Autor Wątek: maleńki lolakil na 'weselny' obiad  (Przeczytany 4672 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline argissa
  • użytkownik
  • **
maleńki lolakil na 'weselny' obiad
« dnia: 2 Czerwca 2006, 10:24 »
Jak już wiecie we wrzesniu biore mały i skromny slub.Nie chodzi o brak funduszy , tylko ja uważam ze to moj dzień i nie chce go obchodzic z dalszą rodziną (która widziałam 10 lat temu) oraz pseudokolezankami.W gre wchodza rodzice i dziadkowie moi oraz mojego R  oraz swiadkowie.Max 13-15 osob.Zastanawiam sie nad lokalem.Na początku wymysliłam ze obiad bedzie po usc koło 15 w restauracji np,grand cru ...ale teraz doszłam do wniosku ,ze to chyba glupi pomysł , bo my bedziemy siedziec , swietowac a ludzie beda w tej restauracji normalnie na obiedzie.Mama podpowiada mi zeby wynając malą salke w odosobnieniu od gosc lokalu na 15 osob.Ale czy takie lokale w Szczecinie są ? nie mieszkam tu dlugo wiec sie nie znam ;( pomożcie mi , podpowiedzcie co mam szukac i gdzie?

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #1 dnia: 2 Czerwca 2006, 10:29 »
w klubie pracowników nauki na wielkopolskiej mają 3 sale, wieć w jednej z nich moglibyście urządzić swoje "wesele" ja tam byłam na rozmowie w sprawie weslea - wszytsko mi się podobało (no poza tym, ze goście musieli by siedzieć w 3 salach)

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #2 dnia: 2 Czerwca 2006, 10:32 »
Na Narutowicza jest taki hotelikm chyba Kapitan....moja bratanica miała tam komunie i było miło...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #3 dnia: 2 Czerwca 2006, 10:35 »
Na Narutowicza jest taki hotelikm chyba Kapitan....moja bratanica miała tam komunie i było miło...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #4 dnia: 2 Czerwca 2006, 10:45 »
Ja od siebie podpowiadam:
 :arrow:  restautację "Kuźnia" - mały lokalik do wynajęcia na wyłączność. Dane są w naszej bazie
 :arrow: restauracja "Zamkowa" - mają 23 sale, w tym najmniejszą salkę "Winiarnię" . Tam będizecie w odosobnieniu i nie będą Wam przeszkasdzali goście, którzy ewentualnie przyjdą do restauracji w tym dniu. Zamkowa jest poza tym obok USC-nie będzie trzeba daleko chodzić. Namiary oczywiście w bazie
 :arrow: restauracja "Chata" - jedna z wydzielonych salek jest akurat na około 20 osób.

Na chwilę obecną tyle mi przychodzi do głowy.

Offline argissa
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 2 Czerwca 2006, 11:05 »
Sylvi dziekuje bardzo , juz zabieram sie za spisywanie danych z bazy , od jutra zaczne poszukiwania ;-) jak juz wybiore cos to dam Wam znac :P ale jestem podniecona ;) dopiero teraz dopada mnie 'euforia' , wczesniej podchodzilam do tego planowania bardzo na luzie , a teraz jak zobaczylam moja wymarzona sukienke na wystawie 'żaklin' to mam wypieki na policzkach :P

Offline Sylvi

• Administrator
  • maniak
« Odpowiedź #6 dnia: 2 Czerwca 2006, 11:22 »
Cytat: "argissa"
Sylvi dziekuje bardzo

Nie ma za co. Dzwoń czym prędzej, bo wrzesień to bardzo gorący miesiąc  8)

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #7 dnia: 2 Czerwca 2006, 11:39 »
Polecam "Na Końcu korytarza" na zamku, świetna obsługa i extra atmosfera moi znajomi mieli właśnie tam obiadek slubny dla 10 osób :mrgreen:
Bezwarunkowo kocham tylko zwierzeta bo ludzie czasami mnie wkurzają !!!!

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #8 dnia: 2 Czerwca 2006, 23:28 »
Cytat: "Anusia-szczecin"
w klubie pracowników nauki na wielkopolskiej mają 3 sale,

jutro idę tam na wesele

Cytat: "didi"
Polecam "Na Końcu korytarza" na zamku,

ooo.. gut idea...

ja dorzucę od siebie

"pod kogutem"
"porto grande"
"havana"
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline kamyk4
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.10.2002
« Odpowiedź #9 dnia: 10 Czerwca 2006, 22:51 »
Ktos na forum opisywal ze mial w Hotelu Park wesele na 20 osob w sali kominkowej i bylo cudnie. Uwazam pomysl za trafiony.

Offline OwieczkaB
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.06.2008
Odp: maleńki lolakil na 'weselny' obiad
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Maja 2007, 10:07 »
proszę o informację o weselu w klubie pracowników nauki na wielkopolskiej.  z góry dziękukuję!