Autor Wątek: Kurs tańca  (Przeczytany 7807 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anetos
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.08.2007
Kurs tańca
« Odpowiedź #30 dnia: 30 Listopada 2006, 21:33 »
U mnie jedyną nadzieja są indywidualne lekcje,bo widzimy sie z moim P raz na 2 miesiące przez 3-5 dni...Ja niestety tanecznie ciężki przypadek jestem.Zawsze biegałam na imprezy,lecz unikałam jak ognia tańca w parze.Ale jako panna młoda  nie ukryję sie już przed pierwszym tańcem i całą resztą tańców.Biada mi  :cry:

Offline gagatka

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa Pani G., Mama Łucji, Hubercika i Emilki
  • data ślubu: :Zakochany:18.08.07
Kurs tańca
« Odpowiedź #31 dnia: 17 Grudnia 2006, 13:20 »
WIem co czujesz Anetos  :roll:  Mój Misiek to tancerz pierwsza klasa, a ja-dwie lewe nogi jeżeli chodzi o taniec w parze  :oops:
:Serduszka: .::Łucja 15.10.2009::. :Serduszka: .::Hubercik 20.01.2012::. :Serduszka: .::Emilka 20.12.2013::. :Serduszka:

Offline katinana
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 7.07.1990
Kurs tańca
« Odpowiedź #32 dnia: 11 Stycznia 2007, 11:13 »
Informacje na temat lekcji indywidualnych do wesela, sposobu prowadzenia zajęć, doboru utworu, tańca a także wiele innych i cennych informacji uzyskacie na 3 Gali Ślubnej w hotelu Radisson, gdzie swoje stoisko na I piętrze będzie miała Szkoła Tańca "GRYF" p.Kasi

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Kurs tańca
« Odpowiedź #33 dnia: 11 Stycznia 2007, 11:37 »
katinana bez reklamy prosze.. to juz drugi temat gdzie piszesz w którym miejscu mozna znaleśc  ciebei na gali..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Kurs tańca
« Odpowiedź #34 dnia: 11 Stycznia 2007, 16:00 »
no właśnie w moim wątku..... wypraszam sobie....
Ja się uczyłam gdzie indziej....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline katinana
  • nowicjusz
  • *
Kurs tańca
« Odpowiedź #35 dnia: 12 Stycznia 2007, 15:24 »
ok

Offline Olive

• użytkownik
  • **
Kurs tańca
« Odpowiedź #36 dnia: 16 Stycznia 2007, 13:49 »
Gdzie znalezc namiary na szkole tanca Gryf? W bazie danych nie widze....... :drapanie:

Gość pozdrawiam cieplutko :okularnik:

Offline Olive

• użytkownik
  • **
Kurs tańca
« Odpowiedź #37 dnia: 22 Stycznia 2007, 09:46 »
Juz mam namiary :) dzieki dziewczyny za pomoc  :id_juz:

Gość pozdrawiam cieplutko :okularnik:

Offline madziaraczek
  • nowicjusz
  • *
Kurs tańca
« Odpowiedź #38 dnia: 12 Lutego 2007, 14:11 »
Mam pytanie w zwiazku z kursem tenca!!Ślub mamy 17.08.2007 mieszkamy w Islandii i tu nie mamy zabardzo mozliwosci isc do szkoly tanca ale moze orietujecie sie czy znajde w internrcie nauke tanca on-line przez inetrnet!! :afro: zalezy mi na tym poniewaz w tancu z moim przyszlym mezem:) zabardzo sie nie zgrywamy.

Offline Lewar
  • użytkownik
  • **
Kurs tańca
« Odpowiedź #39 dnia: 14 Lutego 2007, 09:45 »
madziareczek zassaj emule i wpisz tam po podłączeniu do Donkeyserver no2 "walc" wyszuka Ci filmiki z instruktażem tańca, to taka wersja free :)

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
Kurs tańca
« Odpowiedź #40 dnia: 14 Lutego 2007, 13:00 »
uu kurs tanca na necie fajnie :brewki:

Offline Bernadetka

• uzależniony
  • data ślubu: 01-09-2007
Kurs tańca
« Odpowiedź #41 dnia: 14 Lutego 2007, 20:44 »
No ja sobie nie potrafię tego jakoś wyobrazić, my ucząc się tańczyć na pewno nie doszlibyśmy do porozumienia kto gdzie i jakie robi błędy w krokach. Instruktor ma już wprawione oko, a do tego widzi wszystko z boku. Na pewno dzięki temu jest łatwiej, ale z ciekawości też sobie ten kurs ściągnę, fajnie porównać.

Offline katinana
  • nowicjusz
  • *
Odp: Kurs tańca
« Odpowiedź #42 dnia: 19 Września 2007, 21:48 »
Czas zawierania związków małżeńskich jeszcze potrwa do końca października /tak średnio/, więc przygotowywanie tańca do wesela juz za niedługo za nami. Jednakże właśnie we wrześniu i październiku we wszystkich szkołach tańca prowadzone są nabory do grup początkujących i zaawansowanych na taniec towarzyski. Warto pomyśleć o zapisaniu się na kurs tańca, bo wieczory coraz dłuższe, idzie jesień i co tu robić? No to "pod pachę" swego męża lub narzeczonego i dalej w tany... Znajdziecie sporo ofert szkół tańca, niemal w każdej dzielnicy Szczecina: Pomorzany (Mieszka I), Police (Dom Kultury), Zdroje, Słoneczne (Żółtek, Zaranie), Bandurskiego, Centrum (Wyzwolenia, 5-go Lipca, Wawrzyniaka i Pałac Młodzieży). Taki kurs jest uniwersalny, dla wszystkich i dla tych, którzy są już po ślubie będzie to miła forma spędzania czasu, poznania nowych ludzi i dla tych, którzy są przed zawarciem związku. Z pewnością nudzić sie nie będziecie. W Szczecinie mamy naprawdę doskonałą kadrę nauczycieli tańca. Gorąco polecam!