Autor Wątek: 1 lipiec - dla kogo Najszczęśliwszym Dniem  (Przeczytany 5978 razy)

Offline dewra

• nowicjusz
  • *
1 lipiec - dla kogo Najszczęśliwszym Dniem
« Odpowiedź #30 dnia: 30 Maja 2006, 12:52 »
zapomniałam tylko jeszcze dodać , iż myślę o ksztacie tych bukietów, natomiast kolor chciałabym herbaciany, czy taki coś po morelkę (takie mamy dekoracje sali) jeżeli nie taki to wtedy tylko białe czy kremowe kwiaty rozważam

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #31 dnia: 30 Maja 2006, 13:14 »
tu masz porównanie

Offline dewra

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 30 Maja 2006, 13:50 »
Dzięki wielkie Maju ;)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #33 dnia: 30 Maja 2006, 13:59 »
witaj dominisiu.. :mrgreen:

ojoj.. już ty długo panienką nie bedziesz.. już ty wianuszka długo nie ponosisz  :wink:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline dewra

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: 30 Maja 2006, 15:11 »
noooo ;) odliczanie już z górki   :tupot:  trzeba się ostro za opalanko zabrać, bo troszkę się zagapiłam

Eva*
  • Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 30 Maja 2006, 15:44 »
Cytat: "dewra"
trzeba się ostro za opalanko zabrać, bo troszkę się zagapiłam

ja opalam się już od 3 tygodni...tzn. raz w tygodniu...jak dla mnie jeszcze z dwie wizyty na solarce i będzie ok.

Offline dewra

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 30 Maja 2006, 16:09 »
no to musze wziąć się za to opalanie...w sumie tez nie chciałaby częsciej niż raz w tygodniu z tego względu ze mam jasną karnację i spieka mnie a potem z trzy dni na odtajenie;) więc nie dużo mi zostało... z 4-5 wizyt jak zacznę od NATYCHMIAST

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
« Odpowiedź #37 dnia: 30 Maja 2006, 16:11 »
Dewra - żółty is macz beter :)

Eva*
  • Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 30 Maja 2006, 16:19 »
ja chyba też dziś wyruszę... 8)

Offline dewra

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 30 Maja 2006, 16:23 »
Beth, co żółty??

Offline dewra

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #40 dnia: 30 Maja 2006, 16:23 »
bukiet?

Eva*
  • Gość
« Odpowiedź #41 dnia: 30 Maja 2006, 16:38 »
Cytat: "Beth"
Dewra - żółty is macz beter

Też mi się widzi żółty...bardziej...  :Daje_kwiatka:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #42 dnia: 30 Maja 2006, 17:27 »
Ja też uważam, ze ten żółty bukiet wygląda lepiej - bardziej pasuje do sukni!

Offline dewra

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 1 Czerwca 2006, 10:14 »
Juuuuuuupppi   :cancan:   MIESIĄC! Równiutki miesiąc ! ale ten czas leci... czy zaczynam się  stresować? Tak się zastanawiam czy ten mój pozorny spokój nie jest właśnie skutkiem lekkiego wewnętrznego stresiku :) Tak czy inaczej nie mogę się doczekać :P tylko żebym jeszcze znalazła jakiegoś dobrgo fryzjera...

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #44 dnia: 1 Czerwca 2006, 10:43 »
Witaj Dewra:) w odliczanku:) zostało już niewiele czasu, bo za miesiąc żonką zostaniesz.

Eva*
  • Gość
« Odpowiedź #45 dnia: 1 Czerwca 2006, 12:22 »
Ja też dziś już skaczę z radości... i jak zwykle te motylki w brzuchu...  :skacza:

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #46 dnia: 1 Czerwca 2006, 12:30 »
dziewczyny, motylki są przyjemne :)
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Eva*
  • Gość
« Odpowiedź #47 dnia: 1 Czerwca 2006, 12:33 »
OJ TAK BARDZO!!! A SZCZEGÓLNIE MIESIĄC PRZED ŚLUBEM...GDY MIERZYSZ SUKNIE... ROBISZ FRYZURKĘ ŚLUBNA I W OGÓLE...

Offline dewra

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: 1 Czerwca 2006, 16:29 »
dziewczynyyy jestem załamana... nie wiem co zrobić z tym fryzjerem... boję się że już wszedzie będą pozajmowane terminy... chyba łapię doła, wszystkie takie zadowolone jesteście a u mnie taka klapa

Eva*
  • Gość
« Odpowiedź #49 dnia: 1 Czerwca 2006, 19:24 »
niestey ja nic Ci nie mogę doradzić...Ja mieszkam w małej miejscowości i u mnie nie ma natłoku Panien Młodych i w ogóle...wczoraj zaklepałam termin na 1.07 jako pierwsza. Może poprostu szukaj jak najszybciej i gdzie się da... :roll:

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 1 Czerwca 2006, 19:58 »
dewra  - a może dziewczyny z trójmiasta ci coś doradzą?Pumori i martulka są z gdyni - moze zaatakuj na priv, to coś ci doradzą?choć martulka teraz z maleństwem w szpitalu więć chyba nie pomoże - poszperaj dokładnie na forum  :glaszcze:

Offline dewra

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 2 Czerwca 2006, 16:16 »
dzięki dziewczyny za pocieszenie...no jakoś kombinowac muszę... dzięki za namiary na trójmiasto;)

