej ze zdjęcia, z tym, że moje palety są jaśniejsze (takie jak wrzuciłam w kolarzu po prawej u góry). Poduszki mam lniane jak na zdjęciu poniżej. Chciałam zakupić reflektory z Ikea ale nie są na chwilę obecną nigdzie w PL dostępne może macie propozycję czym mogłabym je zastąpić? może ktoś gdzieś widział coś w przystępnej cenie?mam tę samą sypialnię w inspiracjach zapisaną gdzieś widziałam takie lampki..poszukam i dam znać
czy któraś z was ma panele położone na ogrzewaniu podłogowym?