Autor Wątek: 1 lipiec - dla kogo Najszczęśliwszym Dniem  (Przeczytany 6233 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
1 lipiec - dla kogo Najszczęśliwszym Dniem
« Odpowiedź #60 dnia: 18 Czerwca 2006, 10:42 »
dewra, i jak próbna fryzurka?? Jesteś zadowolona??

Eva*
  • Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 18 Czerwca 2006, 20:15 »
Elo, i co z tą fryzurką??

Offline dewra

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: 19 Czerwca 2006, 16:59 »
Halo, halo ;) dzień dobry :D

Jestem jestem;) niestety dopiero dziś, bo wczoraj sama zastanawiałam się czy ja to ja i czy oby napewno żyję (panieński - najlepsza impreza w życiu ) A jeśli chodzi o próbną , to niestety nie dorwałam aparatu :( ale musze wam powiedzieć ze byłam zadowolona. Pani troszke inaczej uczesała mnie niz na zdjeciu, ktore tu wkleilam (przód taki sam) ale spoko. I tak o czymś takim własnie myślałam. No i sper się czułam. Proste uczesanie - kok grecki czy hiszpański ( tak pani mówiła). dobra koncze prace więc spadam;) pozdrawiam Was cieplutko

Offline dewra

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #63 dnia: 27 Czerwca 2006, 17:27 »
Jejku, jejku ile ten suwaczek pokazuje!!!! SZOK
W zasadzie wszystko jest dopinane na ostatni guzik. Ostatni raz byłam u fryzjera wczoraj na balejage i na paznokciach :) Dziś mam za sobą solarium ( w koncu sie za to wziełam hihihihi) kwiaty zamówione i ostatecznie umowilismy sie z fotografem i zespołem;) Jutro przede mną ostatnie spotkanie z panią z poradni rodzinnej... i środa w miarę luźna. Bo od czwartku... Dekorowanie sali!!! Jejku przyjadą teściowie w piątek w alkoholem ( są zamiejscowi i kupowali u siebie) i świadek. wooow chyba jednak nie wierzę, że to ostatni tydzień... motylki motylki hihih będzie najlepiej jak tylko może ;) takei mam podejście!

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #64 dnia: 16 Lipca 2006, 07:10 »
I jak wszystko poszło?
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)