Za dwa dni będziemy obchodzili
1 ROCZNICĘ ŚLUBU!!!
...minął Roczek...a pamiętam jakby to było wczoraj...
Ehhh... wspomnień czar....
Pozwolę sobie jeszcze raz powspominać z łezką w oku ten Najpiękniejszy w naszym życiu dzień!
25 czerwca 2005 roku o godz. 17:36 dołączyłam do grona Szczęśliwych Mężatek!(17:36 to godzina o której składaliśmy przysiegę )
Dzień Naszego Ślubu był CUDOWNY!!!Piękny słoneczny, wręcz wymarzony!
Żadnego stresu!Aż sama byłam zaskoczona!Wyluzowałam sie zupełnie!Byłam wręcz rozpromieniona!!!
Jedyny moment kiedy myślałam że mi serducho wyskoczy to chwila kiedy mój Małżonek a wówczas jeszcze Narzeczony podjechał pod mój dom!I wtedy Serce waliło mi jak młot!
Ceremonia ślubna odbyła się w Choszcznie, w plenerze na placu (w ogrodzie) kościelnym.
...Składając przysięgę małżenską cały czas patrzylismy sobie prosto w oczy!!! Pamiętam tę chwilę jak dziś i do dziś mam głeboko w sercu
Podczas całej mszy św. pogoda była przepiękna, Ksiądz wygłosił świetne kazanie, które wielu gości do dziś pamięta...
a gdy ostatni goście składali nam życzenia... zaczęło grzmieć.
W drodze z kościoła na salę weselną ostro pokropiło ale później znowu zrobilo się pięknie i słonecznie.
Niektórzy mówią, że to na dobrobyt hihi
W każdym bądź razie deszczyk nikogo nie odstraszył.
W korowodzie wielu weselnych samochodów dotarliśmy na salę ... a później to już była zabawa do białego rana!
Oj działo się działo!!Tańcom i hulankom nie było końca!
...i wierzcie mi, że Powtórzylibyśmy ten WIELKI DZIEŃ jeszcze raz Nic, kompletnie nic nie zmieniając!Naprawdę nic!!!Same miłe i radosne wspomnienia!
Ślub i Weselicho tak sie udało, że... jak to goście stwierdzili "jedyną rzeczą do której można sie przyczepić to to, że do niczego nie można się przyczepić"
Naprawdę było rewelacyjnie!!!
Jesteśmy z moim Mężusiem bardzo szczęśliwi!!!
Nie możemy się nadziwić, ze aż tyle osób do dziś pamięta nasz Ślub, Wesele, Orkiestrę, pyszne jedzonko (nawet konkretne pozycje z menu!!!hihi)...
Z okazji 1 Rocznicy Ślubu chcemy jeszcze raz bardzo
serdecznie podziękować RODZICOM za pomoc i przygotowanie całej imprezy!To dzięki Rodzicom wszystko wypadło tak rewelacyjnie!Dziękujemy!
Jeszcze raz serdecznie chcielibyśmy podziękować Świadkom, Gościom weselnym, którzy nie składali żadnych skarg i zażaleń!To bardzo miłe!hihi
i Jeszcze raz serdecznie Dziękujemy orkiestrze ze Stargardu za wesołą oprawę muzyczną!
I oczywiście baaaardzo dziękujemy Kucharzom (pani Reni i Panu Marianowi Jakubowiczom)!!!Mniam mniam...!
Do dziś żałujemy, że Para Młoda nie miała czasu skosztować tych wszystkich pyszności!hihi
Ehh...przeżyć to jeszcze raz... Marzenie!!!hihi
Wszystkim Narzeczonym, którzy na dniach (lub też w niedalekiej przyszłości) zamierzają wstąpić w związek małżeński życzymy aby ten WIELKI DZIEŃ był najwspanialszym dniem w ich życiu!I aby tak go mile zapamiętali jak MY!
SŁONECZKA SZCZĘŚCIA I SAMYCH RADOSNYCH DNI
życzą
Małżonkowie z Rocznym stażem!
Ps.
A teraz postaram się załączyć kilka fotek (wstyd się przyznać - poraz pierwszy po roku os Ślubu)

... w oczekiwaniu na księdza...

... "JESZCZE MACIE SZANSE!... MOŻECIE UCIEKAĆ" - zażartował ksiądz

Przysięga ...

...i po

radość Pary Młodej !hihi...

... Ceremonia Ślubna już za nami ...

...malutki prezencik

PS.2.GROSZEK!DZIĘKUJĘ ZA POMOC!;)