Offline dewra

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: 8 Czerwca 2006, 10:48 »
No! To WRESZCIE zostały zakupione buty dla mojego kochanego przyszłego mężusia!!! jejku jak sie cieszę, bo już naprawdę myślałam, że pójdzie na boso... Mogę odetchnąć z ulgą. Ale jak wczoraj usłyszłam,że "nie, dziś nie, może innym razem..." to myślałam, że pozbawię go zycia! Na takie westchnienia to już raczej nie mamy czasu. Bo to już tylko trzy tygodnie i dwa dni! Odebraliśmy juz też obrączki od grawerowania. Jak ten napis dumnie brzmi  :lol:  A tak poza tym to musimy jakoś na dniach przypomnieć się zespołowi, fotografowi no i chyba najwyższy czas na kwiatki. AAA no i znalazłam fryzjera! Dziś jade się umówić na próbną. Mam nadzieję, że tym razem będzie lepszy efekt  :? Nie, no co ja gadam. Napewno będzie super  :)

Eva*
  • Gość
« Odpowiedź #53 dnia: 9 Czerwca 2006, 21:30 »
:hello:  
I jak poszło z fryzjerem, jak będzisz po próbnej koniecznie załącz foty!!!  :Fotograf:

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #54 dnia: 10 Czerwca 2006, 13:19 »
No! To WRESZCIE zostały zakupione buty dla mojego kochanego przyszłego mężusia!!! jejku jak sie cieszę, bo już naprawdę myślałam, że pójdzie na boso... Mogę odetchnąć z ulgą. Ale jak wczoraj usłyszłam,że "nie, dziś nie, może innym razem..." to myślałam, że pozbawię go zycia!

dewra bardzo dobrze wiem o co Ci chodzi... Ja mam więcej czasu do ślubu, ale mój Grześ też ma na wszystko czas, a pójście na zakupy uważa za wielki wysiłek i poświęcenie  :evil: Dobrze, że już macie buty :)

No i czekam na fotki z próbnej fryzurki :)

Offline dewra

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: 14 Czerwca 2006, 11:01 »
"Pięknię" się pełną parą :) jedna wizyta u kosmetyczki za mną (ale cudów nie widze  hihihih)   W piątek idę na próbną. Niestety nie udało mi się trafić na Pana, o którym myślałam, ale podobno Pani z tego salonu również potrafi cudeńka. W sobotę mój panieński. Do dziś owiany wielką tajemnicą... n :roll: ic mi pindy nie chcą zdradzić  :roll:  Na koniec jeszcze raz  wizyta u kosmetyczki, ...wosk... brrr(nie wiem jak przeżyję  :? ) no i w końcu nadejdzie Ten Dzień!! Tak nawiasem mówiąc to chyb adopada mnie stres... budzę się 4-5 rano gotowa do wstawania z tzkim poczuciem"co bym nie zaspała, oby zdążyła" (fiksuję?? hihi) No i... Nie byłam jeszcze na solarium!!! Okropna jestem. Ale kurcze nie mam czasu... Obiecuję sobie codziennie "jutro"

Offline magdazar
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #56 dnia: 14 Czerwca 2006, 13:14 »
Hejka!!!
Ja też biore ślub 1 lipca :D  :D  :D

Większość rzeczy mamy załatwionych, zostało niewiele.
Dzis jade poszukać buty dla mnie.

Pozdrawiam :P
Magda

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #57 dnia: 14 Czerwca 2006, 14:02 »
dewra suknia śliczna , bukiet żółty tak jak radziła Beth :) ślicznie wsystko pieknie:) Oby tak dale j już wiele czasu to Ci nie zostało  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #58 dnia: 14 Czerwca 2006, 15:28 »
"Pięknię" się pełną parą

Pięknij się, pięknij :D W końcu jest okazja :mrgreen:

W sobotę mój panieński. Do dziś owiany wielką tajemnicą...

U mnie też tak tak jest - nic nie wiem. I nie wiem czy mam się bać czy cieszyć ;)

Na koniec jeszcze raz wizyta u kosmetyczki, ...wosk... brrr(nie wiem jak przeżyję)

Na pewno nie będzie tak źle :) Ja się już nawet zdążyłam przyzwyczaić, da się przeżyć :)

Już bardzo blisko do 1 lipca :D

Offline dewra

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #59 dnia: 16 Czerwca 2006, 10:52 »
Witam wszystkich ;) ! Ogłaszam wszem i wobec, że mój przyszły małżonek  jest gotów stanąć na ślubnym kobiercu  :) Koszula jako ostatni element jego stroju została zakupiona   :hopsa:  !! Nie było nawet aż tak źle - zbawienne centrum handlowe  :lol:  ( dla mnie bo wszystko wreszcie mamy, dla niego bo nie musiał marudzić aż tak bardzo bo wszystko dało zakupić się w jednym miejscu) W naszym posiadaniu są też spinki do mankietów i krawat na poprawiny.  No i co chyba, to co najbardziej poprawia mi humor - nasi goście. Po wstępnej załamce przeważającą ilością odmawiających, nagle okazuje się, że nie będzie chyba tak źle!! Oby  nie zapeszam oczywiście ;)) No i byliśmy wczoraj w naszym ośrodku gdzie mamy wesele, obgadaliśmy wszystko z kolegą co nas zawozi i juz tylko odliczanie, odliczanie!!! Dziś wybieram się na próbną. Jak mi się uda to postaram się o fotkę,żebyście mogły i Wy ją ocenić. A tak co do mojego panieńskiego to wczoraj facet mojej psiapsiuły się wygadał do jakiego klubu mnie wyciągają hihih i dostał po głowie;)