Aniutek83 napisał/a:
ale kiedy ta studniówka była 5 lat temu to wtedy tam zadnej pani nie było, byli tylko panowie! Skład przeciez mógł się zmienic!
Ale mnie się wydaje, że Jandowie nie mają wokalistki. Trzeba się Moniki_mf zapytać.
jestem jestem i odpowiadam
Od pewnego czasu mają wokalistkę - tylko jest to na takiej zasadzie, że można ją wziąć dodatkowo, za dopłatą 100zł. My zamówiliśmy tylko 4-osobowy skład męski - jakoś kobiecy głos na takich imprezach głupio nam się kojarzy
zdecydowanie wolimy meskie
U Jandów to wogóle jest tak, że cana jest standardowa za 10 godzin grania (od momentu wejscia na salę Młodej Pary) i sa dodatkowo płatne usługi: wyprowadzenie Młodych i transport sprzętu (albo samemu się coś organizuje, albo sie płaci i radzą sobie sami
, no i wokalistka
W sumie to dobre rozwiazanie, bo nie zawsze Młodzi chcą wyprowadzenie, a przecież i transport mogą zapewnić
Jak szukaliśmy zespołu, to mieliśmy tylko dwa znane do wyboru - wygrali Jandy, bo po pierwsze grali u konkurencji (Wnuki) na ewselu, a po drugie to wesele było w Catamaranie więc mieliśmy wyłożoną kawę na ławę
Ciekawe, czy Sebastian w końcu nauczył się nasze piosenki